14.

1.3K 81 6
                                    

CHARLIE VIEW

"Víš, já rád bych věděl, jak to teď mezi námi je." 

Vypustil a nervózně na koukal. Ale jak mu mám odpovědět, když bych to sama ráda věděla?

Co mu mám asi tak říct.

"No?" Přejel mi něžně přes ruku, což mě dalo další chvění do těla a nemít sebekontrolu, vrhnu se na ty jeho pootevřené rty.

"Já...jsem zmatená." Sedla jsem si na bednu a snažila se všechno dát dohromady, aby to dávalo smysl. "Víš, když jsem po tobě v tom parku chtěla to všechno...nemyslela jsem na následky." Klekl si ke mě a chytl mě za ruku,  ale já ji lehce odendala z té jeho. Kývl, abych pokračovala. "Jamesi tak hrozně to bolí." Zaskuhrala jsem. "Škube to se mnou pokaždé, kdy si to představím a ta úzkost a hněv, co se nahromadí." Zakroutila jsem hlavou a koukala na své tenisky. "Prostě ti nemůžu odpustit a tak strašně mě mrzí, že jsem se ti připletla do života a tak strašně mě mrzí že jsem se do tebe zamilovala." Chytla jsem se za ústa. Vážně jsem to poslední slovo řekla? Před ním? Sobě nahlas, když jsem si to nechtěla přiznat?

"Charlie ty si...do mě...ty si-" Koukal na mě skoro se slzami v očích.

"-pšššt." Přitiskla jsem mu ukazováček na rty a nervozně se zasmála. 

"Rád bych ti řekl něco, ale asi by si zdrhla." 

"Jo neříkej to, teď ne." Najednou mě vyšvihl do vzduchu a zalomcoval se mnou. 

"Já tě" Zamračila jsem se. "zbožňuju." Zasmál se a zatočil se mnou a pak jsem na něj spadla tak, že jsem stále nestála na nohách a on mě měl k sobě přitisklou. Najednou jako bych nemohla dýchat, rozechvěla jsem se a před očima se mi zamlžilo a já si vzpomněla na to s Ebony. "Charlie?" Několikrát jsem mrkla a cítila se malátná. "Charlie!" Silně jsem se ho chytila a držela ho za tričko. 

"Co když to uděláš zase?" Promluvila jsem a James si se mnou na jeho hrudi sedl na tu bednu. 

"Co udělám?" Odklonila jsem se od jeho ramene a koukala na jeho zmatený obličej. 

"To s Ebony." Polkla jsem. 

"Já ji nechtěl uhodit! Jestli myslíš tohle, já holky normálně nebiju." Vykulila jsem na něj oči a netušila o čem to mluví. 

"Cože?" 

"Počkat, tak co myslíš ty?" Slezla jsem z něj a urovnala si tričko. 

"No důvod proč jsem uprchla z Ameriky?" 

"No tvůj táta ne?" Zvedl se taky. 

"Ne to jsem řekla Deanovi, aby mě nechal jít. Ty to vážně nevíš? To sis to nedal dohromady?" Utáhla jsem si culík. 

"Ne nevím asi vůbec nic." Chytl mě po ruce, ale já ji odmotala. 

"Tak kde jste?" Přišel sem Brad. "Ta bedna patří tam." Ukázal na dveře za mnou a já jen kývla a s doprovodem tázavých pohledů Jamese, jsme to tam dotáhli.  "A teď jídlo." Usmál se Brad a chytl mě jednou rukou kolem ramen. 


Dala jsem si řecký salát a děkovala všemu božstvu za to, že sedím vedle Trise a Cona, jen jsem ho teda nemusela mít naproti. 

"Jez prosim tě." Rejpl do mě Con. 

"Vždyť jím." Pravda byla, že jsem si vzala pár kousků a jinak se v tom přehrabovala a to už jím. Přísahám. 

"Děje se něco?" Optal se Brad. Koukla jsem po něm a všimla si zamračeného pohledu Jamese, co zkoumal vidličku v mé ruce. 

