Ședința

3.6K 202 4
                                    

David

Toată lumea este prezenta. Tata începe ședința. Sunt doua contracte importante care trebuie negociate.

"-Ema vei negocia contractul cu IMH, împreună cu David." cuvintele acestea parcă iau dat foc Avei.

"- Eu vreau sa mă duc cu David la New Town!" Ava se ridica de pe scaun și țipă de parcă  îi ordonează lui Jack. Lui tata sigur nu îi place tonul acesta, dar se pare ca astăzi este ziua ei norocoasa deoarece este salvată de Abby și Zach intra în birou.

Abby, veselă ca întotdeauna sare în bratele mele, apoi la Tim. Se uită scârbită la Ava, pentru că niciodată nu a suportat-o. I-a spus direct în fața ca nu îi place de ea și că este o profitoare. Normal că de aici s-a iscat o adevărată ceartă căci Ava nu este genul care să tacă, și oricum se simte superioară ei.

Abby trece de Ema dar cu greu își ia ochii de la ea. Fac cunoștință în timp ce o analizează din cap până în picioare. Cred ca îi place de ea.

A venit și rândul lui Jack să fie îmbrățișat și pupat.

"- Dar ce are unghiul meu preferat?" se uită incruntata la el. Tata rar este supărat,iar dacă l-ai supărat înseamnă că ai pus-o. Îi fac semn lui Abby să îl lase în pace.

"- Abby mă bucur că ai venit, dar noi suntem într-o ședință și acum trasam sarcinile. Dacă vreți puteți să luați loc. " îi arată un scaun. El rămâne în picioare impunător.

"- Nu mă interesează ce vrei tu Ava. David se va duce cu Ema. Tu cu Tim va ocupați de celalalt proiect. " încearcă să fie supusă dar nu prea îi iese. Adevărul este că demult am stabilit că voi merge cu ea, deși am evitat cât am putut o deplasare cu ea. De fiecare dată se dă la mine și este chiar m-am saturat sa o tot refuz asa ca refuz delegațile.

" - im cer scuze, dar și eu sunt de acord sa se ducă Ava. Știți am mult de lucru." spune Ema timid. Asta este lovitura sub centura. Ea nu vrea să meargă cu mine.

"-Tim pleacă oricum în capitală, deci tot vei fi plecată!" ii spune pe un ton răstit. Deși o simpatizează nu îi place ca s-a băgat în discuție. Deci pisicuto cu cine vrei? Cu mine sau cu Tim? Ia să văd ce alegi!

"- Nu pot să stau la birou?" abia se aude Ema vorbind și are o față tare drăguță.

" - Nu! Și vei pleca cu David!"  drăguțo tata are planuri mari pentru noi. Și eu as avea câteva... chiar multe.

Secretara întrerupe iarăși discuția.

"- Este fix! Trebuie sa mergeți în sala de ședință domnule Jack."

"- Rămâne cum am stabilit eu!" spune Jack și iese pe ușa.

" - Eu trebuie sa merg! Nu tu!" țipă Ava la Ema.

"-De ce vrei tu atât de mult să mergi?" întreabă Abby băgând-se între cele două și privind fix în ochii pe Ava.

" - Tu chiar nu înțelegi că bărbatul ăsta nu te vrea? Ups, David cred că vrea să te violeze!" verișoara mea protectoare ar face orice ca să nu ajung în bratele Avei.

" - Oridinele se respectă! Eu voi merge la New Town!" spune rece Ema. Dar eu cred că este un pic geloasă. Nu ar vrea să meargă, dar nici nu m-ar lăsa cu ea.

" - David nu ai nimic de spus!" țipă spre mine Ava.

"-Puteți să vă duceți doar voi două!" asta o scoate din minți pe Ava și iese din birou și trântește ușa.

Îmi întorc privirea spre Ema. Mă privește fix în ochii și pe fața ei apare un zâmbet. La ce se gândește oare pisicuta mea?

"- Tu vrei să scapi de amândouă și tu sa ieși basma curată? " ma uit uimit la ea ca nu înțeleg la ce se refera.

"-Dacă am pleca amândouă sigur o omor. Ajung în închisoare și tu scapi de amândouă. David câștigă!" îmi spune ironic.

"- De ce crezi tu că vreau să scap de tine? " o privesc pătrunzător în ochii ei albaștri și o văd cum se pierde. Nu spune nimic doar își umezește buzele și vrea să plece, dar o oprește Abby.

