13.

10.5K 578 23
                                    

Wow. Tohle jediné slovo asi vystihuje právě to, co se nám zjevilo před očima. Prostor, který jsem tak dobře znala, se změnil skoro k nepoznání. Jelikož se stmívalo, byla tu barevná světla, která zpříjemňují atmosféru.

Lidé se tu asi dobře bavili, všude byl slyšet smích a hlavně hlasitá hudba. Za barem měli vážně napilno, objednávky jenom lítali. A přiznejme si, ti za barem nebyli moc rychlí. Vlastně jim to šlo asi jako mně sex. Bez legrace. A já a sex... Vždyť víte.

No, Perrie vzala mě a Soph za ruku a táhla nás mezi lidmi, asi za kluky.

„Ahoj!" Zayn nás pozdravil a políbil Perrie. Liam si přitáhl Sophii a věnoval jí něžný polibek na její plné rty. Slušelo jim to. Já a Josh jsme tam tak zůstali stát a koukat na ně.

„Ahoj," pozdravil mě.

„Ahoj," pozdrav jsem mu samo sebou oplatila a přidala k němu i úsměv.

„Takže, aby bylo jasno. Dnes si budeme užívat!" vykřikl Zayn.

„Takže zítřejší práce jako co?" zeptala jsem se s úsměvem. Mávl rukou.

„Prosím tě. Čert vem práci. Potřebujeme někdy vypnout ne? A navíc, šéfík tě má v oblibě, takže to bude hračka."

„Když to bereš takhle... Okey, budeme si užívat. Ale opovažte se mě opít!" varovala jsem je předem. Všichni nahodili ‚poker face', jako že oni nic. No jen aby...

„Neboj, dám na tebe pozor," slíbil Josh. No, upřímně... Možná jsem se potřebovala opít. Možná bych si mohla dovolit povolit uzdu, kterou mám téměř celý život utaženou. Asi mám právo jednou vypnout a zapomenout...

„Hej, koukejte! Támhle je Styles a ta štětka Caroline!" upozornila nás Perrie. Styles seděl na barové židli kousek od nás a Caroline se na něj lepila jako klíště. Harry znuděně seděl a odstrkoval ji. A každou chvíli si přihnul z lahve Bourbonu. Pak zřejmě vycítil naše pohledy a pomalu otočil hlavu k nám. Všichni se samozřejmě rychle otočili a dělali, že je vůbec, ale vůbec nějaký Styles nezajímá. Já zareagovala pomalu, proto se jeho pohled setkal s tím mým. Rozhodla jsem se neuhnout, takže to bylo kdo s koho. Jeho zelené oči pomalu potemněly. Hrdlo lahve přiložil ke rtům a lahev naklonila tak, aby zlatavá tekutina vytekla do jeho krku. Ovšem pohledem stále visel na mně. Caroline, která se po něm sápala a něco mu kecala, ignoroval. Jeho pohled byl spalující. Má krásné oči. Někdy čistě zelené, někdy se zdají být modré. V ten moment byly velmi tmavé a žhnoucí. Nevnímala jsem svět kolem sebe, jenom jeho.

„Hej! Jul, jsi tu?" Liamův hlas mě vyrušil z tichého nic nedělání.

„Jo, jsem tu," odpověděla jsem mu, ale pohledem stále zůstávala u Harryho. Slyšela jsem, jak ještě něco říká, ale já ho neposlouchala. Najednou se kolem mého pasu obmotaly něčí ruce. Vylekala jsem se. Cítila jsem, jak mi z tváří odplula veškerá barva. Pomalu jsme sklopila pohled a otočila se. Naštěstí ruce patřily usměvavému Joshovi. Oddechla jsem si. Nejistě jsem se na něj usmála.

„Půjdeme tancovat? Prosím? Právě začala má oblíbená písnička..." poprosil mě. A já přijala jeho rámě a přesunula se do prostoru určenému k tancování. Zavěsila jsem se do něj a pomalu jsme se pohupovali. Bylo to příjemné.

„Jsi krásná, víš to?" zašeptal mi do ucha, abych to slyšela jenom já. Cítila jsem, jak jsem lehce zčervenala.

„Děkuju..."

„Není za co děkovat. Jsi vážně krásná, zasloužíš si, abys to slyšela celý život."

„Když myslíš..." usmála jsem se a vnímala hudbu. Přišel konec pomalé skladby a přišla macarena.

Arrogant || czWhere stories live. Discover now