28. kapitola

2.3K 181 11
                                    

Nahoře je písnička která má co dočinění s kapitolou, takže pokud máte náladu pusťte si ji. :D (Ed Sheeran -Don't)

ENJOY IT :3

____________

V únoru jsou celkem 4 pondělí. Toto pondělí bylo něčím jiné. Ne jenom, že bylo poslední, ani ne pro to, že máme supl na algebru ale pro to, že to byl můj první den jako herečka...

Včera v noci jsem nad tím tak přemýšlela asi do půlnoci a došla jsem k závěru, že nejsem ani otrok, ani kurva koupená za hadry ani oběť. Jsem jenom herečka...

Sesunula jsem nohy z postele a ucítila chladnou plovoucí podlahu. Dlouze jsem se protáhla, a když se mi zamotala hlava z náhlé změny množství příchozího kyslíku do mozku, znovu jsem padla do čerstvě povlečených peřin a čekala, než se to zpraví. Říkám vám, já nejsem ranní člověk!

Po půl minutě pozorování popraskaného stropu, jsem se opět zvedla do sedu a nahmatala pod sebou berle. √ Zapsat do seznamu úkolů: vymalovat. √

Přesto, že jsem šla spát, až po půlnoci cítím se odpočatá, protože jsem vstala až v 8:20 díky tomu, že jedu dnes na odstranění sádry. Juchůůů. Netuším, co mám od dneška očekávat. Jak to bude jako s tím utajováním? To se jako budeme muset někdy líbat, nebo tak? Takových otázek se mi v hlavě vytvořilo mnoho, zvláště po probděné noci. Nicméně o dnešku vím jedno; zbavím se nejen sádry ale také spousty otázek.

Konečně jsem se odhodlala vstát a rovnou si to namířila k mému novému šatníku, neboli levému rohu u dveří kde je to všechno namačkané a říkám tomu šatník.

To je fakt věc. na kterou jsem se těšila. Tak nějak jsem si to předem promyslela- ano bylo to včera v noci- a vymyslela jsem to takhle: čistě bílé šaty na ramínka s hrubou krajkou a přes to světlý kytičkovaný přehoz. K tomu kožené sandálky a dlouhý stříbrný přívěšek jako kapesní hodinky.

Je to geniální, a neříkejte, že ne. Sice mě sere, že tu sandálu si můžu vzít jen jednu, ale i tak mi to skvěle ladí.

Po chvilkové zastávce u zrcadla jsem se odebrala do koupelny, kde jsem provedla základní hygienu a trochu se namalovala. Vzala jsem si tu novou kosmetiku, takže to "trochu" neberte tak vážně. Některé věci jsem pomalu v životě neviděla. Mám na mysli tím třeba make-up... musím určitě znít jako úplně buranka ale já to fakt nenosí. Myslím ale, že to budu používat častěji, protože mi to skrylo pihy, které jsou dle mého názoru nežádoucí. Dál jsem si napatlala na ksicht tužku na oči, kterou jsem měla všude ani nevím jak. Tuším, že se mi to nějak dostalo na prst, takže jsem pak měla na tváři 3 černé fleky. To jsem tedy odlíčila a znovu nanesla make-up. Na konec jsem vzala starou známou řasenku a párkrát s ní přetáhla to, čemu se říká řasy. Proč se tomu neříká chlupy na očích, nebo vlasy na očích nebo druhé obočí.... ježiši Kryste! Na pondělí ráno mám jakousi zatemnělou mysl.

Sestoupila jsem do obýváků a zjistila, že Michael jel do školy, což mě vážně překvapilo, jelikož on tam jezdí jen tak mimochodem.

Co mám jako tu hodinu dělat? No nic!

Musela jsem se na sebe ještě kouknout do okna a myslím, že mi něco chybí. Chvilku jsem se pozorovala, přemýšlela co bych ještě mohla přidat a na konec mě napadlo, že si nakulmuju vlasy. Amy mi kulmovala vlasy snad stokrát, to nemůže být tak těžký ne?

Odhodlaná, plná enerie jsem zastrčila zástrčku do zásuvky, položila kulmu na umyvadlo a sedla si na vanu. Volný čas, který mi utvořilo čekání než se kulma nahřeje jsem zaplnila vybíráním písničky.

I hate you, Honey [C.H. FF] #1st BooKWhere stories live. Discover now