22- Karanlık

6.8K 677 491
                                    

Keyifli okumalar perilerim, multide Arin'in odası var. 💙

İthaf; Zeynep13590 💙

İthaf; Zeynep13590 💙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

22-Karanlık

"Yüzüm örümcek ağlarıyla doluyken geçmişin paslı tozu ciğerlerime doluyor.  Gözlerim tamamen kapalı.

Ve bu sonsuz karanlıkta gördüğüm tek şey sensin."

Yağmur ince ince yağarken, mum ışığıyla aydınlanmış odamda; eski zeminin üzerine adımladım ve pencereye yöneldim. Dışarıdaki soğuk hava ufak ufak tahta pencereden içeri sızıyordu. Çok olmasa da perde hafifçe aralanıp sallanıyordu. Yine de üşümüyordum, ruhum bedenimin içinde donuyordu.

Aşağı baktım, Teoman bahçe duvarının yanında durmuş bekliyordu. Saçları yağmurdan ıslanmıştı ve üzerinde başka bir mont vardı, o da ıslanmış görünüyordu. Kaç dakikadır burada bekliyordu bilmiyordum ama odanın içindeki sıcak bedenim bile ona bakarken üşümeye başladı. Gerçekten, acaba üşüyor muydu?

Telefonun ekranını açıp ona bir cevap yazdım.

Arin: Evine git, hasta olacaksın.

Numarasına basıp onu Teo olarak kaydettim. Onun beni Divon olarak kaydetmiş olduğunu düşünmek bile bana ne kadar basit bir gözle baktığının kanıtıydı. Ben sadece bir soyadından ibarettim. Yatağımın üzerine oturup gelen mesajı açtım...

Teo: Endişelendiğin tek şey bu mu gerçekten, hasta olacak olmam mı?

Cevap vermedim, belki de hasta olmak gibi bir zayıflığı yoktu. Ne beni günlerce yatağa mahkum bırakan soğuk ne de ıslanmış olmak onu etkiliyordu belki, onun hakkında hiçbir şey bilmiyordum ki.

Bir mesaj daha geldiğinde içimdeki titremeyle birlikte açtım ve okudum.

Teo: Pencereni aç, uzun süre kalmayacağım.

Arin: Pencereden mi içeri gireceksin?

Dış kapıyı neden kapmışlar sence?

Teo: Derin geldiğimi anlayınca söylediklerimize inanmayı bırakacak.

Arin: Hiç inanmadı ki...

Teo: Pekala, dediğin gibi olsun.

Gergin bir şekilde nefes verdim. Ön kapıyı kullanırsa Derin onu görecekti... Derin'i bu işten olabildiğince uzak tutmak istiyordum, zarar görmemesi için onu her şeyden saklamak istiyordum. Ama zeki biriydi ve Toman'ın sadece kontrol etmek için gelip beni görmeyeceğini çok iyi biliyordu.

KÖTÜLÜK KELEBEKLERİWhere stories live. Discover now