20.

1.5K 73 10
                                    

JAMES VIEW

"Sakra! Kluci nesmí vědět, že jsem u tebe." Trhl jsem sebou, když jsme si jen tak povídali.

"A kam jako chceš jít?" Zeptala se mě. Tak jsem nad tím přemýšlel.

"No je půl sedmý a kluci sem dorazí za hodinu, ale bojím se, aby tu nebyli dřív. Asi pojedu na nádraží naproti Conovi." Přemýšlel jsem nahlas.

"Tak já tě vyprovodím aspoň ven." Usmála se na mě, ale já i když bych tak strašně moc chtěl, musel jsem nesouhlasit.

"To je dobrý. Venku už je tma a já tě tam nenechám jít pak samotnou." Pravda byla, že jsem si potřeboval utřídit myšlenky a zjistit, co k tomuhle ďolíčkatýmu strašidýlku cítím. Bože dělám zdrobněliny.


"Ahoj Condore!" Poplácal jsem ho po zádech a spolu jsme kráčeli k autu, které mělo venku stát i s Bradem a Trisem.

"Co tu děláš?" Vykulil na mě oči Brad. "Já myslel, že tě máme nabrat u parku."

"Jsem dorazil dřív tak jsem dojel ještě sem." Pokrčil jsem rameny a nasedl.

"Aha." Pokýval nad tím hlavou Tris. "Jedeme pro Charlie." Oznámil mi a snažil se vyjet z rušné ulice.

"Ahoj kluci." Otevřela dveře a celá rozzářená v tmavých džínách a svetříku.

"Ahoj." Řekli jsme tak nějak naráz až na to, že mě ujel hlas a všichni se podívali po mě a já konečně polkl.

"Echrm." Odkašlal jsem si jako, že si vůbec nemusím chytat sliny.

"Trisi jeď na Abingdon." Navigovala ho.

Když jsme tam dorazili, vystoupila z auta a já tak trochu nechápal kam jako jde.

Vrátila se zpět do auta a za ní šla menší brunetka, hezká, ale moc dlouho jsem se na ní nedíval, protože mě z toho vytrhl Charliin smích.
"Conorousi!" Smála se a třepala se na sedačce s Conem skoro na sobě.

"Dělám si právo na moje pití." Zasmál se taky.

"Ale já měla žízeň." Uchechtla se a ještě se napila. "Jo mimochodem tohle je Mich. Je ji patnáct, takže se opovažte do ní lít něco tvrdýho!" Pohrozila a mi všichni jsme se tak nějak představili.

"Něco tvrdýho?" Nadzvedal Tris obočí, jak nějaký uchyl a já se krátce zasmál a tím, že jsem si potom všiml jak se na mě Charlie díva. Vrátila se zpět k pohledu na Trise do zrcátka.
"Myslela jsem pití ty úchyle. A ani tohle!" Zasmála se a na Mich šlo poznat jak rudne. Nejvtipnějši na tom všem bylo, že když jsem si ji prohlídl, věděl jsem, že je to přesně Trisův tip. Ale Tris kvůli řízení, ještě nezpozoroval to jak vlastně vypadá.

Charlie zase vyskočila z auta jako první, ale tentokrát jsme už byli u klubu. Má nějak moc energie.

"Michelle!" Slyšel jsem a svěsil na asfalt i druhou nohu. Když jsem vylezl úplně, Charlie si to k nám šinula s další brunetkou jen pár cenťáků menší než je ona. "Takže kluci tohle je Michelle číslo dvě." Zasmála se v objetí s Michelle a já k ní natáhl ruku s tím, že byla trošku rozklepaná.

"James." Usmál jsem se a Charlie se na mě usmála a v tu chvíli jsem Michelle s moji rukou v potřesu moc nevnímal.

"Hele taky se chci představit." Odstrčil mě Brad. "Páni jseš hrozně pěkná." Vyletělo z něj. "Teda...jsem Bradley." 'Opravil' se. Michelle se zasmála a Charlie s ní a pak se na sebe podivné koukli.

Seznámila se i s Conem a Trisem a konečně jsme vešli do baru. Zabrali jsme box s rudé laděnými sedačkami. Chvíli jsme rozjímali a ještě jsme se o sobě dozvídali různé věci a Michelle už působila klidněji i když se pokaždé, kdy se na ní Brad usmál koukla po Charlie, která si pomalu skousla ret, aby nevybuchla smíchy. Pak jsem se na ní přestal dívat, protože jsme zjistil jak moc skenuju její tvář a u toho se usmívám, což by bylo až moc prokouknutelné.

"Jak dlouho se vůbec znáte?" Zeptal jsem se.

"Tři roky s Michelle." Pokynula Charlie k té starší z těch dvou, ale ani trošku se na mě nekoukla."A s Mich od jejího narození." Usmály se na sebe.

"Charlie, co Drew?" Nadhodila Mich nenuceně. Napřímil jsem se a i když jsem předtím slyšel každé slovo, nastražil jsem uši ještě víc.

"No docela jsem se bála, ale pak to bylo super. Udělali jsme nějaké fotky u Toweru a prošli jsme se a povídali si." Pokrčila rameny. Došlo mi, jak rád bych se s ní procházel na veřejnosti, dělal fotky jako tehdy v Chicagu na pláži a jen tak si povídal. A na Drewa jsem žárlil, co když spolu něco mají, když je to nezávazné? Bodlo mě v hrudi, ale na tu otázku jsem se já ptát nemusel.

"A bylo něco?" Posunula se na místě Michelle.

"Ne ježis, říkala jsem ti ve škole, že s ním mám jen kamarádství a tím to hasne." Ušklíbla se a já se trošku uvolnil.

"No tak mi řekni, proč si v telefonu včera i dneska zněla tak šťastně." Nadzvedla obočí."Jaký je to teda boy?" Uculila se a Charlie sebou škubla a v nanosekundě koukla ke mě.

"Žádný jen mám radost ze života." Přisála se na brčko a považovala to asi za konec konverzace na toto téma, ale všechny u stolu to zajímalo.

"Nezatajuješ mi něco?" Přeměřil si ji Tris a Michelle s Mich přitakaly. Došlo mi, že tenhle třem se svěřuje nejvíc, ale největší tajemství vím jen já...teda snad. Jedině, že by se právě o to Michelle snažila - aby se to dostalo napovrch.

"Ale prosím vás. Vy toho o mě nevíte." Zasmála se a já se s jejím odlehčený tónem mohl znova nadechnout. "Hlavně můj tajnej vztah s Jamesem." Koukla vážně a já spolkl slinu a zakuckal se.

"Jo hlavně ten sex, co k tomu dostávám." Vzpamatoval jsem se a hrál s ní - pokud se dá říct, že jsme něco hráli- a konečně jsme se na sebe koukli a na Charlie šla vidět červeň, naštěstí šero a světlo reflektorů to maskovalo před ostatními. Všichni vyprskli smíchy. Podařilo se.

"I když z toho bych si nedělala srandu, když jsi p-" Promluvila Mich a Charlie po ní skočila a zakryla ji pusu. Aha tak Mich toho nevěděla víc. A nebyla jediná, kluci si to taky mysleli a když jsem se střetl očima s Michelle, oba jsme zjistili, že ten druhy ví o Drewovi.

"Půjdeš si zatančit?" Zeptal se Tris najednou Mich a ona nesměle přikývla.

"Nechceš taky?" Brad se sice koukal spíš do svého klína než na Michelle, ale bylo jasné, že myslí ji. Nikdy nebyl u holky tak nervózní. Možná byl ještě trochu v šoku z jeho představení, nad čím jsem se uchechtl.

"Tak pojď taky." Zasmál se Con na Charlie a ona se rozesmála taky a já osaměl. Vzal jsem do ruky mobil a koukl se na oznámení.

@TheVampsJames Věřte čemu chcete. Když říkám, že s nikým nechodím, tak s nikým nechodím.

Odeslal jsem na další dotaz na Sophie,Kirstie nebo Bellu.

Byl jsem celkem potěšený, když skoro všichni zavrhovali Kirstie a že bych potřetí chybu neudělal. A vážně to byla pravda s ní už nic. Z přemýšlení mě vyrušili ruce na mých ramenech. Odhlídl jsem se a viděl její vřelý úsměv.

"Con šel volat domů." Odpověděla na moji nevyřčenou otázku. Přikývl jsem hlavou a usmál se na ní taky. "Jsem ráda, že sedím, neumím vůbec tančit."

"No vůbec." Pronesl jsem sarkasticky s úsměvem.

"Ale fakt."