" - O prăjitură? " îi zâmbește dulce. Se pare că ia câștigat simpatia verișoarei mele.

" - Este delicioasa!" spune cu gura plina Ema.

"-Ai fi o soție ideală dacă ai fi mai cuminte un pic!" cu replica aceastaTim obține atenția tuturor.

"- Nu înțeleg la ce te referi? " spune Abby ridicând din sprincene.

"- Ai o grămadă de tatuaje, de exemplu. " și arata spre mana ei noul tatuaj. Într-adevăr Abby a fost tot timpul mai curajoasa as spune eu. Are tatuaje, dar nu multe și chiar frumoase și finuțe. Are curajul să spună ce gândește chiar dacă trebuie să suporte consecințele după. Mi-ar plăcea ca fiică-mea să fie ca ea.

"- Zach are la fel. Este un tatuaj de cuplu. Unii au verighete ca să își arate iubirea, alți tatuaje. Cel puțin pe astanu poate sa îl scoată când se duce la amantă." și îi face cu ochiul lui Zach. Cei doi chiar se iubesc.

"- Ce drăguț!" spune Ema în timp ce analiza tatuajul.

" - Nu spune că ești de acord." se uite Tim serios la Ema. 

"- De ce nu as fi? Este superb sa aveți un tatuaj de cuplu. " îi zâmbește lui Abby.

"- Tu ai vreunul?" o întreabă Zach. Dar cred ca toți eram curioși. Bine eu știam ca unul, dar nu știam ce și unde. Sunt foarte curios.

" - Îmi arăți?" întreabă Abby cu ochii mari la ea.

" - Nu pot. " spune stanjenita Ema.

" - Este în zona inghinala? Un fluturaș, ceva?" plusează verișoara mea. Dar nu cred, trebuie să fie în altă parte și ceva mai altfel. Așa că mă trezesc dând din cap și negând asta.

"- Vărule știi tu unde?" ma întreabă Abby cu ochii și mai mari. Zach îmi zâmbește complice, iar Tim mă omoară cu privirea.

"- Nu știe! Și nici nu va știi! Nimeni de aici ! " răspunde repede Ema un pic speriată. Mă amuza reacția ei. Îi zâmbesc pentru că o să descopere eu.. în curând.

"- Asta sună mai degrabă a provocare decât a amenințare, nu-i așa David?" Abby zâmbește și îmi face cu ochiul. Se vede ca mă cunoaște.

" - Nu pot să cred Ema. Aveam o altă părere despre tine." îi spune Tim dezamăgit, dar ea își rotește ochii pentru că nu este de acord cu el.

" - Știim Tim, tu te vei căsători cu o călugăriță!" îl ia peste picior Abby. Fratele meu se strâmbă, iar ea îi răspunde.

"- Ce te uiți așa la mine?Oare în pat are voie să zică ceva? Sau doar sa execute?" radem cu toții în afara de Tim.

"-Sa știi că o femeie trebuie să fie doamnă în societate, gospodină în bucătărie și curva în pat. Hai vărule, nu te rușinat." Abby vorbește pe un ton destul de serios spre el.

" - Nu-i așa Ema? " hai că a luat-o prin surprindere. Dă timidă din cap afirmativ, iar în capul meu se nasc tot felul de ideii. Oare cum este ea în pat?
Oricum îmi plac femeile cu inițiativă, nu doar sa stea și să primească.

"- Mă mulțumesc doar cu doamna și gospodina! " se apară Tim. Ia o prăjitură și pleacă.

"- David, tu ce părere ai?" îmi face Abby cu ochiul spre Ema.

"- îi las călugărița lui Tim! Hai să mergem să îți arat ceva la mine în birou. " o privesc pe Ema cum așteaptă cu nerăbdare răspunsul meu. Ii zâmbesc și o privesc în ochi, apoi mă îndrept spre Abby și iau o prajitura.

"- Trec pe la tine după pranz să vorbim despre contract? " dau din cap afirmativ și plecăm.

" - Aveți o ședință înainte ca să vă pregătiți pentru o escapadă în doi? O să discutați despre ce fel de lenjerie să aibe mâine?" îi dau una după cap lui Zack care se gândește numai la prostii. Noroc că nu a auzit Ema pentru că sigur nu mai merge și nu as vrea să ratez asta. Am presentiment bun în privința  asta.

Cafeaua ta, iubire! Where stories live. Discover now