4.

11.4K 610 18
                                    


Pitomý budík! Ještě poslepu jsem ho vypnula a posadila se na posteli. Sakra, proč už je pondělí?

Vstala jsem a protáhla se. Za hodinu a půl se mám hlásit na recepci, takže v pohodě stíhám.

V koupelně jsem si opláchla obličej a prohlédla se. No, není to tak zlé, takže...

Na vatový tamponek jsem nalila trochu čistícího tonika a otřela jsem si jím obličej. Pak jsem si ho namazala krémem, který měl pokožku zvláčňovat, působil i proti vráskám. No prostě jakýsi zázračný přípravek na pleť. Vlasy jsem si jenom pročísla, uvidím co s nimi až pak.

Vykonala jsem potřebu a z koupelny se přesunula do pokoje ke skříni. A zase dilema, co si mám vzít. Pan Speed sice říkal něco o tom, že mi dá tričko pro animátory, ale nic jiného nezmínil. Pokrčila jsem si pro sebe rameny a oblíkla si džínové šortky. Jako svrchní oděv jsem použila světle zelené tílko. Jednoduchý outfit, ale nikoho neurazí. Navoním se první voňavkou, která mi přijde pod ruku. Na obličej nanesu lehký make-up, oči obtáhnu úzkou černou linkou, z paletky vyberu jeden odstín, který zrovna chci a lehce si namaluji horní víčka. Celé to zakončím voděodolnou řasenkou, kterou nanesu na horní i spodní řasy. Na rty použiji barevný balzám od Maybelline, Baby Lips a vyberu si odstín Strike a Rose.

Zkontroluji se v zrcadle a jsem celkem spokojená. Jen co s vlasy? Po rozčesání si je svážu do culíku a přední prameny nechám, aby rámovaly můj obličej.

No, ještě mám čas, takže se obuji do žabek a vyrazím na snídani.

Nezlob se, ale na snídani se nesejdeme. Musím si něco zařídit... Promiň :/ Liam xoxo

No co už, snídani zvládnu sama, nejsem malá, no ne?

Naberu si do misky jahodový jogurt a do něj nasypu nějaké lupínky, vločky nebo co to je. Vezmu si čaj a posadím se ke stolu. Během ujídání jogurtu se rozhlížím po jídelně. Pohled zakotvím u přicházejícího Stylese. Musím přiznat, nechtěně, že je sexy. Košile obepíná jeho svalnaté tělo a rozeplé knoflíčky tomu dodávají šmrnc. A dal tak náhled na svá početná tetování. Vidím dvě vlaštovky a kousek něčeho, co připomíná motýla. Vážně? Harry Styles má vytetovaného motýla na břiše? Proboha...

Asi vycítil můj pohled, protože na mě upřel svůj zelený pohled. Jeho výraz byl nečitelný a pohled tvrdý. Ale stále vypadal krásně. Prostě si to přiznejme, vypadá jako polobůh. Ale jeho chování to všechno zazdívá.

Věnuje mi pohled a dokonce i úšklebek. Jak to řekl Liam? Ošklivý jak opičí prdel? Prasečí rypák? Chování jako mutant? Tak s tím chováním souhlasím bezvýhradně. A pokud takhle vypadá zadek opic, to potěš.

If I was your boyfriend, I'd never let you go 

I can take you places you ain't never been before 

Baby take a chance or you'll never ever know 

I got money in my hands that I'd really like to blow

Swag swag swag, on you

Chillin by the fire while we eatin' fondue

I don't know about me but I know about you

So say hello to falsetto in three two ..swag

Je to komický. Přemýšlím o Harrym a v rádiu pustí Boyfrienda od Justina. No, ta slova nesedí.  Ale počkat, proč vůbec přemýšlím o Stylesovi?

Arrogant || czKde žijí příběhy. Začni objevovat