15.

8.8K 548 48
                                    

*POZDĚJI V NOCI*

Caroline se rozhodla, že mě prostě dostane. Takže, když jsem se jen tak tak dostal do na hotel a na pokoj, ona šla se mnou. Ovšem alkohol v mé krvi způsobil to, že mi to nevadilo. Kdybych byl střízlivý, tohle bych nikdy nedopustil, ale prostě nedokážu myslet jinak, než iracionálně.

„Oh Harry. Jsi sladký, víš o tom?" zeptala se mě Caroline, rukou mi zatlačila do hrudi a já spadl na postel.

„Jdi do prdele," odseknul jsem, protože i když jsem opilý, tak vím, že Caroline je... strašná, když to řeknu slušně.

„Víš, jsi chlap, který mi odolává nejdéle. Tak podlejzat jsem musela jenom u tebe. Ale myslím, že to bude stát za to, protože tvé tělo... Je jedno z těch nejsexističtějších, které jsem viděla. A musím se přiznat, viděla jsem jich opravdu hodně... Slibuju, dnešní noc si oba moc užijeme."

„Nikdy. Já s tebou spát nechci, chápeš to? Ano, jsem opilý. Ano, motá se mi jazyk a myšlenky mám poházené, smýšlím tak trochu iracionálně, ale to neznamená, že necítím svůj odpor k tobě," vyplivnul jsem a doufal, že jí ta slova ublíží. Ona se však jen pousmála.

„Nechtěla jsem to, udělat, ale nedáváš mi na vybranou. Přála jsem si, aby to byla noc plná vášně. Tedy, to bude tak i tak. Ale mohlo to proběhnout lépe... Škoda, ale nedá se nic dělat," pokrčila rameny a já se zamračil. Co to sakra plácá za blbosti?

„Ale-"
„Shh!" Byl jsem přerušen, položila mi ukazováček na rty a usmála se. Natáhla druhou ruku za sebe a vzala si k sobě kabelku. Sendala ze mě prst a prohrabovala se v té mrňavé kabelčičce. Pak se usmála, ale takovým zvláštním způsobem, který se mi vůbec nelíbil. Vytáhla ruku, ve které měla něco stříbrného. Musel jsem trochu zamrkat, abych rozeznal, co to vlastně je. Konečně se mi podařilo zaostřit a zalapal jsem po dechu. Než jsem stihl něco udělat, popadla mou levou paži a přiložila injekční stříkačku k žíle a stiskla píst. Okamžitě jsem ucítil, jak se droga vmísila do mého krevního oběhu a došla až do mozku, kde začala hned účinkovat. Nevím, co přesně to je, v drogách se až tolik nevyznám, možná nějaký opiát? Každopádně je to něco, co účinkuje okamžitě. Látka má za účel omámit mou mysl, vyvolat euforii... Budu povolnější a Caroline si se mnou bude moct dělat, co chce. Zamlžil se mi zrak, viděl jsem najednou rozostřeně. Hlava se mi trochu točila, cítil jsem se uvolněnější.

*POHLED AUTORA*

Caroline se usmála nad Harryho hloupostí. A nad jeho slabým tělem, které teď patřilo jen a pouze jí. Prakticky si s ním mohla dělat, co chtěla, protože byl pod vlivem alkoholu a drogy. Caroline to měla všechno naplánované. Od prvního pohledu ho chtěla dostat do postele, jen čekala na příležitost. Kdekoli, kde byla na dovolené, se s někým vyspala. Většinou to ale probíhalo tak, že chlapi balili ji a ona si jen vybírala. Harry byl sice tvrdší oříšek, ale nic, s čím by si neporadila. Vždy má nějaký náhradní plán, nikdy se nestalo, aby nedostala to, co chtěla.

Podívala se na Harryho, který ji upřeně sledoval. Caroline si přetáhla šaty přes hlavu a zůstala před ním stát v podprsence a spodních kalhotkách, obojí z černé krajky, která navíc průsvitala. Své boty na podpadku a platformě si nechala obuté, aby si zanechala dojem vyšší postavy. Přeci jen, její výška je oproti Harryho vysoké postavě nic.

Přistoupila k němu blíž a chtěla mu svléknout tričko. I když byl Harry mimo, stále nezapomněl, že nikomu své tělo ukázat nechce. Chytil její ruce, které se zdály být tak malé, protože Harry má doopravdy velké ruce.

„Ne. Když už, pouze s trikem. Jinak nic." To vyvedlo Caroline z míry, protože se těšila na pohled na jeho vypracovaný hrudník. Jenže teď jí řekne, že chce mít triko na sobě? To ji naštvalo. Navíc jí nešlo do hlavy, jak bylo možné, že odporoval, nečekala to.

