30. kapitola

2K 170 15
                                    

Nahoře přidávám absolutně luxusní Mashup dvou nejbožejších bandů. Nevím, jestli se hodí ke kapitole, ale určitě si zaslouží poslechnout.

__________


Nevím co si o tom mám myslet. Navlečou mě do šatů pro vyvynuté modelky a myslí si, že co...


"Fakt si nemůžu vzít nějaký šaty z toho věšáku, co mi přišel před tím?" Zažadonila jsem směrem k zrcadlu nad botníkem. "Prostě na to ty prsa nemám." Ztrápeně jsem pokrčila rameny a dodatečně si nazula boty, abych to viděla komplet. Bohužel, pořád to nebyl žádnej zázrak.


"Ježiš, co řešíš. Prsa máš dobrý, jen to takhle do těch šatů nestačí." Řekla jako by nic. Nechápu, že se takhle dokáže bavit o kozách; o mejch kozách.


Sama pro sebe jsem se zamyslela nad podstatou našeho rozhovoru a trochu se natočila, abych viděla na svůj zadek- aspoň ten nezklamal. "Do takovejch šatů si musíš vzít push-upku. Bude to v pohodě." Mávla rukou a pokračovala ve sklízení věcí, které jsme sem nanosily.


"Já ale nemám push-upku." Zakroutila jsem hlavou a udělala krok do předsíně. Rozhodla jsem se, že si trochu nacvičím tu chůzi. Považovala jsem tuto konverzaci za uzavřenou.


"Kecáááš." Ozvalo se dlouze z horní strany schodů, jako když se pošťuchují pětileté děti na pískovišti. Vzhlédla jsem a uviděla Caluma protahujícího se o rám dveří. V tom rámu vlastně ani dveře nejsou, protože je tou schodů ale jak jinak to mám popsat. Proč mám pocit, že poslední dobou mám strašnej problém s vyjadřováním.


"Řekni mi, proč to děláš? Proč to sakra děláš?" Vyjekla jsem jeho směrem s nasupeným výrazem ve tváři. "Proč se vždycky z ničeho nic objevíš v absolutně nevhodné chvíli. A vůbec... co ty víš o mejch podprsenkách."


"Klídek!" Ušklíbl se a začal scházet. "O tvejch podprsenkách nevím nic ale vím o té Victoria's Secret kabelce tam nahoře." Ukázal a nahodil úšklebek dealera z černýho trhu.


"O čem to... uuaa!" Jako by se mi rozsvítila malá pomyslná žárovička v hlavě. "To mě nenapadlo." Zauvažovala jsem. Opravdu jsem na pár sekund zaváhala, ale následně jsem to absolutně zavrhla, což jsem potvrdila nesouhlasným kýváním hlavy sem a tam. "Nepřipadá v úvahu."


"Tak si dělej, co chceš." Protočil panenky a otráveně odkráčel zpět za Michaelem.


Nějak jsem nevnímala to, že se urazil a spíš se věnovala Kamile.

"Hej, vem si ji. Nevím, v čem je problém. VS je fakt luxusní prádlo." Domlouvala mi, když jsem opět seděla na židličce a nechala se česat. Tak nějak jsem doufala, že mi je bude složitě vyčesávat, ale ona mi je jen vyžehlila a dala do culíku. No co už... i tak to vypadalo skvěle s kombinací s tím make-upem.¨


"Sama nevím, v čem je problém. Jen mi představa, že na sobě mám luxusní krajkovou podprsenku, kterou mi někdo dal celkem nechutná." Zašklebila jsem se.


"Ty si tak strašně nevinná." Uchechtla se. "Vsadím se, že teď na sobě máš podprsenku s nějakejma obrázkama a kalhotky taky tak." Dodala s úšklebkem a pomalu vyšla ze dveří s první várkou věcí. Jako jo, je pravda, že mám na sobě puntíkovanou podprsenku ale co?

I hate you, Honey [C.H. FF] #1st BooKWhere stories live. Discover now