19.

1.5K 86 6
                                    

CHARLIE VIEW

Skončil film a já jsem se rychle vymotala z objetí a šla vypnout televizi.

"Kam jdeš?" Zeptal se mě.

"Vytáhnout žaluzky." Začala jsem za šňůru a na nás se vyřítilo světlo. "Páni. Kolik je?" Myslela jsem, že už je aspoň sedm večer.

"Pár minut po pátý." Koukl na mobil a pak se protáhl. Skočila jsem přes opěradlo k němu až vykulil oči.

"Co tak čučíš?" Zasmála jsem se.

"Ale nic ty Kung fu pando." Zasmál se taky. Lehla jsem si k němu a jak jsem vedle sebe leželi, otočili jsme se na sebe a ani nevím jak dlouho jsme si koukali do očí. Pak se nakřivo usmál a odhrnul mi vlasy z krku, kam mě následně políbil. Neúmyslně jsem se zachichotala, s úsměvem se vrátil zpátky hlavou naproti mě. "Miluju tvůj úsměv."

"Šššš." Dala jsem mu prst na pusu, protože řekl slovo, které nemá. Našpulil pusu tak, jako by dával polibek mému prstu.Rychle během sekundy se svými rty přesunula na jeho, až to nečekal. Cítila jsem jak se do polibku usmál. Rukou mi zajel do vlasů a tím jsem si uvědomila, jak rád mi ve vlasech hrabe a jak se mi to líbí. "Pořád jsi tak unavený?" Zeptala jsem se ho se smíchem, když držel lem mého trička.

"Nevzpomínám si, že bych někdy řekl, že jsem unavený." Dělal jakože nic.

"Ale před filmem si ří-"Dal mi prst na pusu.

"Šššš." Oplatil mi, protože jsem to samé udělala před pár vteřinami. "Cítíš se snad ty unavená?"

"Vůbec." Zakroutila jsem hlavou.

"Tak to tě budu muset unavit." Zachraptěl a přisál se rty na můj krk. Vyšvihl si mě na sebe a já mu obmotala nohy kolem boků a pusou putovala k jeho uchu.

Odnesl mě ke mě do pokoje a nohou za sebou zabouchl. Spadl se mnou na postel tak, že jsem stále měla nohy kolem něj a on byl nade mnou. Zabodl se do mě svýma očima a já sledovala tu úžasnou spleť barev v nich. Takhle jsme se chvíli dívali jedem druhému do očí, dokud jsem si neolízla suchý ret. Přivřel oči a pak se nalepil na mé rty a silně, ale přitom nádherné líbal.

Tričko mi vyhrnul do půlky a jednou rukou přejížděl přes bok až k lemu podprsenky. Což mě rozpalovalo natolik, že jsem mu v jednom momentě kousla do rtu až zavzdychal a rychle si přehodil tričko přes hlavu. Koukla jsem se na ty krásné svaly a dotýkala se jeho pokožky, zatímco on se věnoval hlazení mé tváře. Zvedla jsem hlavu tak, abych se aspoň dostala k jeho uchu.

"Teď si můj." Zašeptala jsem, abych zdůraznila, že jestli teď má nějakou známost, v tenhle moment je stejně můj. Přikývl. Věděla jsem jak na něj působí moje šeptání. Uculila jsem se na něj až mi palci přejel přes ďolíčky a uchopil moje tváře, aby mě políbil. Rukama jsem z hrudi přejela k lemu boxerek, které čouhaly nad džínami. Slepě jsem nahmatala knoflík a pak zipem sjela dolů. James se na chvíli odpojil od zkoumání mých rtů vlastními. Vzdychl a já cítila jak mi husina prostupuje tělem. Džíny si sundal sám, protože jsme oba věděli z naší první zkušenosti, že já a jeho upnuté džíny nejdeme dohromady při vysvlékání. Ale on si s mými kraťasy poradil rychle, za chvíli letělo někam i moje tričko.

Jo a teď je tu věc, která nejde jemu. Rozepínání podprsenek. Zatímco já se věnovala zasypáváním polibků na jeho hruď, on se pral s rozepínáním. Uchechtla jsem se nad jeho zavrčením.

"Nemehlo." Zašeptala jsem a políbila ho na spodek brady.

"Já bych tohle nemohl nosit, bych se z toho nikdy nevymotal." Zakroutil hlavou a na čele se mu tvořili vrásky rozčilení.

Pure love (Platonic love 2.) - CZWhere stories live. Discover now