21- Kötü Adam

7.1K 668 531
                                    

Yukarıdaki müziği açıyoruz ve sessiz bir yere geçiyoruz. Keyifli okumalar cadılarım 🕷️

İthaf vedalarvekadehler ❤️

No Body No Crime
Taylor Swift

"Keskin bir bıçak ortadan ikiye bölüyor yüreğimi

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

"Keskin bir bıçak ortadan ikiye bölüyor yüreğimi.

Kayıp doksan kat yüksekten aşağı düşüyorum.
Ne parçalarımı birleştiren ne de elimi tutan var.
Tek başıma düşüyorum.
Tek başıma ayakta durduğum gibi. "

Her şeyin başladığı ilk an hangi satırda kalmıştı?

Hangi harfle imgelemiştim olanları, nasıl bir çırpınmayla anlatmaya çalışmıştım... Kendimi hangi sayfada kaybetmiş ve yoluma öyle devam etmiştim? Bunlara verecek cevabım yoktu. Annemin anlattığı hikâyelere mi yoksa Kızılca'ya taşındığım ilk güne mi gitmeliydim, bilmiyordum. Zihnim bulanık bir su kadar korkutucu görüntülere şahitlik etmişti. Unutamayacağım ve beni geceleri uyutmayacak şeyler yaşamıştım.

Orman.

Bir kötülükle karşılaşırsanız bütün kötülükler peşinden sizi bulurmuş. Annemin gidişi, bana yapılan en bugün kötülüğün kendisiydi ve o kötülük beni bu ormanlarla çevrili soğuk, sisli kasabaya kadar takip etmişti. O gece ormanda gördüğüm kızıl gözlere yansımıştı şeytan. Kötülük bana o bedende şeytanca gülümsemişti.

O gülümsemenin Teoman'a ait olduğunu anlamam biraz zamanımı aldı ama sonunda fark ettim.

Ay ışığı çenesine utangaç bir tavırla vururken oradaydı, hemen önümde... Gözleri ona doğrultulan ok ve yaya yönelmişti. Sonra okulda, bahçede görmüştüm onu. Siyah çekik gözleri şeytanî bir parıltıyla bulmuştu beni. Hayatımın hiçbir döneminde masum küçük bir kız olduğumu söyleyemem ama konu o olduğunda tehlikenin bu kadar yakın olduğunu anlayamamıştım.

''Gerçekleri duymak mı istiyorsun? Bir Upir değilim,'' dedi. Tavırları beni korkutmamak için temkinliydi. ''ama Vampir klanından geliyorum ve onlardan çok büyük bir farkım yok.''

Kitabı, ilaçları, hakkında söylenen efsaneleri, etrafındaki her şeye yabancı oluşu ve en önemlisi kuzenimin nefret ettiği o kötü adam tavırları... En başından beri birer cadı olduklarını bildiği için kuzenlerimden nefret ediyordu.

"Korkma, zarar görmeyeceksin." diye devam etti.

"Nasıl..." Kelimelerim ağzıma tıkanmış gibi bütün harfler üst üste yığıldı. Nasıl onlardan biri olabilirdi? "İmkansız bu?" dedim zayıf sesimle.

KÖTÜLÜK KELEBEKLERİOù les histoires vivent. Découvrez maintenant