Answers

1.3K 50 5
                                    

Charlie

"Jakou plánuješ budoucnost?" -Spamerka

"Tak v první řadě hodlám dodělat střední...možná se začnu učit na nějaký hudební nástroj, ať aspoň něco umím hah...najdu si nějakou vysokou a uvidím. Nechám to na osudu..."

" Miluješ ještě Jamese?" -Specko_07

"Ehm...ráda bych řekla, že ne. Tvrdohlavá jsem na to dost a kdyby se někdo ptal budu tvrdit opak, ale miluju ho a štve mě, že nevím, jak se toho zbavit...horší je asi to, že na jednu stranu ho nechci milovat a nechci ho nikdy vidět, ale na druhou se ho chci dotýkat a vědět, že je to skutečné, ta láska a to, že bych za něj dala život i teď - blbka jsem fakt co? - a že za nic nemůže...ale může."

"Dokázala by jsi Jamesovi ještě odpustit?" -A1exisi

"Myslím, že ne. Všechno co zpívá v těch písničkách, není ani on. Vždyť on svoji holku podvedl s jeho holkou - mnou -, vlastně ani nevím, jestli jsem byla jeho holka. Zpívá a píše o tom jak miluje dívky, ale jakým způsobem? (vykřikne) Teď se sem nakvartýruje a myslí si, že je všechno ok? Tak to ne."

"Necháš si to?"

"Co-o?"

"Odpustíš mu někdy?" -Misha1D

"Možná až si spolu v osmdesáti sedneme na čaj a promluvíme si o našich Corega protézách. Ne!"

"Nechceš si s ním promluvit o tom, co se tam stalo? Nechceš mu říct, co jsi tam viděla? A proč jsi odjela?" -Misha1D

"Myslím, že on sám to ví. A pokud ne, tak ať si to srovná v hlavince, myslím, že by mu to došlo. A o tom co jsem tam viděla? Mám to před očima skoro každý den, nevím jestli bych o tom mohla mluvit. Beztak bych se před ním zase jen rozbrečela. Chci aby se mě bál, né se mi za zády smál, jak jsem měkká a že mě zase dostane do postele pro vlastní účely. (posmrknutí)"

"Kolik by jsi chtěla mít dětí? Plánuješ vůbec nějaký?" -Misha1D (Mišundo! :D)

"Vždycky jsem si říkala, že maximálně tak dvě, ale posledních pár let si říkám, že asi žádné. Takže asi tak. Používejte ochranu děti. Ať nemají děti děti. Hah Charlie poradce. (tleská - ironicky- sama sobě)"

James

"Žárlíš na Drewa?" -Specko_07

"Já? Ale no tak...trochu...možná. (odkašle si)"

"Co by jsi udělal, kdyby ti neodpustila?" -A1exisi

"Já...já bych se snažil o to, aby mi odpustila dál, ale kdyby mi vážně neodpustila, nechal bych jí být, prostě bych se k ní už nepřiblížil, bolí to...já...nevím sice jestli bych to bez ní dal, asi bych byl závislej na jejím instagramu, ale kdyby mi vážně řekla, že mě nenávidí a nechce mě už nikdy, tak bych jí nechal být, ona ke mě nemusí cítit, to co já k ní, to mě možná děsí nejvíc...a furt nevím, co jsem pořádně podělal."

Pure love (Platonic love 2.) - CZWhere stories live. Discover now