34.

8.2K 547 64
                                    

„Harry souhlasil, prej je mu jedno, jestli půjdeš i ty," prohlásil Niall a ukázal mi příchozí SMS-ku. Povzdechla jsem si, doufala jsem totiž, že mu to bude vadit a já s nimi nebudu muset jít. Bohužel, už se z toho nevyvleču.
„Okay. Kolik mám na přípravu?" zeptala jsem se otráveně. Niall se podíval na hodinky.
„Zhruba dvě hodinky. Kdybysme nespali, měla bys víc," uchechtl se. Protočila jsem očima a potlačila touhu opravit to jeho ‚kdybysme'.
„Fajn. Co si mám vzít na sebe?" pozvedla jsem obočí a on se zamračil.
„Ježiš, si něco vyber, ne?"
„Ne. Hejbni zadkem před skříň a něco mi vyber," pobídla jsem ho a založila ruce na prsou. S brbláním mě poslechl a zanořil se mezi mé oblečení. Já se opřela o futra a pobaveně ho sledovala.
„Ty tu nemáš nic, co by se hodilo!" vykřikl zoufale a plácnul sebou vedle mě. Pokrčila jsem rameny.
„No, tady vidíš důvod, proč jsem nechtěla jít."
„Však já něco vymyslím," zařekl se a odhodlaně vstal.
„Hodně štěstí," popřála jsem mu a lehla si na záda.

*

„Mám tooo!" uslyšela jsem a vykoukla z koupelny. Stál tam Niall s širokým úsměvem a v ruce držel nějaký pytel. Odložila jsem kulmu a postavila se před něj.
„Tak ukaž," pokynula jsem mu a byla zvědavá, co přinesl. Usmál se a podal mi šaty, jež vytáhl z onoho vaku. Překvapeně jsem zamrkala. Byly nádherné.
„Obleč si je, chci tě v nich vidět," poprosil s úsměvem. Přikývla jsem a vyhověla jeho přání.
„Vypadáš dokonale! Páni, sluší ti," vydechl a obešel mě kolem dokola. „Harold z tebe spadne na prdel, uvidíš," prorokoval a usmál se. Zavrtěla jsem hlavou a podívala se na sebe do zrcadla. Jemná černá látka obepínala mé tělo, délka šatů byla těsně pod zadek. Šaty byly jednoduché, ale na výjimečnosti jim přidávala černá krajka na zádech, začínala na bedrech a linula se až nahoru ke krku. Má prsa byla zahalena do vykouslé látky, která přecházela v krajku. Bylo to sexy a vyzývavé, překvapivě se mi to líbilo a cítila jsem se v nich dobře. Jemně jsem se usmála a prohrábla si vlasy.
„Hej, já se jdu taky oblíct, za půl hodiny jsem tu a půjdeme, jo?" oznámil Niall a najednou byl pryč. Pokroutila jsem nad ním hlavou a šla si dodělat make-up. Nemalovala jsem se nijak složitě, řasenka a linky byly základ. Po chvíli váhání jsem se rozhodla pro kouřové líčení, které jsem si docela oblíbila, vypadalo ti hodně dobře. Na rty jsem si nanesla růžovočervenou rtěnku, kterou jsem obtiskla na ubrousek, aby déle vydržela. Navoněla jsem se parfémem a sbalila kabelku.
Nazula jsem černé lodičky s páskem okolo kotníku, na zápěstí jsem si nandala stříbrný náramek a vyšla před pokoj. Kartu jsem strčila do psaníčka a vyšla Niallovi vstříc.

„Fakt ti to sluší," pochválil mě ještě jednou a nabídl rámě. S úsměvem jsem poděkovala a ruku přijala. Spolu jsme nastoupili do výtahu. Harry na nás čekal dole, elegantně si hověl v koženém křesílku. Sklopila jsem pohled, nechtěla jsem se na něj koukat. Byl až příliš sexy.
„Usměj se," sykl mi do ucha Niall a pozvedl obočí. Protočila jsem očima, ale poslechla ho. Zamířili jsme k Harrymu a já na sobě ucítila jeho spalující pohled. Polkla jsem a zvedla oči, které jsem zapíchla do těch jeho. Drze se usmál a ukázal palec.
„Jsi sexy," prohodil a olízl si rty. Zčervenala jsem a stiskla Niallovu ruku pevněji. Ten nás s úsměvem sledoval.
„Okay. Dej si pohov, Harolde. A nezdržujte, jde se pařit," zavelel a táhl nás k východu. Harry se za námi zasmál a bez dalších keců šel vedle Nialla.

„No, jsme tu," prohlásil Niall, když jsme zastavili před bránou do domu, na němž byl neonový nápis s názvem klubu. Přimhouřila jsem oči a prohlédla si lidi, kteří vycházeli a vcházeli. Necítila jsem se zrovna dvakrát příjemně. U vchodu stál chlap, ochranka, netvářil se přívětivě, ale když mu Niall podal nějaký papír, pousmál se a pustil nás dovnitř.

Vevnitř to vřelo, hlasitá hudba byla všude kolem, to samé opilí lidé. Většinou to byli mladí lidi našeho věku, různé národnosti. Holky se polonahé svíjely kolem kluků nebo kolem tyčí. Byla jsem znechucena, připomněla jsem si důvod, proč nemám ráda párty a kluby. Ošila jsem se a Niall se na mě podíval.
„Půjdeme tam, máme tak zarezervovaný box. Drž se u mě, zatím," zakřičel, aby přehlušil basy. Přikývla jsem a nechala se vést do již zmiňovaného boxu. Sedli jsme si a ihned se u nás objevila mladá holka s mikádem a silně černýma linkama okolo modrých očí.
„Tak co to bude?" zeptala se nahlas, boky se pohybovala do rytmu hudby a v ruce držela elektrickou tabulku na zapisování. Niall objednal dvě flašky vodky, colu a pro každého nějaký drink, jehož název mi nějak unikl.

Arrogant || czWhere stories live. Discover now