51.

844 50 51
                                    

JAMES' VIEW

Ležel jsem na pohovce v tourbusu a ani nevěděl, jestli se do Londýna těším nebo ne. Bál jsem se...hlavně po tom, co jsem udělal v Liverpoolu. Musel jsem si všechno s Charlie vyříkat. Nejtěžší a nejdůležitější úkol pro dnešek. 

Nevím, co se mnou bylo, ale nepokoušel jsem se jí volat a nezkoušel vůbec nic, jak se s ní spojit. Ona sama to udělala a já se choval, že bych si nakopal. Proč jsem takový pokrytec? Nesnáším se za to. Jestli čeká naše dítě a já se chovám takhle, jak to můžeme zvládnout? Jak to bude vypadat až to malé bude tady? Jsem tak zbabělý. No a jak se asi může cítit? To mi došlo až teď, jakože 'Hele puso, udělám ti dítě a pak se prostě nebudu starat, jo?' 

Tourbus sebou zacukal a Tris se přiřítil za mnou.

"Zvedej se. Jdeme na jídlo." Usmál se a pohladil se po břiše.

"Jasně." Snažil jsem se mu úsměv opětovat a položenou kytaru na sobě začal dávat zpět do obalu. Stejně jsem nehrál, jen na mě ležela a já do ní nesmyslně ťukal.

-

"Trisi chci vidět jak se teď vykulíš na pódium." Zasmál jsem se, protože po jídle vzdychal jako by se měl pozvracet.

"To mi ještě do té doby slehne." Máchl rukou a zafuněl.

"Jasně." Plácl ho po zádech - stále - textující Brad. Počkat co?

"Brade? Jsi v pořádku?" Optal se ho Con.

"Nemáš horečku nebo tak?" Přidal jsem se já.

"Co vám hrabe?" Vykulil oči.

"Jsi celý červený." Uchechtl jsem se.

"A TEXTUJEŠ!" Vyjekl Tris a pošťouchl ho...všichni jsme věděli proč se červená. Teda né že by jsme mu četli zprávy s Michelle, ale byl z ní celý paf. Koukli jsme na sebe vědoucně, když v tom si Tris dlouze krknul.

"Tristane!" Zahučel Con.

"Pardon." Chytl se za hruď a mě bylo špatně, protože jsem mohl cítit, to  co vykrkl. Dneska toho do sebe dal víc než jindy snad.

Brad poodešel o něco dál a stále čučel do mobilu s žužláním svého rtu, taky byl celý nervózní z dneška, nejen že měla v davu někde být, ale taky jsme je měli po koncertě vidět. Obě dvě. 

Nebyl jediný nervózní.

-

"...So Wake uppp, your sleeping heaaart..." Usmíval jsem se, protože tahle show byla vážně skvělá. Koukal jsem se do davu, zatímco v písničce byla chvíle bez zpěvu. Zachytil jsem její smích, zachytil jsem její jiskřivé oči. Jak jsem si jí nemohl všimnout dřív, když je jen ve druhé řadě? Brad se ke mě přiblížil a tak jsem toho využil. Kývl jsem hlavou do davu k nim a usmál se zeširoka na něj, koukl se tím směrem a najednou mu úplně zajiskřily oči. Musel jsem se zasmát. On zabořil hlavu do mého ramena a taky se zasmál, pak odskočil a začal zase zpívat. 

Tak rád jsem jí viděl, ale proč jsem včera napsal to, co jsem napsal? Jsem debil. Na jednu stranu jsem se bál, na druhou jsem byl natěšený jako malé děcko. Hmmm a dneska mi to taky snad řekne...o to se bojím mnohem víc, nemůžu prostě ne...dítě? Proboha. 

Rozloučili jsme se s fanoušky a odběhli jsme do zákulisí. O pár minut později se objevil Tris s holkama. Nečemu se smáli a Tris držel Charlie kolem krku a cloumal s ní, přičemž ona se smála se slzami v očích. Jak jsem byl rád, že je šťastná. 

Pure love (Platonic love 2.) - CZOù les histoires vivent. Découvrez maintenant