"Ne nic. Já jen asi nemám hlad...a Jamesi, když tě tak baví koukat mi na jídlo, tak si ho vem." Přesunula jsem k němu celou misku a nadzvedla obočí, přičemž on zakroutil hlavou a přisunul to zpět ke mě.  Zavibroval mi mobil. "Já si jen půjdu zavolat." Omluvila jsem se u kluků a vyšla před restauraci. 

*"Halo?" Ozvalo sena druhé straně. 

"Co se děje Drewe?" Zamručela jsem nevrle. 

"No jestli by si někam nešla." Vzpomněla jsem si na to, že kluci budou mít fanfesty. 

"Jo jasně." Odsouhlasila jsem než jsem si uvědomila s kým vlastně jdu. 

"Tak super. Budu na tebe čekat před školou v pátek." A položil to.*

Vrátila jsem se zpět a byla ráda, že číšník všechno už odnesl a já nebudu muset dojídat ten salát.

"Kdo to byl?" Ptal se hned Tris, ještě jsem si nestačila ani sednout. 

"Drew." Řekla jsem s klidem a napila se své vody s citrónem. I když jsem se snažila vyhýbat jeho pohledů, jeho bělající klouby na zaťaté pěsti na stole mi neunikli. Zakuckala jsem se. Con mě praštil do zad. "Proč to vždycky uděláš?" Vyhrkla jsem a rychle se nadechla. 

"No vždycky ti to zatím pomohlo." Zasmál se. 

"Ale au." Ďobla jsem do něj. 

Před restaurací jsem se rozloučili s Conem, který spěchal domů. Pak jsme my čtyři šli vstříc parku, kde se nacházeli kousek naše domovy - můj a Trisův. 

Tris se rozpovídal s Bradem a já s Jamesem šla za nimi. Nervózně jsem si mnula ruce a kousala rty. 

"Vysvětlíš mi to někdy?" Zeptal se najednou až jsem se lekla. 

"Já tobě?" Trošku jsem zvýšila hlas, ale tak aby to tolik neslyšeli kluci před námi. 

"Když já nevím, co jsem udělal." Rozmáchl rukama a trefil mě do čela."Promiň." 

"Jak to že ti to nedochází, myslíš, že jsi tak nepřůstřelnej? Kdyby sis to dal dohromady, věděl bys hned. Měl si mi to říct rovnou, že jsem jen povyražení." Snažila jsem se šeptat, což možná v tom tónu znělo ještě výhružněji. 

"Jaký povyražení? Myslíš, že bych tady pořád byl, kdybych všude hledal jen povyražení? Že bych dokázal hrát všechny ty pocity? Řeknu to prostě...Miluju tě a záleží mi na tobě. Prosím řekni mi, co jsem tak zbabral." Nejen že to zase řekl, on si klekl v parku na kolena a klečel přede mnou. 

"Co to děláš?" Rozhlídla jsem se kolem dokola a zasmála se jeho výrazu. 

Vysunul spodní ret. "Prosím, prosím. Řekni mi to." Lidi po nás koukali, jako by jsme se zbláznili. Což on možná jo. 

"Ty to vážně nevíš?" Nemohla jsem uvěřit tomu, že si to neuvědomuje a začala pochybovat o tom, co jsem tehdy vlastně viděla. 

"Já nevím,co by to mohlo být. Možná jsem vůl, ale nedokážu si představit, že bych zrovna tobě ublížil." Vůbec jsem nevěděla, kde jsou kluci, tak jsem se rozhlídla a zrovna mířili k nám.

"Zítra přijď o půl čtvrtý ke mě domů." Řekla jsem a zvedla ho ze země. "Ahoj kluci." Zamávala jsem na ně a přes trávník to vzala k domovu. 



Strašně se omlouvám za to jak dlouho nebyl díl :( Strašně mě to mrzí, vůbec jsem neměla nápad a myslím, že i na tomhle dílu to jde vidět, což mě moc mrzí. Jinak kdo si nevšiml tak jsem napsala vánoční povídku, najdete ji na mé profilu. :) 

Jestli máte na mě nějaké otázky nebojte se zeptat a pokud máte nějaké nápady na oživení napište mi do zpráv:) (mám vymyšlený určitý věci a konec, ale potřebuju tomu dodat tý zábavy.)

Lots of love,
DwarfDreamy





Pure love (Platonic love 2.) - CZWhere stories live. Discover now