3. kapitola

2.9K 224 5
                                    

Mike odvezl Bertu do servisu a mě, nějakou černou magií, donutil pomoct mu nachystat to, pod příslibem, že si něco málo můžu vzít k sobě.

Kolem půl osmé se to začalo scházet, takže jsem uznala za vhodné si sbalit své skromné občerstvení a odebrat se do mého pokoje, kde na mě čekala 3. série Upířích deníků. Už jsem se zmiňovala, že jsem magor na seriály?

Avšak ještě před tím jsem zapla Twitter, abych se zasmála nad tweet-y typu: 'Ten pocit, když jdeš na party k 5sos.' Okamžitě jsem nahodila svůj "tell me more děvče" face a radši si pustila 4. epizodu, u které jsem skončila.

V moment, kdy bylo téměř nemožné slyšet cokoliv jiné, než hlasitou hudbu a hlasy lidí, jsem si nasadila sluchátka a otevřela své jediné sladké pivo, které mi Michael dovolil vzít. To je charakter! Doufám, že mu zítra bude blbě.

*******************

Kolem jedenácté jsem je začala proklínat a ve dvě ráno jsem to vzdala úplně, do uší si strčila sluchátka a přes hlavu si přehodila všechny možné polštáře a deky co jsem měla po ruce. Skoro jsem se udusila, ale bylo to o něco lepší. V tu chvíli jsem věřila i v Poseidona, doufajíc, že mě toho někdo zbaví.

Zhruba ve čtyři už jsem přestávala věřit, když někdo začal hrát na Mike-ovu elektrickou kytaru, což bylo ještě lepší. Michael to však nebyl, protože ten kdo hrál, soudě podle toho co jsem slyšela, kytaru ještě neviděl, nebo to byl Mike který musel být úplně na kaši.

Nad ránem se má víra obnovovala, jelikož se to konečně uklidnilo a já děkovala bohu, že je tak milosrdný.

*******************

Probudila jsem se kolem oběda a sešla do přízemí, abych zkontrolovala tu spoušť.

Všechno odpovídalo tomu, že se tady odehrála bujará oslava. Po parketách byly rozšlapané brambůrky a chipsy. O prázných lahvích od různého alkoholu nemluvě.

Došla jsem k lince a nevěřila vlastním očím, co jsem zahlédla, když se můj pohled obrátil na pohovku. Ležel tam Michael a na něm Luke. Chvilku jsem na ně jen zírala a pak mi to nedalo a musela jsem si je vyfotit. To se už znovu nestane.

Se smíchem a překvapivě dobrou náladou jsem se odebrala k lednici, která byla prázdná.

"Skvěle." Zamrmlala jsem, sedla si na linku s mobilem v ruce, abych si objednala pizzu. Čekala jsem než mi to někdo vezme a dál pozorovala jak spokojeně pochrupkávají. Najednou se to začalo vrtět a pak jsem slyšela jak Mike něco mumlá.

"Říkam ti, slez ze mě." Promluvil trochu nahlas, přičemž se Luke velmi neochotně zvednul a zaplut do křesla vedle.

"Chudáček. Asi mu bylo dobře." Zakřenila jsem se. "Dobrý den. Prosím jednu velkou salámovou." Reagovala jsem na hlas, který se ozval z telefonu. Při slově pizza Michael zbystřil a prsty naznačil dvojku. Pochopila jsem a nahlásila dvakrát.

"Vidím, že se to vyvedlo." Zasmála jsem se a vydala se zpět nahoru, přesněji k Michaelovi pro peníze.

Peneženku jsem našla na nočním stolku a v posteli zase Caluma do půl těla.

"Hmm slušný." Zamrkala jsem. "Tak teď se bojím jít do koupelny." Zamrmlala jsem si pro sebe. Rozespale na mě zamžoural a prohrábl si vlasy.

"Ano, ano. Taky ti přeju Dobré ráno." Zatvářil se otráveně. To dělá vždycky, vždycky, vždycky! Teď už ho asi schválně nezdravím.

"Bude jedna, když už, tak odpoledne." Přistoupila jsem k oknu a roztáhla závěsy. Až na denním světle jsem si všimla, jaký tady má bordel. Calum si oblékl tričko a odešel. Já v zápětí za ním.

I hate you, Honey [C.H. FF] #1st BooKWhere stories live. Discover now