54.

745 41 19
                                    

CHARLIE' VIEW

Už jsem se pomalu probouzela a ucítila jsem polibek na mém čele. "I wanna love you with the lights on..." další polibek přiletěl na mojí tvář, nedokázala jsem se neusmát. "...hold you 'til the nights gone." A dalších několik. Otevřela jsem pomalu oči a koukala na jeho tvář beze slov. To jak mu jednu stranu obličeje ozařovalo únorové sluníčko a ten jeho nepopsatelný pohled. Hřejivý úžasný jakoby rozplývající pohled a on se tak díval na mě. Jak to že já? " Darling I wanna see every inch of you, I get lost in the way you move." Dokončil a začal mě lechtat, zrovna když jsem byla uprostřed rozplývání.

"Jamesi!" Smála jsem se a snažila se ho ze sebe shodit, což nebylo nejlehčí, protože to já jsem byla přišpendlená na matraci. "No dobrý ráno." Pročísla jsem mu vlasy, když mě přestal lechtat, ale stejně byl na mě.

"Dobrý." Usmál se nakřivo a políbil mě na rameno. 

"Mohla bych si tě pronajmout jako ranní probuzení?" Zasmáli jsme se. Chvíli jsme si ještě povídali, pak už jsem se zvedla a oblíkla se, Jamese jsem musela dotáhnout do kuchyně, protože se mu vůbec nikam nechtělo.

"Můžu si tě já pronajmout na snídaně?" Nadhodil sedící naproti mě u stolu. 

"Vždyť je to jen nakrájené ovoce s oříškama." uchechtla jsem se. 

"Ale je to krájené s láskou." Mrkl na mě šibalsky.

"Tak určitě." Pronesla jsem ironicky. 

"Hele!" Namířil na mě vidličku a oba jsme se krátce zasmáli. "Jak budeme brát tu včerejší noc?" Už zase koukal do misky a já se nepříjemně zavrtěla na židli.

"Ehmmm jako kamarádskou...službu?" Vyjelo mi poslední slovo o tóninu výš. 

"Aha." Rozesmál se. "Jak často můžu používat tyhle služby?

" Například jako když jsou hasiči. Jen když je to vážný. Nemůžeš jim přece volat, když se nic neděje." Nevím, co jsem to právě vymyslela zase, ale jeho to asi zaujalo.

"To abych začal pálit baráky." Zamumlal a já na něj vykulila oči a on vyprskl smíchy. "Kamarádko." Zaksichtil se a já se zasmála. 

"Řekla bych, že už by jsme to měli utnout, chápeš? Ty si to potřeboval, já taky a to je celý, prostě jsme si udělali takovou službičku a život může jít dál." Kývala jsem hlavou a snažila se tvářit, že prostě tohle zvládnu. 

"Chápu, naprosto." Napil se čaje. Ticho přerušil můj vyzvánějící mobil, díky čemuž jsem nadskočila, protože jsem to vůbec nečekala a James se mi začal smát. Propálila jsem ho pohledem a zvedla mobil.

*"Prosím?" 

"Charlie? Ahoj."

"Čau Trisi. Copak potřebuješ?" 

"Šla by jsi dneska do studia? Mohli by jsme pak jít někam ven."

"Jo jasně, moc ráda." Usmála jsem se a James napjatě čekal. "Tak zatím čau." 

"Jojo čaaaau."*

"Jdu dneska do studia a pak s Trisem ven." Oznámila jsem mu, protože na mě házel pohledy jako ať mu to řeknu. 

"Super, můžeme jít spolu." Usmál se. 

Potichu jsme se oblíkli a vyrazili ven. Nevím, proč najednou bylo takové ticho mezi námi.

"Ehm...jaký byl tour?" Začala jsem naprosto vytřepaně, jako bych s ním mluvila poprvé. Nechápu se. 

"No uh no jako šlo to." Koukla jsem se na něj a viděla, jak zakroutil hlavou, jako by si se svojí odpovědí nebyl úplně jistý. 

Pure love (Platonic love 2.) - CZΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα