Regrete

3.7K 190 5
                                    

Ema

O iau grăbită spre mașina. Simt că înnebunesc când realizez ce am făcut. Cum de am putut să cedez? Am făcut tot posibilul sa stau departe de el, să nu mă uit la el ca să nu cad ispitei. A fost nevoie doar de o secundă de neatenție. Să îmi bag piciorul! Dacă nu eram așa de curioasă nu ajungeam în brațele lui.

Regula Ema! Fără colegi! Oricum bărbații sunt niște porci nesimțiți! O să se culce cu tine și apoi o să se laude la toată firma și toate orele de munca vor fi degeaba, vei fi doar curva firmei.

Auzi tu la mine: este perfect. Doamne! Parcă spui că sunt o adolescenta și el este primul meu bărbat! Doar am avut câțiva iubiți la viața mea și nu am fost chiar în halul asta sa nu știu de mine.

Ce a fost în capul meu?! Nimic! Dacă era ceva nu spuneam asta! Sau măcar nu perfect! Parcă sunt o disperată după el... Acum numai la ăsta îți stă mintea Ema! Revino-ți! Repede! Maine o sa stai mult cu el și sa te vad atunci. Oricum trebuie sa găsesc o soluție ca să ma scot din situația asta. Nu știu cum dar trebuie!

Nu am reușit să dorm toată noaptea. Ba îmi făceam reproșuri, ba îmi dădeam foc singură și mă visam cu el într-o partidă de sex nebun, bine recunosc, în mai multe partide.

Cu greu reușesc să mă dau jos din pat și când reușesc, văd mesajul de la el:
"Bună dimineața! În 30 minute ajung!". La naiba! Și am primit mesajul acum 20 de minute. Am 10 minute la dispoziție. M-am trezit brusc.

Fug la baie și reușesc să fac un dus într-un minut. Din dulap aleg o pereche de pantaloni și o cămașă și încă un rând de haine pentru mâine. Pun hainele de schimb în geantă și cu celelalte mă îmbrac în mers spre bucătărie. Pun de cafea și mai închei câte un nasture la cămașă. Găsesc niște prăjituri și le iau la mine,una o bag în gură și mănânc.

"- De ce te grăbești? mai avem timp! " se incruntă Ana la mine.

"- A venit David! Este deja jos!" face ochii mari la mine și apoi zâmbește.

"- Ce este cu zâmbetul asta? Hai că nu am timp! Nu o sa se întâmple nimic! Suntem doar colegi! El are iubită oricum! Am plecat! " o pup pe obraz și fug spre mașină.

"- Scuze ca am întârziat... 10 minute... " spun în timp ce ma uit la ceas. Nu îmi vine să cred că am întârziat atât. Mă pregătesc psihic pentru o morala.

" - Nu este nici o problema, mai ales că ai adus cafea. " ia o gura de cafeaua mea.

"- Sincer, era a mea. Nu am bătut-o dimineața! Dar împart cu tine bucuroasă! Măcar atâta pot să fac și eu dacă tot mai așteptat. "

"- Mulțumesc! Data viitoare îmi faci și mie! " îmi zâmbește în coltul gurii și mai ia o gură.

Am oprit la o benzinărie și profit sa mă duc la toaletă. Mă uit în oglinda și mă cam sperii de mine. Arat groaznic. Nu am avut timp de nimic în afara de un duș. Noroc ca am o mini trusă la mine. Cotrobăi prin geantă după ea și apoi o scot victorioasă cu un zâmbet pe buze. Mă dau cu fond de ten, rimel un pic de ruj și îmi aranjez parul. Gata! Acum arat mult mai bine.

Mă urc în mașină și vad că mă privește foarte atent.

"- Arătai foarte bine și înainte, fără machiaj. Ești frumoasa! Mereu! Mi-a plăcut sa te vad așa cum ești tu " și-a întors privirea în fața și ultimele cuvinte mai mult le-a șoptit,parca spuse pentru el.

"-Mulțumesc!" cuvintele lui mi-a mers direct la inima. Nu îmi vine să cred că îmi face complimente, nu de alta dar pana mai ieri ne strângeam de gât. Bine, ieri făceam altceva... ne sarutam... Iar ma gândesc aiurea. Hai Ema fii serioasă!

"-În legătură cu cele întâmplate ieri..." mă hotărăsc să iau taurul de coarne și sa lămurim problema, dar m-am tăiat când s-a uitat la mine.

"- Nu spune că regreți." face ochii mici la mine, dar chiar asta vream sa zic sau ceva de genul.

"- Hai să zicem că am exagerat. " cuvintele mele îl fac sa bufneasca în râs.

"- Hai niște replici originale." mă bucur că îl amuz, dar eu sunt serioasă.

"- Sa păstrăm o relație ca între colegi." se pare că este de acord deoarece da din cap afirmativ. Dă muzica mai tare și se uită doar in față

Nu cred ca îi convine ce am spus. Acum încep să am regrete că am deschis subiectul. Aș vrea să îi explic că mi-a plăcut,chiar mult, dar nu este potrivit pentru noi sa ne purtam așa. Atât am vrut să spun, dar acum o sa o las asa. Cine știe ce prostie o să mai zic, mai bine tac.

Tot drumul am tăcut amândoi. Doar muzica se auzea în mașină. David nu m-a privit deloc tot drumul. Se uita doar în față, fiind foarte serios.

Cafeaua ta, iubire! Where stories live. Discover now