25.

8.3K 573 45
                                    

Informace před čtením: výskyt vulgárních slov, sexuální obsah.

***

*Pohled Harryho*

Potřebuju si zašukat. Nikdy předtím jsem to nepotřeboval tak, jak teď. Vzal jsem peněženku a strčil ji do kapsy mých černých kalhot a zabouchl jsem dveře od pokoje. Proklínám se, že jsem sem vůbec jezdil. Takovej idiotskej nápad to byl! Až přijedu domů, toho kokota Matthewa přetrhnu jako žížalu a končetiny mu narvu do análu. To on mě navedl letět sem, prý abych si odpočinul. Příště, až mi zase dá nějakou další chytrou radu, vyhodím ho oknem.
Teda, když to tak vezmu, nebylo by to tady tak špatný, kdyby tady nebyli ti... no... Ty brambory. Myslím Julii a ty její poskoky. Toho blbce herce, Payna, Horana a Malika. A pak ty holky.

„Ahoj fešáku," zavrněla mi do ucha nějaká štětka. Ano, štětka, jiné pojmenování se ani nehodí. Otočil jsem se a můj pohled spočinul na dívce s modrými vlasy. Potlačil jsem odfrknutí a falešně se usmál.
„Ahoj kočičko. Co ty tady tak sama?"
„To bych se mohla zeptat já tebe, ne?" usmála se a mrknutím.
„Máš pravdu," přikývl jsem a objednal si panáka vodky. Jakmile mi ho barman dal na pult, otočil jsem ho přímo do mého krku. Ah, tak mi to chybělo. Kvalitní pití, ne ty sračky, co maj v baru na hotelu.

*

Po, ani nevím jak dlouhé, době jsem byl namol. Ke mně a té modrovlásce se přidala ještě zrzečka – ty mám nejraději. Říká se „Rezavá střecha, vlhký sklep", a zatím jsou moje zkušenosti s nimi nejlepší. Barva jejich vlasů se obdivuhodná, připomíná oheň. Ale nelíbí se mi ta umělá – oranžová. To je dost ubohá napodobenina.

Musím se dost pochválit – několik hodin jsem to tu vydržel. Ze začátku mi přišly strašně otravné, ale teď? Lol, teď je chci vošukat na místě. Bože, vážně jsem si pomyslel lol? Už jsem fakt opilý.

„Harry?" Hlas Leily, té modrovlásky, mě vytrhl z mé opilé mysli. Podíval jsem se na ni a opile se usmál.
„Ano?" zavrněl jsem jí do ucha a skousnul její ušní lalůček.
„Uh... Bože! Já už to nevydržím! Potřebuju tě. Chci tě. Mám chuť z tebe násilím servat oblečení a vykouřit ti tvého ptáka!"
„Hm... To abychom s tím něco udělali, že?"
„Ano!" vzdychla, když jsem stiskl její ňadro.
„Pojď na záchody," zašeptal jsem a ona se ze mě zvedla rychlostí světla a už mě na zmíněné místo táhla. Savanah na nás zmateně koukala, ale když jí došlo, kam míříme a co tam hodláme dělat, nasadila úšklebek a na vysokých podpatcích se vydala za námi. Leila mě zatáhla do volné kabinky a než stihla zamknout, objevila se tam i Savanah. Zamkla a obě se na mě vrhly. Já jen stál opřený o stěnu a slastí zavíral oči. Ani nevím, která zrovna klečela, každopádně jsem zapletl prsty do jejích vlasů a určoval si tempo. Ta druhá si ale zřejmě připadala odstrčená a zahájila atentát na má ústa. Mým penisem zaškubalo a já se udělal do pusy jedné z těch děvek, ale bylo mi to dost šumák. Věděl jsem, že chtějí obě udělat, proto jsem je naopak já přitiskl ke stěně a každé stiskl rozkrok. Obě měly ultra krátké šatičky a pod nimi titěrná tanga, takže jsem snadno vklouzl k jejich pohlavnímu orgánu. Zasunul jsem prsty dovnitř a pak už dělal to, co jsem dělal již několika ženám. Vcelku pobaveně jsem sledoval, jak pod mými doteky nejen vlhnout (to jsem cítil dost), ale mají co dělat, aby se udržely na nohách. Jejich steny se rozléhají kabinkou, a kdyby je netlumily svými dlaněmi, rozhodně by sem někdo vtrhnul. Byla by to celkem sranda.
„Harry..." vzdychaly obě dvě a já se jen usmíval. Když jsem cítil, že už jsou, vytáhl jsem z nich své prsty a strčil je do pusy. Blé. Bože, to je hnus! Utřel jsem si ruce do toaletního papíru a kabinku odemkl. Vyšel jsem a nechal tam ty dvě. Proč se starat co dál? Obě strany mohou být pokojené – mně ho vyhulily a já udělal je. Výhodný obchod.

Arrogant || czKde žijí příběhy. Začni objevovat