44.

1K 50 25
                                    

JAMES'S VIEW

  Na to jak jsme si užívali na svahu, to v chatě bylo hodně divný. Chtěl jsem si jít pro vodu, ale kuchyň byla zavřená a když jsem ji otevřel, Brad mě vyhodil pryč, protože tam mluvil s Michelle, popravdě něco řešili už v autě ale co, to jsem fakt nevěděl. Další věc byla, že zatímco Con seděl sám ve vířivce, Sarah byla zavřená v jejich pokoji a kdykoliv jsem se ho zeptal, jestli se něco děje - což je zřejmý - řekl, že to teď řešit nechce. 

 Vzal jsem kelímek a šel si napustit vodu z umyvadla v koupelně, protože díky Bradovi jsem už umíral žízní. Řekl jsem si, že se třeba podívám po Trisovi nebo aspoň Charlie. A našel jsem oba. Byli ve společenské místnosti a dělali nějaký kraviny, myslím, ze hráli nějakou tančící hru na PlayStationu, ale strkali se tam tolik, že ani jeden nedokončil to kolo a dělali ještě větší kraviny.

 "Tristane dej mě dolů! Překrvuje se mi mozek!" Zakřičela a Tris se dál smál, dokud ho nezačala bodat prstem a nespadli oba na pohovku, kde do sebe ještě víc mlátili. Proč taky nemůžu být takový kamarád. Jenže vlastně vím proč. My dokážeme dělat takové kraviny, horší je to, jak to pak skončí a tak doufám, že to u Trise s Charlie nekončí. To ne ee.

Sakra jak moc já chci vztah!

 Najednou se na mě otočili. "Cože chceš?" Posadil se normálně Tris a Charlie si urovnala culík.

 "Já moc chci na svah!" 

 "Hlavně na lyže co?" Ušklíbla se. 

 "To jo. Mám z nich úplně skvělý dojmy." Přisedl jsem si k nim na gauč. "Kde máte Mich?" Optal jsem se. 

"Upravuje v pokoji fotky. Chtěla na to mít chvíli klid." Pohla Charlie hlavou k jejich pokoji. "Může mi ale někdo vysvětlit co je s Corah?" Nadzvedla obočí a koukala na nás. 

"Cor-co??" Vykulil oči Tris. 

"Nevím. Nic mi nechtěl říct a Sarah se zavřela v pokoji...A co vy dva, že se tu mlátíte?" Uchechtl jsem se. 

"Jsem vyhrála a on to nechtěl přiznat." Koukla po Trisovi, který koukal do někam s úsměvem. "Co je?" 

"Za prvý jsem vyhrál já, protože si podváděla a za druhý...jen jsem si představoval vás dva spolu." Ušklíbl se a čekal na naše reakce. "Au!" Majzla ho Charlie polštářem a já se rozesmál a chytil prchajícího Trise za ruku a shodil ho do rohu gauče, kam už se na něj sápala Charlie a lechtala ho a já se k ní přidal, zatímco Tris skučel se smíchem. 

"Omg co to tu děláte?" Z druhé strany patra se ozvalo od Mich se sluchátky kolem krku. 

"POMOOOOZ MI!!" Smál se Tris a vypadal, že se zadusí vlastním jazykem. Nechali jsme ho a plácli si, pak na nás skočila Mich a "prali" jsme se tam nějak všichni až už ani nebylo jasný, proti komu kdo je. S Charlie jsme se svalili z té obrovské sedačky a moje ruka se omylem dotkla jejího holého pasu, tím jak se jí svetr vyhrnul. Sekl jsem sebou protože mě to "probilo" jako elektřina a Charlie rychle chytla mojí ruku a stiskla jí. 

"Ty jeden." Ozvalo se nad námi a ty dva se tam furt mydlili. Charlie zavřela oči a zhluboka se nadechla. S její rukou v mé jsem jí hřbetem pohladil po tváři, jenže na mě z vrchu někdo spadl a já se na Charlie rozplácl a všichni jsme se rozesmáli.

"Vidíte? Nakonec jsme vyhrál!" Tím pádem na mě spadla Mich a stále jsem se všichni smáli a já hlavou v koberci. 

"Lidi..." slyšel jsem sípavý zvuk. "Nemůžu dýchat." Zasmála se zadušeně, ale místo toho, aby se to nade mnou uvolnilo, se tam rozplácl ještě Tris.

Pure love (Platonic love 2.) - CZWhere stories live. Discover now