10

4.8K 255 45
                                    

'WAT GA JE MET HAAR KNUFFELEN?!' schreeuwt Youssra opeens boos. Yasmina draait zich om en kijkt ons vies aan. 'Gaat jou dat wat aan?' vraagt ze arrogant en glimlacht naar Abdel Hasib. Ik voel woede opborrelen en breng mijn lippen naar Youssra's oor. 'Ik zweer, je gaat haar nu meteen pakken' ze knikt en stapt samen met Hajar op Yasmina. 'Hoi bitch' lacht Hajar fake. Ik ga zitten en vouw mijn benen over elkaar. Lekker toekijken naar hoe die hoertje in elkaar word geslagen. 'Wie noem jij hier een bitch?' hoor ik haar irritante stem zeggen. Meteen geeft Youssra haar wehed klap en Hajar trekt aan haar haar. 'NEE HAJAR. DONDER KAULO OP. DEZE IS VOOR MIJ!' schreeuwt Youssra terwijl ze Hajar wegduwt. Ze rekt haar armen uit en knakt haar vingerbotjes. Abdel Hasib is inmiddels ook gaan zitten en zit ook rustig toe te kijken. Steeds als ik hem aankijk, hebben we oogcontact. Kapot creepy a sah..

Youssra sleurt Yasmins haar helemaal naar beneden en laat haar liggen op de grond. Ze haalt uit op haar gezichtje en haar buik. 'VIEZE KAULO HOER. NOG EEN KEERTJE ZO STOER DOEN. WOLLAHTE IK BREEK JE NEK!' schreeuwt ze boos. Ondertussen is er al een hele groep om hun heen gaan staan. Ze wil net weer uithalen totdat onze teamleider voor haar neus staat. 'Youssra en Yasmina, nu mee komen naar mijn kantoor' sist hij. Ze zucht overdreven en laat Yasmina's haar los. Ik probeer oogcontact met Abdel Hasib te vermijden wat alsnog niet gaat, want elke keer als ik zijn richting op kijk, zie ik hem wel naar mij staren. 

Net op het moment dat ik iets tegen Hajar wil zeggen, gaat de bel. 'Ik spreek je in de pauze!' roept ze terwijl ze naar Kamal en Ashraf rent. Ik pak mijn tas en slenter naar mijn lokaal. Ik laat mezelf vallen aan een tafel en leg mijn boeken neer. Zuchtend kijk ik naar het lege plekje naast mij. Zal ze hele erge problemen krijgen?

Halverwege de les gaat de deur open en Youssra staat bij de deur. Ze wandelt naar een tafel naast een meisje uit ons klas en ploft daar neer op een stoel. Meteen kijkt iedereen mij verbaast aan. Vind ik logisch, want Youssra en ik zijn eigenlijk onscheidbaar.  Niemand kan ons uit elkaar halen. Hebben we nu ruzie? Ik schud mijn hoofd en probeer mijn aandacht bij de les te houden.

~

De bel gaat en ik ben een van de eerste die naar beneden ren. Ik snel wandel naar de kantine en ga naar de kantinejuffrouw. 'Hallo, mag ik 2 panini's, 3 pizzabroodjes, 2 broodjes gezond en 1 kaasvlinder?' vraag ik gehaast. Ze kijkt me raar aan, maar knikt toch. 'Oh ja, en alles inpakken graag!' ze knik en wikkelt alles in aluminiumfolie. 'Dat word dan vijftien euro alsjeblieft' zegt ze terwijl ze het aan me geeft. Ik reken alles af en ren naar de kluisjes. Ik haal uit mijn tas een blaadje en wat stiften, vervolgens krabbel ik er wat op en stop het in een envelop die ik toevallig in mijn tas tegenkwam. Serieus, ik heb alles in mijn tas... 

Ik stop alles in een plastic tasje en duik weer in mijn tas. Uiteindelijk vind ik een verloren haarspeldje, en daarmee open ik diegene 's  kluisje. Ik stop alles erin en sluit hem weer dicht. Vervolgens pak ik mijn tas en ren naar Youssra en Hajar...

---

Van wie is dat kluisje waar ze alles erin heeft gestopt? En wat staat er op het briefje?

Vote and comment xx





Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu