2.28

2.5K 181 175
                                    

Als een gek ren ik de trappen van het ziekenhuis op. Ik moet Badr zien. Het moet gewoon.

"Niet zo snel a tamza!" Hoor ik Youssra achter me hijgen. Ik negeer haar en duw met volle kracht de grote zware deur open. Buiten adem loop ik de lange witte gang in en kijk ik elke keer ongeduldig naar de nummertjes van de kamer.

Als ik voor de kamer van Badr sta, neem ik diep adem en blaas ik weer uit. "Ey Nora! Badr is nu te zwak, je mag hem pas over een uur bezoeken zei de dokter." Ik negeer Saber z'n stem en doe de deur open.

"Badr!" Terwijl de tranen weer naar boven schieten kijk ik naar Badr die op het ziekenhuis bed ligt, en moeilijk voor zich uitkijkt. "Milouda?" Zegt hij schor, terwijl hij me verbaasd aankijkt.

What the fuck?..

"Ik ben geen Milouda, maar je verloofde a aap." Zeg ik een tikkeltje boos terwijl ik op hem afloop. "Min tekad? (Wat zeg jij) Wa fehmig sha min tenid. (Ik begrijp niet wat je zegt)" Zegt hij terwijl hij me serieus aankijkt.

"Zeg wollah je bent veranderd in een illie?" Fluister ik ongelovig terwijl ik op hem afloop en z'n voorhoofd aanvoel of het niet te warm is. "Min teked a Milouda? (Wat doe je, Milouda)"

"IK BEN NORA, VERDOMME!" Roep ik geërgerd naar hem. "Dat weet ik toch, Noortje van me. Ik maak maar een grapje." Zegt hij dan blij terwijl hij me naar zich toe trekt.

Opgelucht slaak ik een diepe zucht. "Ik heb je zo erg gemist.." Zeg ik zacht terwijl ik hem stevig omhels. "Denk je ik jou niet? Ik werd pas wakker toen ik hoorde dat je tegen me zei dat je naar je tante zou gaan. Nora, je wilt niet weten hoe hard ik heb gestreden om wakker te worden voor jou.."

Hij kijkt me doordringend aan en gaat met z'n vingers langs mijn wang, waar opgedroogd bloed op zit. "Wat is er gebeurd met je gezicht?" Zegt hij bezorgt, alsof hij het nu pas opmerkt.

"Ze heeft glas naar mijn gezicht gesmeten.." Mompel ik terwijl ik naast hem ga zitten. "Allah straft haar nog wel joh.." Fluistert hij terwijl hij voorzichtig een arm om mij heen slaat.

"BADROUUU!" Gillen Ibtissam en Khadija tegelijk als ze de kamer inrennen. Ik hoor hem even gniffelen en maak me snel los vanuit zijn greep. "Waarom deed je ons dit aan?" Jankt Ibtissam en geeft hem een dikke knuffel.

"Niet zo hard Ibtissam, ik heb pijn." Mompelt hij kreunend. "Oh. Ja, sorry." Ze drukt nog een dikke smakkerd op zijn wang en staat weer op. "Khadija wtf.." Fluister ik vreemd als ze eng naar Badr zwaait.

"Ewa Khadijou." Zegt Badr terwijl hij zogenaamd stoer met zijn hoofd een knikje geeft. "First time he praat tegen my.." Zegt ze dromerig en krijgt dan een harde stoot van Ibtissam. "Check die dodelijke blik van Nora." Ik kijk Khadija kwaad aan en meteen slaat ze haar blik neer.

"Sorry.." Piept ze terwijl ze haar lip bijt. "Ga naar Nasr ofzo in plaats van mijn man leuk te gaan vinden?" Ze kijkt me aan met een verstrakte blik. "Niet over Nasr praten." Zegt ze een beetje boos. "Hoezo?" Vraag ik verbaasd. "Het is by the way gewoon mijn achterneef dus ik mag dat altijd."

"Hij is een klootzak." Mompelt ze terwijl ze aan haar arm krabt. Ik kijk even naar Badr en zie dat hij er een beetje ongemakkelijk bij zit. "En waarom is Nasr een klootzak?" Ik lik even mijn onderlip en bereid me voor op wat ze gaat zeggen.

"Hij wilt geen milka meer voor me kopen, omdat hij vindt dat ik aangekomen ben." Zegt ze slechts terwijl ze me verontwaardigd aankijkt. "BEN IK ECHT AANGEKOMEN?!" Barst ze dan los.

Ik kan het niet laten om keihard te lachen en loop naar haar haar toe om een knuffel te geven. "Oh Khadija toch.." Zeg ik terwijl ik over haar bol aai. "Het komt allemaal goed. Je moet alleen maar een  beetje sporten en dan raak je het vet zó kwijt. Ja?" Ze geeft me een harde stomp in mijn buik en ik krimp in elkaar van de pijn. "Vieze bitch." Zeg ik jankend terwijl ik over mijn buik wrijf.

"Zou je alsjeblieft mijn vrouw met rust willen laten? Bij voorbaat dank." Mompelt Badr terwijl hij droog naar het plafond staart. "OK, meneer romanticus." Zegt ze terwijl ze me op het bed duwt. "Iemand is hier jaloehoeeers!" Zegt Ibtissam lachend en ontvangt meteen een middelvinger van Khadija.

"EWA DOORNROOSJE!" Gilt Nilab terwijl ze de ziekenhuiskamer inloopt. "Ben je eindelijk wakker nigh?" Ik sta op om haar een boks te geven, maar trek dan een droog gezicht als ze gewoon langs mij loopt om Badr te groeten.

"Nee, man. Ik moet nog een jaartje voordat het er honderd zijn." Antwoord hij droog, waarna Nilab hem bij zijn wangen pakt en er hard in knijpt.

"Blijf eens heel gauw van hem af!" Roep ik naar haar toe, en draai me geschrokken om als ik een stem hoor die tegelijkertijd hetzelfde zei als mij. "Mo.. Jeetje ik schrok me dood." Fluister ik terwijl ik mijn hand op mijn hart hou.

"Houd je bek eens?" Bijt hij kwaad naar me toe, en kijkt Nilab weer boos aan "Blijf van hem af zei ik." Sist hij geërgerd. Je ziet gewoon hoe erg hij op dit moment aan het inhouden is.

"Ja man, laat me los joh. Altijd weer die Afghanen, jeetje mina!" Zegt Badr met een Hollands accent terwijl hij haar handen van zich af slaat. "Waarom doe je dit nou?" Fluistert Mo teleurgesteld.

"Aaaawh, is Mo E-Mo? HAHAHA SNAP JE HEM?!" Gilt Nilab lachend terwijl ze me een high-5 geeft. Ik barst in lachen uit en klap in mijn handen.

"Altijd maken jullie me hier m3asseb (boos), tfoe!" Zegt Mo gefrustreerd terwijl hij met z'n handen in zijn zakken weer omdraait naar de deur. "E Mo! Niet meer emo zijn hea!" Roept Badr er weer eens achteraan en gaat dan helemaal weer stuk.

Helaas is Badr juist degene die als laatste een lach op zijn gezicht heeft...

---

Waddup schatjesss!

Ik wil even een dikke shout out doen naar xnilabb , aangezien ze helemaal vanuit Rotterdam mij is opkomen zoeken😭

Was echt super leuk vandaag, en daarom als cadeautje dit hoofdstukje voor jou🙃

SO NAAR HEEL ROFFA!

Laterssss💋💋

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu