31. kapitola

1.7K 178 8
                                    

Byla jsem záchodovým dveřím na dohled, když v tom jsem zaslechla něčí hlas volající mé jméno. Napoprvé jsem tomu nevěnovala velkou pozornost, protože jsem si myslela, že to není na mě, ale po třetí jsem se opravdu otočila.

Můj zrak spočinul na vysoké postavě prodírající se mým směrem.

"Gregu?" Usmála jsem se jeho směrem. Tohle jsem přesně nechtěla: potkat někoho koho znám, natož Grega. Netuším, co mám čekat od někoho jako je on. "Co ty tady?" Položila jsem řečnickou otázku. Samozřejmě, že vím co tady dělá ale takhle se začíná, nebo ne?

Prodral se davem přímo ke mně. Neuniklo mi, jak mě přejel pohledem od hlavy až k patě.

"Po clubu se šušká, že je tady Calum s nějakou kočkou." Na tváři se mu objevil malý úšklebek. "Popis odpovídá." Chytl mě za ruku a zatočil se mnou. Jeho komplimenty mi sice opravdu zvyšovaly ego, ale sama jsem se dobře necítila. "Což mě přivádí k otázce: proč si tu sama?" Dodal ještě.

Teď už záleželo jen na mně jak mu to podám. "Zahlédl nějaký známí, tak jsem se od něj musela odpojit. Chápeš... nejsme tady spolu." Naoko sklamaně jsem zklopila pohled. "Začíná mě to všechno schovávání štvát." Povzdechla jsem si. Z jeho nezaujatého výrazu jsem vyčetla, že jsem uspěla. "S kým jsi tu ty?" Popohnala jsem konverzaci

"S kámošema. Kluci z týmu a tak." Pokrčil rameny. Už jsem chtěla něco říct, když v tom někdo proběhl kolem nás a nešikovně do mě strčil. Málem jsem spadla, kdybych se refletivně nechytila Grega kolem krku. Bylo to jak z nějakýho trapnýho romantickýho filmu.

"V pohodě?" Usmál se na mě, zatímco mě držel okolo pasu, tedy téměř až na zadku. Přikývla jsem a pomalu jsem ho pustila.

"Promiň." Špitla jsem a popotáhla si sukni dolů.

"Nic se nestalo. Hele, pojď si za náma na chvilku sednout. Zvu tě na něco." Mrkl a mávl rukou směrem kamsi na druhou stranu baru.

"Ugh, ne. Já nechci otravovat. Stejně musím někde najít Caluma a tak." Snažila jsem se vykecat už z několika důvodů. Pro to, že nechci být ve společnosti tolika kluků, které neznám, a taky pro to, že se nechci s nikým bavit, a taky pro to, že mě bude chtít určitě opít.

"Ale prosim tě. Chvilku se bez toho frajírka obejdeš, nebo ne?" Protočil očima a chňapl mě za ruku, tak jako před tím Calum. Lidi, umím chodit sama.

Nechala jsem se zatáhnout až k boxu v rohu místnosti, hned vedle baru.

"Kluci, tohle je Elizabeth." Ukázal na mě. Seděli tam 3 kluci. Jeden měl černé vlasy ostříhané na krátko s krásnejma ďolíčkama, ten byl oproti ostatním dost chudej a taky neskutečne cute, pak takovej kudrnatej špinavej blond a jeden černoch vyholenej do hola.Všichni se odpoutali od displeye mobilu a podívali se na mě. Nebylo to nic příjemného.
"Tohle jsou Philip," kudrnáč, "Ansel." Ten cukrouš, "a Cavin." Namakanej afroameričan.

"Ahoj." Pozdravila jsem a stydlivě mávla.

"Posaď se, já zatím přinesu něco k pití." Mrkl a já se tedy posadila k nejbližšímu kraji lavice, hned vedle Cavina, jestli si dobře pamatuju.

"Ahoj Elizabeth. Odkud se s Gregem znáte?" Začal hned ten uprostřed, neboli Philip.

Hlasitě jsem polkla a vyslala svému mozku signál aby začal pracovat. "Ze školy." Pokrčila jsem rameny."Máme spolu angličtinu." Usmála jsem se. Následně jsem se za to proklínala, protože musím znít jako absolutně blbá barbie.

I hate you, Honey [C.H. FF] #1st BooKWhere stories live. Discover now