Koparılmış Kalpler 24

3.5K 1.5K 238
                                    

Tünaydın, kendimi uyandıracak bir müzikle bölüme başlıyoruz. Öncesinde açıp azıcık kendimize gelelim ve bölüme başlayalım.
. Pamuk eller oy tuşuna lütfen

O zaman yeni bölüme geçmeden önce ne diyoruz, aklımı tutamadım kafatasımdan uçtu uçtu 😂

O zaman yeni bölüme geçmeden önce ne diyoruz, aklımı tutamadım kafatasımdan uçtu uçtu 😂

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Savaş;
Burhan'ları geçirip içeri girdiğimde annem sırıtıyordu. Sabah kapkaça uğrayan kadın o değildi sanki. Belki de yaşadığı onca acıdan sonra böyle olmuştu da ben fark etmemiştim. Kendime annemin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu unutmamaya söz verip, karşısındaki eski tip kahverengi kanepeye oturdum.

"Ee bu kadına karşı beslediğin duygularda ciddi misin?" dedi annem göz kırpıp. İçimden 'Kaç yaşında kadınsın, bu hareketler yakışıyor mu sana?' desem de yüzüne karşı;  "Ne duygusu annem, kadın şu seri katil vakasında kilit nokta. Sadece koruma duygusu var içimde." dedim.

Annem hafif bir kahkaha atıp, bacak bacak üstüne attı ve gülümseyerek beni bir süzdü.

"Ben senin annenim Savaş, seni gözlerinden, bakışlarından okuyamıyor muyum sanıyorsun? Karakolda bu kadını nasıl sahiplendiğini gördüm. Pelin'e nasıl sinirlendiğini de. Hiçbir duygu beslemediğin kadına öyle bakmazsın oğlum sen." diyerek bilmiş bilmiş kollarını göğsünde birleştirdi.

"Sadece Pelin adına utandım, başka bir şey yok."

Konuyu kapatmak istiyordum. Pınar'ı her gördüğümde kalbimin hızlanışını görmezden geldiğim gibi bu konuşmayı da duymazdan gelecektim. Bir süre yalnız yaşamak, özgürlüğün tadına varmak istiyordum ama başınızda sizin mürüvvetinizi tek derdi olarak benimseyen bir anneniz varken bu zor bir ihtimaldi sanırım.

"Eğer bu kadına karşı duyguların ciddiyse seni desteklediğimi bil Savaş. Gerekirse Pelin'le de, ailesiyle de ben konuşurum. Pınar, Pelin'in anlattığı gibi bir kız değilmiş üstelik. Gayet saygılı ve sevimli biri."

Annem, kendisine hayretler içerisinde baktığımı görünce, başını ne oldu der gibi sallayıp devam etti.

"Geri kafalı bir kadın değilim Savaş ben, sana olan tepkim hayatında evleneceğim dediğin biri varken bir haltlar yediğini düşünmekti. Şimdi görüyorum ki sen Pelin'i zaten sevmemişsin. Keşke bana da söyleseydin duygularını da bunlar yaşanmadan, Pelin ile bitirseydiniz ilişkinizi."

Sanırım annemle ilk gerçekçi ilişki konuşmasını yapıyorduk. Omuz silktim sadece.

"Evet, çok önce bitmiş olmalıydı Pelin. Sadece sanırım seni hayal kırıklığına uğratmaktan korktum. Pelin'i beğendiğini, gelin olarak istediğini düşünüyordum."

"Artık dış görünüşlerine göre karar vermiyorum. Pelin'de yanıldım, hanım hanımcık, ev kızı imajı çizmişti gözümde. Yemek yapmayı bile bilmiyormuş kız, anca gezsin tozsun, bana yalakalıklar yapsın."

Koparılmış Kalpler (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin