43.

984 51 44
                                    

Jsem strašně ráda, že sem můžu dát fotku, která je focena mnou♥ 

Naskočili do toho prostorného auta a já se na Jamese jen matně usmála, i když mi nebylo zrovna dobře z toho, co jsme si právě řekli.

"Jamesi?" Ozval se Tris, který seděl uprostřed v druhé řadě. "Ta ruka?" Ukázal a mě teď došlo, že ji celou dobu má na mém koleně, když ji najednou vymrštil.

"Spletl jsem si řadící páku." Odkašlal si a začal startovat.

"Řadící páku jo?" Nadzvedl obočí Tris a já viděla, že ostatní netuší a byla jsem za to sakra ráda.

"Zítra teda lyže?" Náhla se ke mě Mich.

"Asi jo."

"Cože ? Nikdy jsem na tom nejel!" Vykřikl Brad.

"Já taky ne." Řekli postupně James a Tris.

"To bude ještě sranda." Vydechla jsem a se smíchem holek zapadla do sedačky.

-

Probudila jsem se ještě za tmy, ale mobil ukazoval něco kolem sedmé a tak jsem si šla udělat čaj. A nebyla jsem jediná, kdo nemohl dospat.

"Ránko." Usmála jsem se k Jamesovi, který se na mě otočil s uculením.

"Tobě taky." Položil hrnek a nahrnul mě do objetí. Bylo mi to příjemné, ale jakože cože? "Nevadí snad." Pustil mě z objetí, ale stále mě držel za ruce a koukal se rozpačitě po mém obličeji, kde se najednou - a jistě - začaly objevovat ďolíčky a červeň.

"Jasně že ne." Zamumlala jsem, přimkla se zpět k němu a zabořila hlavu do té vůně z jeho trička. "Nechci se tě pustit." Můj hlas zněl spíš jako vzlyknutí, protože mi vyjel trochu výš. Zachytila jsem látku jeho trika na zádech a - "Proč je to tak těžký? Jsi jak vteřiňák, lepíš mě k sobě a hřeješ!" Ucítila jsem jak se mu několikrát se smíchem zvedla hruď.

Najednou mě chytl pod zadkem a vyšvihl na sebe a já se tím pádem chytla kolem jeho krku a mačkala ho k sobě. "Co to tam děláš?" Zamračila jsem se, protože jeho ruce nebyly na mě a nějak se pohyboval.

"Dělám ti čaj." Políbil mě na krk a já se zahihňala. Po chvíli se mnou šel do chodby a předpokládám, měl v rukách ty hrnky. Držela jsem se ho hodně pevně, nebo by to asi nedopadlo nejlíp.

Došel až to jeho pokoje a zabouchl nohou dveře. S tím, že to co měl v rukách položil na parapet si sedl se mnou na postel.

"Budeš mě furt tahkle svírat?" Zasmál se a hrál si s mými vlasy.

"Vadí?" Trošku jsem uvolnila stisk.

"Ne." Vyhrkl a já se tím pádem na něj přimkla až spadl na záda. Dala jsem mu rychlou pusu a pustila. "Co to?" Byl úplně červený a já už nevěděla kam se dívat, protože jsem se culila jak slunce z Teletubbies.

"Jéé." Koukla jsem se na parapet a místo očkávaných čajů tam byl i tác se snídaní. "I pro mě?"

"Samozřejmě." Oba jsme se přisunuli blíž k tácu a vlezli pod jednu deku a koukali snídajíc na padající sníh a rozjasňující se oblohu. "Chtěl bych to takhle každý ráno. Snídani s tebou." Objal mě kolem pasu pod dekou a já položila hlavu pod jeho bradu.

"A pořídili by jsme si aspoň pět psů."Dodala jsem a nemohla uvěřit, že v podstatě bádáme nad společnou budoucností.

"Francouzský buldočky!" Vyhrkli jsme oba a rozesmáli se.

"Nevěděl jsem, že máš tak ráda psi." Pohladil mě po vlasech.

"Ty toho ještě nevíš." Zvedla jsem hlavu a navázala s ním oční kontakt a to odpovídalo za vše. Mohla bych se do jeho očí koukat pořád.

Pure love (Platonic love 2.) - CZWhere stories live. Discover now