O Nouă Fantezie

3.8K 198 14
                                    

David

Știam că încă este furioasă, dar nu mă așteptam să îmi taie cauciucul la mașină... de trei ori! Chiar ești nervoasa femeie! Începe să îmi fie frica de tine!

Știu că nu este frumos și că mama o să se supere pe mine pentru ca i-am zis unei femei să facă pana, dar cineva trebuie sa îi dea o lecție. Nu poate doar strica lucrurile, trebuie să le și repară.

Încearcă sa scape uitându-se la mine ca un pisoi micuț, dar nu merge, deși este așa dulce... Nu scapă nici pentru că este în rochie, doar asta este tot farmecul. Ea în rochia asta strâmtă îmi repară mașina... asta da imagine de privit.

Sunt sigur că nu știe să facă pana, dar este orgolioasă și va încerca, iar eu mă voi amuza.

—Roata de rezerva este în portbagaj, nu în telefon! mă încrunt pentru că nu înțeleg de ce și a scos telefonul și ce caut în el.

—Dar în telefon este numărul mecanicului. îmi zâmbește pentru că a găsit un mod de a mă păcăli.

—O să chemi un mecanic pentru o roată? dă ea din cap râzând.

—Doar nu vrei sa schimb roata cu rochia asta? Nu pot să mă mișc în ea, dar să fac altceva...  cuvintele ei îmi creează în minte vreo doua fantezii. Bineînțeles că îmi apare un zâmbet pe buze la ce gânduri am cu ea. O privesc în ochi și am impresia că se gândește la același lucru. 

—Am eu câteva idei... îi spun în timp ce mă apropii interzis de mult de ea.  Nu se sperie, ba mai mult, înghite în sec și își umezește buze. Parca mă așteaptă să o sărut și eu vreau să o sărut. Să îi simt gustul buzelor ei perfecte. Simt cum inima îi bate mai tare, la fel ca și a mea. Mă așteaptă, știu asta și singurul lucru care mă domina acum este dorința de a gusta, de a o avea...dar... trebuie să mă calmez. Toate astea nu se pot întâmpla. Închid ochii și îmi mușc limba sa mă trezesc la realitate. Ea este tot acolo plină de dorință... îmi pare rău... Dar am o regulă și trebuie sa mă țin de ea. Fac stânga împrejur și mă duc la portbagaj.

Nu pot avea femeia asta din cauza că suntem colegi , dar diseară voi ieși la vânătoare de blonde să mă eliberez de demoni. A funcționat altă dată, sper să meargă și acum. Când mă simțeam atras de o colegă, cautam seara o femeie care să îi semene și așa îmi satisfaceam toate nebuniile. O  să fiu un pic ocupat diseară la câte fantezii am cu Ema... și  o cunosc doar de câteva zile.

De mult nu am mai întâlnit o femeie care să îmi trezească toți demonii din mine. De fapt nu am mai întâlnit pe nimeni de când sunt singur. Singura femeie față de care am avut o așa atracție nu mai este... lângă mine... am pierdut-o... ca un prost...

Deschid portbagaj scot roată și cele necesare. Observ că sacoul mă ține, așa că îl dau jos. Suflec mâinile cămăși și mă apuc de treabă.

Termin de schimbat roata. Pun toate la locul lor în portbagaj. Mă șterg pe mâini și mă simt privit. Domnișoara mea nu mă slăbește din priviri. Zâmbesc pentru că îmi dau seama că ea a avut parte de spectacolul pe care l-am dorit eu. În loc să am eu fantezii cu ea, a avut ea cu mine.

—Rămâi datoare. îi spun în timp ce închid portbagajul.

—De ce? Doar este mașina ta! râde și ea de replica ei. Dintr-un pas mă apropi de ea și o iau de mijloc. Nu știu de ce am făcut asta, dar gestul meu a făcut-o să râdă iarăși... dar în brațele mele. Este așa frumoasă când râde. Ne privim în ochii pentru câteva secunde căci se rușinează și își mută privirea.

—Ce ai aici?  se uită la tatuajul meu de pe antebraț. Își plimbă degetul peste el și un fior îmi cuprinde tot corpul.

—Este o busolă? se încruntă și își întoarce capul într-o parte și alta ca să își dea seama ce reprezinta tatuajul meu.

—Ești singura care și-a dat seama din prima! De unde știi? chiar sunt uimit că a știut. Sigur a mai avut un fost iubit de al ei.

—Fratele meu este înnebunit după tatuaje cu busolă. îmi ridic o sprinceana pentru că nu o cred.

—Tu ai vreun tatuaj? Dacă nu sunt indiscret... sunt tare curios.

—Da! Unul! Dar nu îți zic cu ce sau unde! Dacă i-aș prinde privirea sigur as convinge-o să zică, dar se uită doar la mâna mea.

—Dar ce înseamnă?  își ridica privirea și se uită în ochii mei până în adâncul sufletului meu. Are o privire care îmi ajunge direct la inima. Simt că mă pierd în albastru lor. Dar durerea din sufletul meu mă ține ancorat la realitate.

— Îmi arată pe unde să o iau. Îmi așez mânecă la cămașă ferindu-mi privirea.

—Lasă inima să îți arate pe unde să o iei și busola să te ajute să nu te rătăcești. are dreptate, dar nu mă așteptam să fie așa profundă. Îmi  spune cuvintele acestea și pleacă. O urmez și eu.

—Îmi pare rău!  aproape șoptește Ema după câteva minute de liniște.

—Pentru ce? am impresia că nu se referă la roată, dar nu am idee la ce. Sunt foarte curios să aflu. Mă uit la ea cu o sprinceana ridicată, dar ea nu ma privește. Se uită în față.

—Că am fost indiscreta. Am senzația că tatuajul ascunde o poveste tristă și nu am dreptul să intru sufletul tău așa brutal. Poate dacă ne mai împrietenim o să am voie să întreb, dacă o să se întâmple minunea asta și nu mă strângi de gât înainte să fim prieteni. mă face să râd. Deja am vrut de câteva ori sa o strâng de gât. Am nevoie de multa răbdare cu ea, s-ar putea sa fiu uimit de ce descopăr.

Mă bucur că nu a insistat ca alte persoane să afle istoria tatuajului. Mă întristează povestea și mă doare.

Cafeaua ta, iubire! जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें