13- Büyü

8.3K 732 737
                                    

Merhaba, bu sefer daha uzun bir bölümle geldim. Bol bol yorum bekliyorum. Keyifli okumalar canlarım

💖


Miley Cyrus- Who Owns My Heart

Miley Cyrus- Who Owns My Heart

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

13-Büyü

"Kendimi durmadan sürüklenen bir nehrin akışına atmak üzereyim bu günlerde.
Bir rüzgar alıp götürsün, bir anı gibi silsin beni yeryüzünde."

Gökyüzündeki bulutlar açılsa da dünya gri bir atmosferin içinde dönmeye başladı, öğle saati olmasına rağmen ortam tamamen basıktı. Yanımda duran her bir kişinin benden tamamen alakasız olarak kendi aralarında sorunları olduğunu sezebiliyordum. Evin çevresindeki ağaçlardan usulca yaklaşan rüzgar bize yavaş yavaş değip tembel bir şekilde uzaklaştı. Tam olarak beş kişiydik.

Bora arabadan çıkarken merakla kaşlarını çattı ama bu hiç iyiye işaret değildi, bunu mavi gözlerinin öfkeyle gidip gelişinden anladım. Peri, onun ardından arabadan indi ama her zamanki gibi donuk bakışları çevrede dolaşsa da umursamaz bir şekilde arkada kalmayı tercih etti. Yine üzgün ve öfkeli görünüyordu.

Ben Teoman'ın hemen yanında, bakışlarım Bora'ya dönmüş şekilde bekliyordum. Teoman oldukça tepkisizdi, ayrıca ölü bir adam kadar umursamaz ve bir heykel kadar sert görünüyordu. Arkamızdaki kapıda kirlenmiş mutfak önlüğüyle Derin ise sessizce olanları izliyordu. Ellerinde hamur kırıntıları vardı.

Bora, ''Sen ne yapıyorsun burada?'' diye sordu Teoman'a bakarak, sesindeki iğneleyici tavrı duymazdan gelmek imkansızdı.

Teoman bir anlığına karanlık gözlerini bana çevirdi, ''geçerken uğradım,'' dedi. Bora'nın yanında Teoman gizem dolu karanlıklar saklıyor gibi görünüyordu. Etkilenmemek imkansız bir hal alıyordu. ''bir sorun mu var?'' Siyah gözleri karşısında duran mavi gözlere tepkiyle baktı.

''Varlığın burada büyük bir sorun, Teoman.'' dedi, Bora. Ondan bir iki yaş büyük olmasına rağmen fazla sert davranıyordu.

Teoman onu ciddiye alıyor gibi görünmüyordu ama sorun çıkmasın diye geride duruyordu. Kontrolü kaybetmemek için direniyordu. ''Umurumdaymış gibi mi duruyor.''

Bora adımlarını Teoman'a yaklaştırarak tehditkar bir şekilde baktı. ''Tahminen kaç yumruk yedikten sonra umurunda olur?''

''Hey,'' dedim aralarına girerken. ''burada kavga edemezsiniz.''

''Böyle insanlarla arkadaşlık yaptığına inanmıyorum.'' dedi Bora küçümseyici bir tavırla.

''Böyle insanlarla mı?'' diye sordu Teoman, yanağında oluşan kıvrılma ile tehlikeli gülüşü ortaya çıktı. ''çok merak ettiysen söyleyeyim; kuzeninin giysileri bende kalmıştı, onları vermeye geldim.''

KÖTÜLÜK KELEBEKLERİWhere stories live. Discover now