„Proč?" Položila otázku, která ji nejvíce zajímala.

„Protože. Nechci o tom mluvit, jasný? Dělej si se mnou, co chceš, ale triko budu mít na sobě." Harryho pevný hlas i pohled Caroline usvědčil o vážnosti. Chvíli bojovala sama se sebou, ale nakonec se rozhodla, že tento ústupek bude splnitelný. Ihned zalitovala, že bude mít tak málo času a nebude se moct dozvědět víc. V pondělí bohužel odjíždí domů, do Švýcarska. Ale alespoň bude mít zážitek, no ne?

Caroline nechala svého přemýšlení, toho si užije v letadle. Zatlačila Harryho do postele a on se šoupnul až na konec. Caroline si rozkročmo klekla a políbila ho na rty. Harry jí polibek začal oplácet, přitáhl si její boky blíž k tělu. Z úst se mu vydral slastný vzdych, když se otřela o jeho rozkrok napěchovaný v bermudách. Caroline se pousmála do polibku a odtáhla. Štíhlým a dlouhým prstem obkroužila kontury Harryho rtů, sjela na bradu, krk, lehce přejela po hrudi a zastavila se u knoflíku. Hodila na Harryho nic neříkající pohled a jednoduše knoflík rozepla. Pokračovala zipem, který rozepínala mučivě pomalým tempem. Konečně kalhoty stáhla a na řadě byly Harryho boxerky. Caroline položila svou malou ruku na jeho zvětšující se rozkrok a přes látku ho jemně stiskla. Odměnou jí byl chraplavý vzdych.

Rozhodla se to neprodlužovat a černé boxerky mu sundala. Překvapeně zamrkala při pohledu na Harryho pohlavní ústrojí, ale jinak na sobě nedala nic znát, nemohla si dovolit nějak zaváhat nebo ztrácet čas, kterého neměla moc. Lehla si k Harryho boku a z profilu se na něj koukala. Byl krásný, jako nějaký anděl. Neodolala a konečky prstů ho pohladila po tváři. Jeho pohled spočinul na této mladé a půvabné dívce. Momentální stav odsunul všechen odpor a nenávist a nyní cítil jen touhu. Touhu mít ji pod sebou, slyšet její výkřiky. Už nemohl čekat déle, vyhoupl se nad ni a zabořil hlavu do žlábku mezi jejím krkem a ramenem. Obsypával ho jemnými polibky, sál kůži a Caroline si to užívala. Ruce šmátralky stiskly její drobné poprsí. Obratně rozepl podprsenku a odhodil ji na zem. Přisál své rty na její tmavou bradavku a jemně ji cucal. Caroline zamotala prsty do jeho kučeravých vlasů a různě za ně tahala. Druhé prso obstarávala Harryho ruka. Odtáhl se a prohlédl si její tělo. Byla drobná a krásná. Ale něco mu tu stejně nesedělo. Něco, co probouralo oponu a usadilo se v jeho mysli. Pomyslně to odmávl, protože ta touha zasunout a poddat se rozkoši, byla silnější. Opět položil svá ústa na její jemnou pokožku a jazykem zanechával vlhkou cestičku. Obkroužil malý pupík a skončil u lemu černých kalhotek. Prudce zatáhl a její kalhotky hodil za sebe. Zůstala před ním v celé své kráse. Sklonil se k jejím rtům a políbil ji na ně.

„Chceš... chceš jen sex nebo i uspokojení orální?" zeptal se s mrknutím Harry. Skousla si spodní ret a usmála se.

„Udělej mě." Jednoduchý pokyn, který se Harry rozhodl provést ihned. Ještě jí vtiskl drobný polibek na ústa a přesunul svou pozornost do spodní části jejího těla.

*

Harry i Caroline si tento sex velice užívali. Všechno ostatní se jim dočista vykouřilo z hlavy, soustředili se pouze na sebe a toho druhého.

Zavřel oči a usnul. Byl vyčerpaný a droga a alkohol v jeho žilách udělal své. Caroline si počkala, dokud si nebyla stoprocentně jistá, že spí a oblékla se. Naposledy na něj podívala a vykradla se z jeho pokoje, tichá jako myška. Vytáhla z psaníčka kartu od jejich pokoje a vklouzla dovnitř. Měla štěstí, oba rodiče se ze spánku usmívali a jejího příchodu si ani nevšimli.

***

„Když něco opravdu chceš, celý vesmír se spojí, abys to mohl uskutečnit."  - Paulo Coelho

***

Arrogant || czKde žijí příběhy. Začni objevovat