6. Flashback

1.7K 113 12
                                    

PLATONIC LOVE CHAPTER 40. 

JAMES'S VIEW

"Přestaň balit a pojď za mnou." Řekl jsem když jsem ji pohledem sjížděl, jak si balí věci. Otočila se na mě, rozběhla se a skočila na postel. Přivinul jsem si ji k sobě, jenže ona se otočila nade mě a začala mě líbat. Nebudu lhát fakt se mi to líbilo...

"Tak tohle bys mohla dělat klidně hodiny a neomrzelo by mě to." Zasmál jsem se. Odhodila si vlasy na stranu, což u ní působilo hrozně sexy a putovala mi polibky po krku až k mým rtům. Přitáhl jsem si ji na sebe. Ty její rty. Sladké, měkké a-

"Nene." Zvedla se. "Musím si odnést ty věci... Pak." Mrkla na mě a já s otevřenou pusou na ní koukal jak si stoupá z postele. Zamručel jsem a plácl si na obličej polštář. 

Popadla tašku a ve dveřích na mě ještě mrkla a skousla si ret. 

Rychle jsem se zvedl, otevřel skříň a všechny ty krámy naházel do kufru. Sundal jsem si tričko a rozplácl se na postel, nahodil jsem pózu (:D) a těšil se až se ve dveřích objeví Charlie. Nemůžu se jí čím dál tím víc nabažit. Ty její úsměvy, jedinečné objetí...ty polibky...ehm a o posteli radši mluvit nebudu...

Kanada bude super. Domluvím se s Charlie a konečně to řekneme klukům. Chci s ní mít propletené ruce kdekoliv a kdykoliv na veřejnosti a před kluky, obejmout ji a moct ji před všemi políbit bez toho, abych hlídal, jestli nás nesmímá nějaká kamera nebo fanynky nebo zase ti kluci, ještě když jsou to nejlepší kamarádi, jsou pro mě dokonce rodina a neví něco takového...tak úžasného v mém životě konečně...na Charlie si čas nějak udělám, u ní cítím, že je to opravdové, že ona mi za to stojí. Miluju ji a chci to vykřičet světu...i wanna shout about it...

Ze snění mě vytrhlo otevření dveří, skousl jsem si ret a vzhlédl ke dveřím. 

"Ebony?" Vyděšeně jsem polkl a rychle se posadil. Zabouchla dveře a já si všiml jak mě sjela pohledem. 

"Ou ty si na mě čekal. Vyčetl jsi to z twitteru viď? Znáš mě moc dobře." Usmála se až moc přehnaně na to jak jsem já byl vyděšenej. Přisedla si ke mě a chytla mě za ruku, nechápavě jsem se na ní podíval, vymotal jsem ruku z jejího sevření a došel k oknu, zády k ní. 

"Můžeš mi říct, co tady sakra děláš?" Zněl jsem stále vyděšeně. Ohlídl jsem se za sebe. Stála za mnou.

"Přijela jsem za tebou." Usmála se na moje poměry až moc sladce a přejela rukou po mých nahých zádech, otřepal jsem se. Její přítomnost mi v  něčem neseděla a měl jsem strašně špatný pocit, ale nevím proč... "Uvolni se přece." Stoupla si přede mě.  

"Co  to děláš?" Zvýšil jsem hlas. Chtěl jsem její ruce ze mě sundat, ale mezitím mě stačila strčit na postel. Než jsem se vzpamatoval, seděla mi na klíně. 

"Ebony-"

"Pšt." Dala mi prst na pusu. Koukala někam za mě. Vzal jsem jí za zápěstí a sundal její ruku z mých úst. Doslova jsem jí shodil na zem. 

"Co si o sobě sakra myslíš?" Zařval jsem na ní. 

"Já? Co ty si o sobě myslíš?" Zvedla se a dala mi facku. Chytl jsem se za tvář. 

"Proč-" Nedokončil jsem. Políbila mě. Nespolupracoval jsem, odstrčil jsem jí od sebe. "Vypadni!" Ukázal jsem na dveře. 

"Co si-"

"Řekl jsem, vypadni." Řekl jsem chladně. Sebrala si tašku a u dveří se na mě ještě ohlídla. 

"Fajn. Ale tohle je úplnej konec Jamesi. To si piš." Koukla na mě hnusně. 

"Já z tebou skončil už dávno." Zamával jsem na ní s ironickým úsměvem.

Hned jak zaklapla dveře, frustrovaně jsem si vzdychl. Navlíkl jsem si na sebe mikinu a rozhodl se, že si věci  odnesu i já. 

Došel jsem před hotel a tourbus nikde. Tris se objevil vedle mě.

"Kde je naše auto?" Dal si jednu ruku jako stínítko a rozhlídl se kolem dokola. 

"To bych taky rád věděl." Sedl jsem si na kufr. "Neviděl si náhodou Charlie?" 

"Jo, je to několik minut, ale to šla směrem jak je váš pokoj." Pokrčil rameny. 

"Divný." Zakroutil jsem hlavou. 

Přiřítil se k nám tourbus až jsem se lekl. Dean vyskočil ze dveří. 

"Kde si sakra byl?" Ozval se za mnou Joeův hlas. 

"Já..." Koukal se na nás s vyděšeným výrazem. 

"Ty?" Pobídl ho Joe a začal dávat naše zavazadla do kufru. "Kde je Charliina taška? Ještě před čtvrt hodinou jsem jí sem dával." Zamračil se. 

"Ona je pryč." Vydechl Dean. A mě se asi zastavilo srdce. Zvedl jsem se a došel k Deanovi. 

"Jak jako pryč?" Zadrkotal jsem. 

"Odletěla." Sklopil pohled. 

"Kam?!" Přitiskl jsem ho na tourbus. 

"Do..domů. Do Anglie." Pustil jsem ho a protřel si oči. 

"Proč?" Zamumlal jsem a teď jsem si naopak myslel, že mi srdce vybouchne mým vyschlým krkem. Nemohl jsem pořádně polykat. 

"Něco se stalo, byla hodně vyděšená, jako by viděla přízrak, ale prý se děje něco s jejím tátou." Dostal ze sebe Dean. Tris ke mě přišel a poplácal mě po rameni. Koukl jsem se na něj, vypadal hodně zmateně, možná jako já, nebo já možná víc, i když já nebyl zmatený tak jako spíš zlomený. 

"Jdu jí zavolat." Řekl Tris. 

"Dobře." Odvětil jsem rozkoktaně. Joe nás poslal do tourbusu a já s Bradem a Conem neřekli ani slovo, všichni jsem bloudili ve svých myšlenkách a já se bál jak o pana Coopera tak o Charlie. Posílal jsem jí jednu esemesku za druhou. 

Tris se otevřel, všichni jsme k němu vzhlídli. Zakroutil hlavou. 

"Má to vypnutý...to bude letadlovým režimem." Sedl si vedle mě. "Doufám." 

Zmatený jsem padl hlavou na opěrku. Charlie co se stalo? 


Tak doufám, že se vám tenhle flashback nebo-li ujasnění jak to tedy bylo, líbil. 

Přemýšlím nad tím, že by další kapitoly byly střídavě James - Charlie, třeba jedna kapitola Charlie a druhá James, aby se posouval čas a vy věděli, co se v jejich životech děje :) Chcete to tak? 

S láskou 

Vaše

*DwarfDreamy

Pure love (Platonic love 2.) - CZWhere stories live. Discover now