33.

1.1K 66 17
                                    

Už zase v tourbuse . Protahoval jsem se ve své budce na ukradených polštářích z hotelů v Americe. Stále voněly jako US. Zabořil jsem obličej do těch dvou polštářů, co byly nejvíc buclaté a zavřel oči s úsměvem, když jsem si přehrával chvilky z léta. 

Probudil mě až smích z kuchyňky. "No to si ze mě děláš srandu!" Smál se Brad a já si ho v živých barvách dokázal představit, jak zaklání hlavu dozadu, když se směje. Vyskočil jsem z budky a vzhledem k tomu, že bylo vytopeno, jsem zůstal v kraťasech. 

"Co se to tu děje?" Vlezl jsem za nimi a uviděl Brada s Trisem s laptopem před nimi. Prohrábl jsem si vlasy a vzal si řecký jogurt.

*Hádej, kdo si teď užívá řecký jogurt? Mimochodem krásné ráno Šmudlíku.*

"Co ty se tak culíš?" Drkl do mě Tris přes stůl. 

"Ale nic." Hrál jsem si se lžičkou a dělal, že je hrozně zábavná, abych se nemusel koukat na ně. 

"Vůůůůbec nic." Vykulil na mě oči Brad a jeho ranní vlny se posunuly dopředu s každým jeho pohybem. "A nečum mi na vlasy. Nemůžu za to, že jsou lepší než ty tvoje."  

"Právě jsem si říkal, že bych tě vyholil do hola a prodal to na paruku. Babičky mají rády kudrnaté vlasy." 

"Víš, co já by-"

"-Ale no tak kluci. Nemůžete se hádat, žádné hádky pro tým Jadley." Zamračil se Tris a pak se rozesmál. 

"Stejně chcou všichni Tradley." Založil jsem si ruce na hrudi. 

"Hmmm a co Trames." Nahnul se ke mě Tris a zamručel. 

"Uhhh no třeba." Dělal jsem jak strašně ho žeru. 

"Jamesi? Ty mě podvádíš?" Vešel sem Con s rozcuchem jak po tornádu. Nebo dlouhém spánku...

"Á moje šípková Růženka se probudila." Natáhl jsem k němu ruce a objal ho. 

"Jonnor!" Zakřičel jsem. 

"No a to se hodí k tématu, konečně jsme všichni." Uchechtl se Brad a s Trisem se začali smát a my s Conem byli totálně mimo, nehledě na to, že mi Tris sežral jogurt a už se ládoval loupákem. 

"Tak co se děje?" Optal se Con a já majzl Trise kvůli tomu jogurtu až z něj vyletěl kus toho loupáku a já nadskočil někam na opěradlo. 

"Ty prase jedno." Zasmál jsem se a on už se taky smál. 

"Takže ta věc je..."Odmlčel se Brad a Tris se s ním pak rozesmál. "Jeden bulvár o nás napsal, že jsme gayové a já ten největší, protože jsem neměl holku i v tý době když vy jste je měli vy."  Uchechtl se. 

"A toho se chytl další bulváry a překroutili si to k sobě a tak se to rozposlalo  dál a dál." Dodal Tris. "Ještě napsali, že jsem moc hubenej na to, abych nebyl gay a narážky na Anastasii- nechápu fakt." Zasmál se a já se s ním rozesmál taky. 

"Co si vymysleli o mě?" Zeptal jsem se. 

"Už víme, proč Kirstie Brittain podváděla, cítila, že James je tajně zamilovaný do Connora Balla." Citoval Brad celý červený od smíchu. "Ještě sem dali nějakou fotku s váma dvěma a článek s tím jak vás našli nahý ty fanynky." Koukl jsem se na to, co mi ukazoval a neubránil jsem se hlasitému smíchu.

" Koukl jsem se na to, co mi ukazoval a neubránil jsem se hlasitému smíchu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Pure love (Platonic love 2.) - CZWhere stories live. Discover now