58.

461 36 15
                                    

https://twitter.com/TheVampsToSpain/status/866775927472234496 MY FREAKY HAND ON BRADLEEEEY SIMPSON 🙈💔 byla jsem nemocná a prohledávala starý fotky a videa a našla tohle. Měla jsem černě nalakovaný nehty, takže díky tomu jsem se v tom videu našla 😂 kdyby jste to potřebovali vědět, tak má Bradley fakt hebkou ruku...

JAMES' VIEW

"Nesleze to dolů?" Optal jsem se a koukal na svůj odraz v zrcadle.

"No ještě to zastříknu sprejem na to, aby to vydrželo, tak snad ne, ale je pravda, že ty podlitiny jsou hodně výrazné." Vzala ten sprej maskérka a já zavřel oči, aby se mi to do nich nedostalo.

"Stejně mě hodně fanoušků vidělo když jsem vylezl z tourbusu." Pokrčil jsem rameny. Sice jsem se snažil, aby mě neviděli, ale je jasné, že mě zahlídli.

"To je jedno. Hlavní je, že teď na koncert a M&G budeš vypadat jako člověk." Ozval se Joe a já se na něj zašklebil. "Aspoň, že ty cucáky už trochu vybledly." Nadzvedl obočí a já oči zase bolestně zavřel. Bolestně jak z toho, že jsem pod okem měl podlitinu, ale taky kvůli tomu, co mi ty flíčky připomněly. "Pokud vím, řekl si, že s tou zrzkou si nespal." Vyzvídal dál.

"Nespal." Zamumlal jsem. "Udělala to při líbání." Pokrčil jsem rameny a koukal na svoje ruce. Ještě k tomu to udělal někdo jiný...

"A ty škrábance na zádech udělala taky jen při líbání?" Ušklíbl se. Joe mlč nebo ti hodím fén po hlavě.

"Řekl jsem ti, že si to skoro nepamatuju!" Řekl jsem pomalu a chladně a málem u toho skřípal zubama.

Než Joe stačil odpovědět, dveře se rozrazili s jedním chlápkem z managementu. "Jste ready?!"

"Jasně." Zvedl jsem se a proklouzl kolem něj rozčíleně.


Po koncertě jsem si lehl do budky a čučel do stropu.

"Kde je James?" Uslyšel jsem z kuchyňky Trise.

"Nevím." Odpověděl Con. "Zdrhl z pódia, že jsem ho ani nezaregistroval.

"Co se to s ním děje?" Ptal se Tris a mě poskočilo v hrudi. "Vypadá jako živoucí mrtvola. Jedna fanynka se mě dneska na M&G ptala, jakto že i když se usmívá neodráží se mu to v očích a měla naprostou pravdu." Vzdychnul.

"Třeba lituje toho, jak se popral s Drewem." Nadhodil Con a já bez přemýšlení vstal.

"Tak toho fakt nelituju." Polkl jsem těžce jen co jsem došel k nim a vzal si vodu a napil se. "Za to co udělal a chtěl udělat má štěstí, že jsem ho nezabil." Zamumlal jsem a oni všichni na mě vytřeštili oči.

"A co udělal?" Špitl Con vyděšeně.

"Jednou se to třeba dozvíte. Nebo třeba ne." Pokrčil jsem rameny, protože tohle nebyla moje věc, o které bych mohl mluvit. A příjemné mi to taky nebylo, kdybych o tom mluvil, asi bych šel Drewa fakt zabít. "Třeba se i já jednou dozvím proč." Zamyslel jsem se nad tím, co mi běhalo hlavou od nemocnice. 'Ale jednou všechno pochopíš, dozvíš se to...' Chytl jsem se za hlavu a měl chuť s ní třísknout o linku.

"Jamesi!" Začal se mnou třepat Tris. "Jsi v pohodě?" Svraštil obočí a já ho objal a on mě sevřel tesně.

"Jednou budu." Vydechl jsem. "Promiňte kluci." Pustil jsem ho a lehce se usmál. "Co máte v plánu dneska dělat?"

A tak jsme hráli videohry. Musím se soustředit na můj život, sama mi to řekla. Už jen kvůli ní musím jít dál, nechci jí zklamat aspoň v tomhle. Aspoň to předstírat, že jsem vlastně v pohodě.

Pure love (Platonic love 2.) - CZWhere stories live. Discover now