"Viděl jsem té v US a nevypadalo to, že by si nevěděla jak máš hýbat s tělem...echrm...a to jak dokážeš hýbat s tělem vím sám nejlíp." Vzpomněl jsem si na dnešek.

"Taky se umíš roztančit." Kývla s červenými tvářemi a já věděl, že o parketu nemluví.

"Pojďte taky, je to zábava." Proběhl kolem nás Tris s Mich s širokými úsměvy,pak jí chytl za ruku a odskotačili pryč. Nadzvedl jsem obočí v otázce a nastavil ruku k Charlie. Formálně ji přiložila na mou a oba jsme se smíchem vyšli k disco kouli a začali se pohupovat do disko hudby, když ani né za deset sekund písnička skončila a ozval se Djův hlas.

"Hej hej hej! Rád vidím ty vaše rozpálené těla tancem a proto je tu něco na odpočinek." Stiskl tlačítko a sundal si sluchátka, protože nepotřeboval mixovat, aby taky mixoval, když je to ploužák.

Plácl jsem se do cela a Charlie se zasmála a já ji stáhl rukou na mě. Dala ruce kolem mého krku. A já na její boky. Přitiskla hlavu na moji hruď a vydechla a já jako kdybych najednou taky mohl dýchat a nedýchat. Brala mi dech a přitom mi ho dodávala. Začal jsem přejíždět po jejích zádech a bradu si zlehka položil na její hlavu.

Nevím jak dlouho jsme se tam takhle ploužili, ale když začala hrát rychlá hudba, oba jsme ještě zůstali v těsném prostoru a já si přivoněl k jejím vlasům. Voněly stejně jako dneska odpoledne a to mě dostalo do ráže. Malinko jsem se odtáhl a koukl jí do očí. Zdálo se jako by se měla rozbrečet, ale shodil jsem to na odlesky diskokoule. Usmál jsem se a pohladil jí po tváří, přičemž ona jednu ruku přesunula dlaní na mou hruď. Nedalo mi to a políbil jsem jí. Dala do toho polibku snad vše, malém se mi podlomily kolena, což jsem znal jen z knížek a většinou se to stávalo holkám, takže buď jsem divnej a nebo mě vážně dostává každý čin, co udělá a že v knížkách se chlapi o svých pocitech moc nezmiňují, ale já se vážně cítil, jako by byla moje droga a já potřeboval další a další dávku. Její sametové rty byli jako nejchutnější jahody a když se odpojila, ještě chvíli jsem zůstal se zavřenýma očima.

"A to bylo co?" Zachraptěl jsem a dal ji pramínek za ucho a ona se svůdné usmála, nevím jestli se snažila svůdné usmát, ale mě by teď připadalo asi všechno na ní svůdné.

"To jsem byla já." Odvětila a pokrčila rameny. "A další důkaz toho, jak si mi chyběl a že jsi můj." Skousla si ret.

"Jenom tvůj." Omámeně jsem polkl.

Musel jsem jít na záchod, protože hodina cucání vody působila. Stál jsem u pisoáru a nenápadně si potichu pískal nápad k nové písničce. Do dveří vrazil Tris.

"Jsem rád, že jsem té našel." Zněl vyděšeně. "Chci ti něco říct." naléhal.

"Však jo, ale počkej." Uchechtl jsem se a Tris se na chvíli uvolnil.

"Tak co se děje?" Došel jsem si umít ruce a koukal na něj sedícího na pultu.

"Já-"

Proběhl jsem kolem baru a rozhlídl se po klucích a holkách, kde jsou. Tris byl v autě, to jsme věděl.
Na židli vedle mě někdo s povzdechem dosedl. Otočil jsem se a ona nadskočila a já ji zachytil než spadla z barové židličky.

"Jsem se tě zas lekla." Uchechtl a se a pak zamyšleně zmlkla. "Potřebuju, aby jsme odjeli co nejdřív." Zamumlala.

"Přesně to samé potrebuju já." Koukal jsem mimo a pak mi to došlo a Charlie asi taky. Vykulene jsme si vyměnili pohledy.

"Tris mi to řekl." Vypadlo že mě.

"Mě Mich." Kývla. "Je z toho v háji."



Tak doufám, že se vám kapitola líbila, pokud je někde nějaká chyby, omlouvám se, al epsala jsem to na mobilu a možná jsem něco přehlídla.
Lots of Love,DwarfDreamy

Pure love (Platonic love 2.) - CZWhere stories live. Discover now