Character Answers.

558 22 21
                                    

Ahoj. 

Tak po týdnu vám jdou všichni odpovědět :D Omlouvám se, že je to až tak pozdě, ale na intru nám vypálily wi-fi nebo co a náš milý 'ajťák' nebyl schopný přijít a opravit to. :) 

Jinak pro vysvětlení, postavy odpovídají v tu chvíli, v jaké jsou pozici v poslední vydané kapitole, jako by jste zamrazili čas a teď je měli na interview (:D). 

👽 Charlie 👽

👽 Charlie 👽

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


 Jak hodláš tuto novinku oznámit svému tatínkovi?

"Chce se mi utíkat pryč...ale pokud je ve mě, jak tomu uteču?...Já opravdu nevím, co mu řeknu...já...já...nebo se toho zbavím dřív než něco půjde poznat..."

Kdybys byla těhotná (nemyslím s Jamesem, všeobecně), nechala by sis dítě? V tomto věku?

"Ne."

Naozaj je pre teba dieťa až taká pohroma? Necháš si ho vziať?😦

"Ano v sedmnácti je to pro mě docela velký šok...na to, že děti jsem nikdy neplánovala. A jestli si ho nechám vzít? Fuuu no možná i jo."


Chtěli bystě holčičku nebo chlapečka?

"Já bych radši psa..."

Kdyby jsi MUSELA mít děti/dítě, jaký věk by byl ideální?

"Asi...hm 24...což je 7 let! Ježiši né, já nemůžu mít dítě teď...PANEBOŽE NE!" *Chytá se z hlavu a tahá se za vlasy.*

😻 James 😻    

Jaké jsou tvoje pocity po tomhle telefonátu?

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Jaké jsou tvoje pocity po tomhle telefonátu?

"Já...oh kurva, co se to do hajzlu děje...v mým...životě! Charlie prosím né, nebuď se mnou těhotná...totiž...ježda radši buď se mnou než s někým..né! Já totiž to...nechci abysme byli spolu těhotní. Co jsem to zase řekl?!"

Za prvné, už žádný kurva! A za druhé: Chceš s Charlie dítě? Teď?

"Bla bla bla kurva bla..."*vyplazuje jazyk*" Možná bych i chtěl jednou, ale nejdřív tk za deset let! Takže ne, teď rozhodně ně...ale kurva co jsem to za vola? Jak se tohle mohlo stát...další věc je, že ani nejsme spolu...skončilo to...a já budu otec..."

Pure love (Platonic love 2.) - CZTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang