39.

850 59 10
                                    

Vyšli jsme z bazénu zhruba po půl hodině, protože se v osm vypínalo topení v zimní zahradě, takže jsem od tamtud vystřelili jen, co to zapípalo.

Naštěstí jsem si nenamočila vlasy - Tris neměl asi tolik energie mě ponářet jako jindy - takže jsem je jen hodila do drdolu a na sebe hodila velkou šedou mikinu a volné tepláky s pletenýma ponožkama.

Všichni až na náš pokoj, který byl mimochodem nejblíž, byli nalezlí ve společenské místnosti, kde bylo i natahané objednané jídlo...docela se divím, že sem do lesa to někdo doveze.

Chmátla jsem po krabičce salátů s kuskusem ve stejnou dobu jako James.

Oba jsme se nervózně zasmáli. "Vem si to." Pod tím byla totiž ještě jedna. Jak jinak když my dva jediný tady jíme "králičí stravu", jak to nazval Tris.

"Dáma první." Usmál se nakřivo.

Vzala jsem si tedy vrchní krabičku a usmála se na něj. Ještě jsem se natáhla pro vidličku a všimla si Michellinýho pohledu.

"Co je?" Optala jsem se jí.

"Ale nic ty...dámo" Zašeptala to poslední a já po ní hodila tou vidličkou až se rozesmála.
Jedli jsme své jídlo a u toho si příjemně povídali s hudbou v zátiší.

Tris nabral do své krabice od pizzy všechny ostatní krabice a rozhodl se to jít vyhodit.
Vrátil se nahoru s chipsama a já si v duchu řekla,  jak to do sebe může někdo tak hunenej narvat s tou velkou salámovou pizzou.

"Ach jo...zapomněl jsem vyhodit tu flašku." Vzal do ruky skleněnou láhev od Coca Coly. A pak se usmál. Tím způsobem, co mě vždycky děsí, protože to nikdy nekončí dobře.

"Trisi?" Nadzvedla jsem obočí.

"Co zase vymýšlíš?" Ozval se Brad.

"Zahrajeme si flašku." Usmál se a sedl na zem a už začal odsunovat stůl. Takže odhalení jim dneska nestačilo, bude toho víc a já nemám dobrý pocit, vůbec.


Už jsme asi půl hodinu seděli v kruhu a Con se Sárou nás už stačili opustit...prý že jsou unavení - jasně, unavení. Zatím to šlo celkem v pohodě, kromě toho že do mě furt rejpali a chtěli se ptát na to v autě, ale já si radši po každý dala úkol, abych nic nemusel říkat.

Naposledy o padlo na Michelle, tak chytila flašku a roztočila, padlo to na Mich, na kterou to předtím skoro vůbec nepadalo. "Takže pravda nebo úkol?"

"Pravda." Pokrčila rameny a napila se svého džusu.

"Hmm...kdo byl kdy tvůj největší crush?" Nadhodila a já se zakuckala vlsní slinou a Mich jen vykulila oči. Já hledala, kde je zrovna Tris.

"Zabiju tě." Pronesla a pustila skleničku s džusem. "No...Chicken legs." Řekla přezdívku a všichni se koukli na usedajícího Trise okusujícího kuřecí stehno. 

"Cho chje?" Koukl kolem dokola. 

"Ale nic." Zasmála jsem se a Mich se pomalu začala odčervenávat a zatočila flaškou. Padlo to na mě. "Pravda." Řekla jsem rovnou a doufala, že mi Mich nedá něco hroznýho. 

"Třebaaa - máš teď nějaký vztah?" Koukla po mě jako 'že bych třeba zase něco nevěděla?'.

"Ne nemám, příjde mi to jako blbost v sedmnácti nad tím uvažovat vůbec." Protočila jsem očima a přetáhla si rukávy před hřbety rukou. 

"Charlie! Ale mohla bys."Zamračil se nade mnou Brad a já na něj vyplázla jazyk a flaška padla na něj. 

"Tak co Bradíku?" Zasmála jsem se. 

"Úkol." Uchechtl se a já se ďábelsky zašklebila. 

"Polib Michelle." Dobře tak jsem to možná trochu přepískla, ale co už se stalo. Těžce polknul a Michelle byla vedle něj červená jak rajče. 

"Můžu?" Zeptal se jí a my všichni napjatě koukali na tu situaci a když myslím všichni, tak to bylo, jako by jsme chtěli pusu všichni, protože jsem byli naklonění blíž k nim. 

"Musíš." Nadnesl James vedle něj. Brad se k ní přišoupl a krátce jí políbil, přičemž se usmál hned potom a Michelle skenovala jeho ruce na jejích pažích. Poté vzal flašku a roztočil. Zase já...proč ježiš.

"Úkol třeba." Protočila jsem očima a asi si moc neuvědomovala, co jsem dala za  úkol Bradovi a jak to může dopadnout.

"Že bych ti to oplatil Sunshine?" Zasmál se a já polkla jako kdybych měla v krku knedlík. "Trisi?" Zasmál se a ukázal na mě. 

"Políbíš Jamese." Začala jsem panikařit."A to není všechno, bude to jako z romantického filmu, dokázali jste před námi hrát jak se nenávidíte, lásku zvládnete." Tleskl a já pleskal sebe po čele. 

"Brade ne!" Ozval se zděšený hlas kousek ode mě a M&M to nadšeně celé sledovaly, stoprocentněě si myslely, že se z toho vykroutím, ale hra je hra a já se teda neochotně zvedla. 

"Tak co teda?" Povytáhla jsem obočí na Jamese a mohla jsem vidět jak vykuleně mě skenoval Tris. S Jamesem jsem stáli naproti sobě a já se mu zatím ani nekoukla do očí. Nadechla jsem se tak zhluboka až můj výdech šel slyšet a já se odvážila kouknout do těch nádherných očí, co jsem už nějolik týdnů neměla možnost obdivovat. Nemotorně jsem se k sobě přiblížili a nebýt já ta 'hlavní hrdinka' přišlo by mi to i komické. 

"Zkus si představit, že jsme tady jen mi dva." Pošeptal a dal mi jednu ruku na rameno u čehož Mich udělala nějaké výskací citoslovce. Zakroutila jsem nad ní hlavou a představila si, že jsme tu vážně jen my dva. Usmála jsem se na něj, aby pochopil, že jsem připravená. Položil dlaně na mé horké tváře a zlehka mě políbil, obmotala jsem ruce kolem jeho krku a přisála se víc na jeho rty. Když jsme se přestali tak jako oťukávat, přišla ta část, kdy to mělo nabrat na síle...a taky že jo...Přitáhla jsem ho trochu za vlasy a on mě chytl za pas tak až mě vyhodil na sebe a já obmotala nohy kolem něj. Jako by tu nikdo nebyl. 

"Echrrm..." Slyšela jsem odkašlání a rozhodla se, že teda otevřu ty oči. A jak jinak byla jsem v horské chatě...a my to trochu přepískli. "Brad neřekl, že máte zahrát pár sekund před sexem." Nadhodil Tris a James mě pouštěl na zem. A ti další tři byli jako v tranzu, furt koukali na nějaké místo, kde jsem asi před chvilkou s Jamesem stáli. 

"Víš co Trisi? Já na tohle nemám. Jdu spát." Zakroutil hlavou James a otočil se s tím, že se málem rozběhl pryč.

Tris se po nás koukl."Co jsem udě-"

"Myslím, že zábava skončila." Pronesla jsem a nechtěně udělala ten obličej, jako když se vám chce brečet...a taky že chtělo, kdybych to uměla jako jiné holky, asi už jsem v slzách. Vzala jsem svůj mobil a odešla do pokoje a ty čtyři tam nechala. 


Původně v téhle kapitole měl býl i další den, ale když jsem se koukla, že mám už něco přes tisíc  slov, rozhodla jsem se, že bude lepší, když tohle vydám,když to mám napsané a ten další díl až na to budu mít zase čas, než abyste čekali bůh ví jak dlouho. :) 

Doufám, že se vám to líbilo a popřípadě zanecháte komentář, co sio tom myslíte. 

Jinak...co si myslíte o vztahu Cona a Sarah? Nad čím asi tak James teď přemýšlí? 

Lots of Love,

DwarfDreamy

Pure love (Platonic love 2.) - CZDonde viven las historias. Descúbrelo ahora