14.

8.4K 570 28
                                    

*POHLED HARRYHO*

Kdybych tušil, že se na mě nalepí ta pipka Caroline, nechodil bych sem. Party pod širákem se spoustou opilých lidí. Super, ne?

U baru jsem si objednal celou flašku něčeho, zřejmě whisky.

„Harry!" Caroline a její ukníkaný hlas. Jsem na něj alergický. Caroline se rozběhla ke mně. Byla to docela podívaná, protože na nohách má podpatky. A typuji to na takových patnáct centimetrů. Doběhla až ke mně a objala mě. Zůstal jsem naprosto nehybný. Nemám potřebu dotýkat se jí. Z té představy se mi dělá špatně. Objal jsem prsty hrdlo lahve a přihnul si. Dnes to budu potřebovat. Caroline si sedla vedle mě a začala mi něco povídat. Neodpovídal jsem jí. Teda, já ani neposlouchal. Pak se ke mně nahnula a chtěla mě ocicmávat. To už se mi samozřejmě nelíbilo, proto jsem ji odstrčil. K mému překvapení se neurazila, jen se vrátila do původní polohy a dál kecala. Znovu jsem se napil.

Zaslechl jsem kousek ode mě hlasitý smích a hlas, který znám. Otočil jsem hlavou vlevo a uviděl Julii se svou partou. Málokdy někoho z nich vidím samotné. Vždy jsou spolu, minimálně ve dvojici. Jsou jedním slovem trapní. Ale musím uznat, že ty holky jsou... sexy. Všechny. Neříká se mi to snadno, ale Julie je z nich nejhezčí. Jenže všechny se lepí na ty blbečky. Blondýnka na nějakého pákistánce či co to je za zjev, brunetka na toho debila Payna a jediná Jul se chovala zdrženlivě. Ovšem, stál u ní nějaký další namachrovaný tupec. A jeho ksicht je mi povědomý. Kdo ví, co to je za celebritu.

„Proboha! To je... Josh! Josh Hutcherson!" Otočil jsem se na Caroline, která měla šokovaný výraz.
„A to je kdo?" Nedalo mi to a zeptal jsem se. Ještě víc vyvalila oči a upřela je na mě.
„Děláš si legraci? Josh, herec! Peeta Mellark, Sean Anderson? To ti nic neříká?"
„Eh, ne. Vážně ne. Vždyť je malej a ošklivej!" Vážně, nekecám. Je minimálně o dvanáct cenťáků menší než já!
„Ty seš idiot," odfrkla si. Protočil jsem očima a kousl se do jazyka, protože už jsem chtěl říct něco nazpátek.

Uchopil jsem lahev a zhluboka se napil. Tohle bude ještě dlouhý večer. Proč já sem kokot lezl?!

Podíval jsem se stranou, protože jsem měl pocit, že mě někdo sleduje. Samozřejmě, všichni se rychle otočili pryč. Jediná Julia pohledem neuhnula. Pohled jsem zabodl do jejích očí a čekal, kdy uhne. Ona se k tomu ale moc neměla. Vzal jsem lahev a napil se. Samozřejmě s pohledem zaklesnutým do jejích očí. V pozadí jsem slyšel Caroline a její žvatlání, muziku a jiné hlasy. Vnímal jsem jen ji. Postřehl jsem, že i ona to tak udělala, protože Payne jí něco kecal, ale ona ho moc nevnímala. Má vlastně celkem pěkný oči. Takové... příjemné. Oříškové. Je to úleva koukat do jiné barvy, než je modrá. Vlastě, nesnáším modré oči. Protože modré oči měla ona. Má matka. Má pravá matka. Dodnes si pamatuji její pronikavě modré oči, které působily tak chladně. A její blond vlasy. Ze vzpomínky na ní bych nejraději blil. Caroline má modrých oči.

Dál jsem se díval do jejích očí,  jenže pak přišel ten kokot herec a objal ji kolem pasu. Julie viditelně ztuhla. Bylo to, jako kdyby se bála.  Přerušila náš oční kontakt a otočila se k němu. Já je ale stále sledoval. Julie se po chvíli uvolnila, Josh se k ní naklonil a pak se oba vydali na taneční parket. Tancovali na nějaký slaďák a usmívali se na sebe. Jsou spolu až příliš sladcí, proto jsem se otočil zpět k baru a objednal si dvojitou sklenku vodky. Potřebuju změnu, navíc toho bourbonu už mi nezbývá mnoho. Celkem se divím, že ještě dokážu racionálně myslet. Přeci jen, vypil jsem skoro celou flašku bourbonu. Holt je to zvykem, no.

Z klidné a pomalé písničky se najednou vyloupla macarena. Caroline vedle mě nadskočila a utíkala do prostoru. Svůdně se na mě usmívala, jenže chudák netušila, že mně je šumák. Pohledem jsem prozkoumával všechny tváře přítomných dívek a žen a uviděl Julii s těma dvěma. Začaly tancovat a mě polilo horko. Tedy, při pohledu na svůdně svíjící se Julii. Zřejmě můj pohled vycítila, protože upřela pohled z toho blbce na mě. Visel jsem na ní pohledem, bylo mi úplně jedno, co se děje kolem, zajímala mě jen ona.

„Myslím, že páni jsou spokojení! Sice je konec, ale pojďme si to dát ještě jednou!" zahlásil nějaký chlap a pustil macarenu znovu. Kupodivu všechny pokračovaly. Ne, že by všechny tancovaly macarenu. Hodně holek si začalo vymýšlet své kreace a ostatní se k nim přidaly.

Julie tancovala stále macarenu, i když sem tam přidala něco, co do macareny rozhodně nepatří. Mám takový pocit, že to dělá schválně. Možná se mě pokouší nějak vyburcovat, podráždit nebo cokoli, ale vede se jí to. Popadl jsem lahev a celou ji na ex vypil. Mé, teď už opilé, myšlenky se vymykaly kontrole. Dovolil jsem si pomyslet na to, že mě Julie vzrušuje. Dokonce jsem si začal představovat, jak se pode mnou svíjí rozkoší a zastřeným hlasem křičí mé jméno. Jak můj penis se zasunul do jejího křehkého, a tak dokonalého těla. Vážně bych si přál ji ošukat. Tady a teď. Bylo by mi všechno jedno. Ucítil jsem tlak v rozkroku a sklonil hlavu. No, ty představy udělaly své a můj ‚kámoš' se hlásí do pozoru.

Macarena skončila a všechny holky se rozprchly. Otočil jsem se čelem k baru a objednal si melounovou vodku. Bohužel, Caroline se vrátila ke mně zpátky a byla ještě dotěrnější, než předtím.

Jak tak koukám, budu rád, když dnešek přežiju.

***

Odstrčil jsem Caroline, která se mi sedla na klín a chtěla se líbat. Ale já neměl náladu. Celou dobu jsem se nehl z místa a pil, pil a pil. Alkohol, samozřejmě. Jenže... Kdo by nepil při pohledu na Julii, která právě dotancovala s tím hercem a ještě se k němu tlačila tak těsně, že mezi nimi nebyla žádná škvíra? Opilecký stav se mnou holt dělá divy, protože tohle by se dalo přirovnat k žárlivosti. A já, Harry Edward Styles nikdy nežárlím!

***

„Ženy a kočky dělají, co chtějí, a muži a psi by se měli uklidnit a zvyknout si na to." - Robert Heinlein

***


Arrogant || czWhere stories live. Discover now