30.

7.7K 613 104
                                    

Dvojice mladých lidí se opile kymácela po chodnících směrem k hotelu. Dívka na tom byla podstatně hůř než mladík, také to byla ona, kdož tuhle věc vymyslel. Ona byla hlavní aktérkou. Ano, její myšlení sice zkresloval alkohol proudící v jejích žilách, ale kdyby se měla popravdě přiznat, měla to v plánu již od začátku. Ovšem stále měla v hlavě to, že Josh je přítel její nejlepší kamarádky. Ale alkohol udělal své a jediné, na co mohla myslet, byla sexuální přitažlivost. Josh patřil mez její platonické lásky, její idoly. Obdivovala jeho talent a krásu. Byl hvězda, kterou znal celý svět, přesto se nikde neřešily jeho problémy a přešlapy.

Josh si tak nějak neuvědomoval, co dělá. Nebo možná ano? Kdo ví. Nikdy nechtěl Julii podvést, ale už mu lezla na nervy svým neustálým smutkem. Potřeboval nějaké odreagování...

*

Všechno se seběhlo tak rychle. Pár se vášnivě líbal, narážel do zdí a věcí kolem sebe, o nic se ani jeden nestaral, jen o to, jak dlouho ještě potrvá cesta k posteli.

„Kurva," unikl tichý vzdech mladíkovi, jelikož se dívka dotkla jeho citlivého místa. Ta se pousmála a zatlačila pánví na jeho rozkrok. Otevřela dveře od pokoje a Joshe strčila dovnitř. Zabouchla a vyskočila na Joshe. Obmotala nohy kolem jeho boků a ruce zahákla za krkem. Sváděli menší souboj jazyků. Nikdo nevyhrál, nikdo neprohrál, byli si rovni. Josh narazil do postele, ztratil rovnováhu a i s Emmou spadl. Tiše se zasmáli a dál se věnovali ukojení své touhy.

Emma moc dobře věděla, co jejímu protějšku udělá dobře a využívala svých předností a znalostí. Mířila cíleně, jako vycvičený voják.

Zbavili se oblečení, nezabývali se předehrou, byla by to pro ně jen ztráta času. Z obou bylo jasně viditelné vzrušení. Neprotahovali to, Josh do ní prudce vnikl a ona sama mu přirážela. Byli v plném souladu, jejich těla spojena v jedno. Užívali si to. Vůbec nepomysleli na Julii. Bylo to, jako kdyby měli amnézii, všechny myšlenky šly stranou, důležité bylo jen přirážení a udělání si dobře.

Jak rychle to začalo, tak to i skončilo. Usnuli zcela vyčerpaní v objetí a v posteli, kterou jindy sdílela Emma s Niallem.

*

Bylo časné ráno a Niall otevřel své modré oči dokořán. Zamžoural před sebe. Byl v pokoji patřící Julii, jež ležela na posteli vedle něj. Pousmál se. Nebylo to poprvé. Ale s klidným svědomím mohl říct, že spolu nikdy nic neměli a ani mít nebudou. Měli se rádi, ale ani jeden netoužil po vztahu.

Opatrně se zvedl a v koupelně si opláchl obličej a usušil zeleným ručníkem. Ústa si vypláchl ústní vodou a na jazyk vložil peprmintový bonbon. Rukou prohrábl vlasy a vyšel z koupelny. Pohledem zkontroloval spící Julii a vyšel z pokoje, míříc do svého apartmánu. Ještě měl chuť si lehnout a na hodinku usnout.

Jenže netušil, co uvidí. Otevřel dveře, které následně zabouchl a zatočil do ložnice. Zvedl pohled z podlahy na postel a šokovaně zalapal po dechu. Josh s Emmou leželi nazí na posteli, usmívali se, nohy spolu propletené. Josh zřejmě uslyšel Niallovo zalapání a s námahou otevřel oči. Když spatřil naštvaného Nialla, vykulil oči.

„To... To není tak, jak to vypadá!" vyhrkl, i když věděl, že je to lež. Emma se taktéž vzbudila a zaskočilo jí. Vrátily se jí všechny vzpomínky na noc a zrudla.

„Takže vy takhle?" ozval se Niall, jeho hlas zněl ještě celkem klidně. Ale neměl daleko k výbuchu. Emma hlasitě polkla a zabalila se do deky, což jí moc nepomohlo, vzhledem k situaci.

„Nialle," začala opatrně, nechtěla svého přítele naštvat ještě víc. Zúžil oči do tenkých štěrbin a nadechl se.

„Děláte si ze mě kurva prdel?! Vy... Asi bych nějak překousl tebe, Emmo. Tušil jsem, že mě nemiluješ." Odmlčel se a přemýšlel nad dalšími slovy.

Arrogant || czWhere stories live. Discover now