59.

517 29 12
                                    

CHARLIE' VIEW

"Myslíš, že mi to žerou, to s tím, že mi dal trenér omylem pěstí u boxování?" Šla jsem tisknouc si k sobě učebnice po chodbě s Michelle. Všichni na mě koukali od minulého týdne a  já se nedivím. Aspoň, že teď už jsou ty monokly do světle žluta. 

"Mě příjde, že jo. Všichni tu ví, že jsi 'gym freak'" Uchechtla se a já ji šťouchla do ramene se smíchem. "Ale proč po něm vlastně Drew vystartoval?" Zasedli jsme do lavice. 

"Došlo mu, že mezi námi asi něco je a navíc, James si začal s narážkami." Pošeptala jsem, protože skoro všichni se teď hrozně zajímali, co se děje v mým životě. Jako kdybych byla nějaká celebritka. Jen to ne. 

"Jakými narážkami? Zrovna on se mi zdá celkem klidný v takových situacích." Nechápavě na mě hleděla. 

"Drew po mě chtěl..." Zavřela jsem oči a nad tou událostí se zamračila. "...chtěl se se mnou vyspat, jinak že náš vztah s Jamesem nahlásí, že má důkazy." Koukla jsem jinam a cítila jak se mi zamlžuje pohled. "A já jsem mu večer před tím všechno řekla a on mi slíbil, že to nechá být...ale neudělal to." Povzdechla jsem si. 

"Panebože." Třeštila na mě oči. "Netušila jsem čeho je Drew schopný...ale víš proč po něm James vyjel ne?" Chytla mě za rameno. 

"Michelle...tehdy na moje šestnáctiny-" Vzala jsem si obličej do dlaní a sjela po kůži. "-on nebyl opilý." Zamumlala jsem. "Jamesovi celou dobu neseděl a já mu dávala furt  šanci, protože jsem si myslela, že to já jsem ho svedla. Celou tu dobu jsem se za tohle proklínala." 

"On tě-" Zmáčkla mi to rameno a já jí přikývla. "-no tak to snad ne!" Vykřikla a pár našich spolužáků, co tu o přestávce seděli se na ní kouklo. "To je takovej kokot." Začala rozhazovat nasupěně rukama a já ji musela mýma rukama uzemnit. "Ale to není důvod proč James měl narážky." Promluvila až se trochu uklidnila a mě tím vytrhla z urputného kousání nehtů. Ještě že tu není James, napomenul by mě beztak. Sakra, musím na něj přestat myslet. Zakroutila jsem hlavou nad sebou samou.

"A co jinýho by to bylo?" Nechápala jsem. 

"Charlie..."Vzdychla nade mnou. "Zaprvý mi Brad řekl, že James je strašně žárlivej, když má někoho rád." Zdůraznila poslední slovo, jako by pro mě mělo mít nadřazenější význam. "A za druhý měl chuť mu nakopat už v tu chvíli, co jsem poznala Jamese já." Zasmála se krátce.

"O čem to mluvíš?" Zamračila jsem se.

"Jak jsme byli v tom baru. To jak se mračil, když jsme s tebou mluvili o Drewovi a slyšela jsem od kluků, jak nechápou proč mu vadí Drew, když ty mu vadíš ještě víc." Drkla do mě. "Žárlil." 

"Ne to je blbost." Zapírala jsem. Přece by kvůli mě nikdo nežárlil ne? Už tak nechápu, že jsem se Jamesovi mohla líbit. Ale to už je teď za námi. Musím začít od znova. 

"Charlie." Koukla na mě tvrdě. "Přiznej si to." 

"Co jako?" Mžikla jsem očima jinam než na ní. 

"James tě mi-"

"-Dost!" Zacpala jsem jí pusu. "Ne." Pustila jsem ji. "Tohle prosím neříkej, prosím. Nechci se už o něm bavit." Zašeptala jsem. Zrovna moc mi nepomáháš v tom zapomínání. Škoda že ti nemůžu říct to všechno.

"Co se stalo?" Zamračila se na mě nechápavě a smutně. 

"Ale nic." Usmála jsem se falešně. "Už jen...já nic k němu necítím." Zvedla jsem se a šla na záchod. Jo Charlie, hodně statečná jsi, utéct.

Pure love (Platonic love 2.) - CZWhere stories live. Discover now