22.

1.3K 70 14
                                    

JAMES's VIEW

Kopl jsem nohou do zeleného koše v parku. "Kretén!" Řekl jsem sám sobě a sedl si na lavičku, složil jsem si hlavu do rukou. Tohle se nemělo stát.

Ona mě vážně nemiluje. Co jsem si to celou dobu touhle komedií myslel? Bože jak já jí miluju. Nesnáším vás city, nesnáším! 

Zbývá jediná možnost, jak to zjistit...


I když je káva proti mít zdravým zásadám, chtěl sem být nabuzenej. Spal jsem jen dvě hodiny, takže to bylo celkem zasloužený. Nechtěl jsem tohle udělat, ale bohužel Trisi znám tvoje heslo na mobil - a kdo by neznal. hah. Rozhlídl jsem se po pokoji a zaposlouchal se, jestli někdo nejde. Napsal jsem heslo '12345' a dostal se do kontaktů. Bože to jsou přezdívky. Doufám, že píšu správný osobě a né třeba Charliemu Puthovi...

For Charcake: 
*V devět jsem u tebe, jdeme na snídani, vem si něco pohodlnýho a pevný boty.* 

From Charcake:

*Ok. Bojím se celkem:D Mám vzít Mich??:* *

No tohle mě nedošlo. 

For Charcake: 

*Neber prosím. Chci to s ní pořešit, až si to víc promyslím:) x*

From Charlicake:
*Dobře:)* 

Tak a je to! 


Vzal jsem si džíny, ve kterých jsem si myslel, že mám nejlepší zadek. Dobře to sice nevím, ale holky mají prej zadky rády. Přestaň McVeyi! Čisté tričko 'The Beatles' a navoněl se. Projel několikrát prsty vlasy a vzal si saky paky. 

"Kam razíš?" Zastavil mě Tris v trenkách a miskou s Cheerios.

"Jen tak se projet a přemýšlet." Navlíkal jsem si koženou bundu. 

"Dobře. Bav se." Přeměřil si mě pohledem a rozloučili jsme se. 

  ⟹  

Z nervozity a ze špatného pocitu jsem začal ťukat do volantu. Pět minut. Najednou se otevřely dveře a Charlie zamhouřeně od sluníčka čučela do auta. Zamračila se a udělala dva kroky ke mě. Spíš jsem čekal, že zaleze zpět a nechá mě tu napospas. 

"Co tu děláš?" Založila si ruce na hrudi. 

"Beru tě na snídani." Odpověděl jsem. 

"Kde je Tris?" Přimhouřila oči ještě víc. 

"Doma. To já psal ty sms." 

"On v tom jede s tebou?" 

"Neví o tom." Začala podrážkou klepat o patník a rozhlídla se kolem, než jsem se vzpamatoval, byla na místě spolujezdce, ale její pohled byl neústupný. "Nech mě ti to vysvětlit." Zvedl jsem ruce na obranu. 

"Jen do toho." Rty měla stále semknuté do úzké přísné linky. 

"Nejdřív květiny." Natáhl jsem se na zadní sedačku a podal jí ubohou miniaturní kytici ze sedmikrásek. "Než něco namítneš, napadlo mě to až ráno a už jsem neměl moc času, takže jsou z parku." Kousl jsem se do rtu a ona se rozesmála a pak s uculením vzala to něco mezi palec a ukazováček. 

"Miluju sedmikrásky." Čuchla si k nim a já se uvolnil. "A teď vyklop to ostatní." 

"Včera jsem to podělal." Koukla ven z okna a já nevěděl, na co myslí. "A tak to chci napravit a ukázat ti sebe, proto doufám, že máš čas minimálně do tří odpoledne." 

Pure love (Platonic love 2.) - CZWhere stories live. Discover now