51

3.5K 232 158
                                    

Met een steek in mijn onderbuik slof ik naar de keuken. Toen hij zei dat hij me zou laten schreeuwen, heeft hij het ook letterlijk gedaan. Nee serieus, ik schreeuwde de hele buurt bij elkaar. Hij had me echt hard genomen?

Ik snuif mijn neus en kijk de keuken rond. Nu moet ik ook nog ontbijt voor deze izan maken.

Ik ga het lekker simpel houden. Puur voor de payback.

Ik pak een klein bordje, doe er wat olijfolie op en leg het neer op tafel. Uit een kastje pak ik een halve stokbrood die ik ernaast leg en meteen daarna zet ik een school drinkpakje sinaasappelsap erbij.

Wat een mooi beeld.. Nee het is eigenlijk kapot triest..

Met een brede glimlach smeer ik nutella op een stukje stokbrood en ik maak thee klaar voor mezelf. Snel ga ik zitten aan tafel en begin eerst aan een banaantje.

"Sbah al geir." Hoor ik vanuit een hoek. Damn die ochtendstem van hem is hayeck sexy.. Ik draai me om en zie hem in een donkerblauwe badjas en Adidas slippers. "Sbah anour." Mompel ik terwijl ik nip van mijn thee.

Hij gaat tegenover mij zitten en kijkt fronsend naar zijn ontbijt. "Wat the fuck is dit." Hij kijkt me smerig aan en ik schiet zomaar in de lach. "Dat is een payback voor wat je me gisteren aandeed." Zeg ik arrogant terwijl ik met mijn wijsvinger naar zijn bord wijst.

Hij grijnst ineens breed en wrijft aan zijn kin. "Owh, maar ik zeg je eerlijk. Wollah je bent echt goed, ik heb hayeck veel genoten." Ik trek mijn wenkbrauw op en kijk weer naar mijn thee.

"Waarom maakte je mijn telefoon kapot." Floept er ineens uit. "Watte?" Vraagt hij met volle mond. "Ik vroeg waarom je mijn telefoon kapot maakte a zemmer." "Omdat ik je man ben en noem me geen zemmer."

"Zemmer." Hij staat dreigend op en slikt zijn stukje brood met olijfolie door. "Wollahta ik ga je weer pompen als gister." "Doe, doe. Doe en je zult zien!" Nu sta ik ook op en ga boos tegenover hem staan.

Tfoe man, waarom ben ik zo klein?

"Oké, prima. Als ik alleen al naar je kijk word ik al geil." Ik kijk hem geschrokken aan en ook hij lijkt te schrikken van zijn woorden. "Ik.. Uhm doei." Hij laat mijn schouder los en loopt snel de keuken uit. Mij verward achterlatend..

Want what the fuck was er zojuist gebeurd? Even een korte samenvatting. Ik noemde hem zemmer, hij wou dat niet. Toen bedreigde hij mij, en bedreigde hem terug. En ineens zei hij de volgende worden.

"Ik word al geil als ik naar je kijk."

Ieuw? Ik moet dit even verwerken hoor..

Ik loop naar de woonkamer en ga liggen op de bank. Zucht. Ik kijk rond en bijt in mijn wang.

Eigenlijk is het huis best mooi ingericht? Grijs met wit en dan nog zilveren tinten.

Ik vraag me echt af wie voor deze inrichting heeft gekozen.. Het is namelijk echt mooi.

Maar goed, terug naar Badr. Wow, wow, wow. Ik zweer dat kwam echt ineens. Wtf...

Ik bedoel Wassim. Kijk hea, toen hij zei dat hij me weer zou pakken als gisteren, zei ik 'doe maar' omdat ik van plan was om dan in z'n ballen te trappen.

Tot hij ineens heel wat anders zei? Gadver?

Ik sta weer op en leun tegen de muur aan.

Ik verveel me..

En dat na niet eens één dag getrouwd te zijn?

Zuchtend ga ik weer liggen en sluit mijn ogen, waarna ik langzaam in slaap doezel. (Volgens mij bestaat dat woord niet eens..)

*

Ik word wakker door sleutels en knipper een paar keer. Hoe laat is het? Ik werp een blik naar de klok en meteen vergroten ze. 7 uur en ik heb helemaal niks gekookt!

Haha, ik ga niet stressen voor die asshol.

Er komen voetstappen dichterbij en ik zet mijn jurkje goed. "Hoi." Mompelt hij terwijl hij met z'n handen in z'n zakken naar binnenloopt. "Salam." Antwoord ik zuur en kijk naar mijn handen.

"Wellou avondeten?" Hoor ik hem strait zeggen. "Pardon?" Ik kijk op en zie hem mij fronsend aankijken. "Waarom heb je geen eten gemaakt?" "Schei toch uit, je was de hele dag weg en ineens moet ik eten klaarmaken?" Zeg ik terwijl ik met mijn ogen rol.

"Uhh ja?" Ik steek de Marokkaanse middelvinger op en ga zitten in een kleermakerszit. Dat had ik niet moeten doen, want al gauw stapt hij dreigend op mij af.

"Wat deed je?" "Mijn vinger opsteken." Hij drukt ruw mijn hoofd naar achter en boos sla ik zijn hand van me af. "Raak me niet aan joh, klootzak." Sis ik waarna ik hem naar achter duw.

"Jij gaat nu naar mij luisteren, begrepen?!" Roept hij kwaad. "Ey! Wollahma je moet denken dat je Mohamed de zesde bent, want jij hoort ruuuustig bij de zwervers thuis!" Gil ik terwijl ik woedend naar de keuken loop.

Ik haat hem.
Ik haat mijn vader.
Ik haat Hajar.
Ik haat Mo.

Ik haat mijn leven gewoon..

Ik mis Badr.. Ik mis mijn bff Ilias.. Ik mis Khadija en Nesrine..

Ik ga zitten aan de keukentafel en leg mijn hoofd in mijn handen. "Wanneer houd dit op." Zeg ik kreunend terwijl ik plaats maak voor een hele waterval van tranen.

"A tamza!" Ik kijk geschrokken op en zie Wassim woedend bij de deuropening staan. Zijn blik verzacht een beetje door het zien van mijn tranen.

"Kowed." Hij loopt dichterbij en ik gooi mijn handen met een harde klap op tafel. "Kowed!" Hij negeert me en loopt nog dichterbij. "Kowed zei ik je! Blijf uit mijn buurt nu!" Ik ren naar de keukenla en pak er een grote mes uit.

"Wat ben je aan het doen a gestoord wijf!" Schreeuwt hij ineens. "Ik ben gestoord geworden door jou!" Gil ik terug terwijl ik het mes naar hem gooi.

Guess what?

Hij raakt hem in zijn arm en pijnlijk trekt voelt hij eraan.

"YOU STUPID BITCH." Hij komt dreigend op mij af en snel stap ik naar achter waardoor ik de aanrecht in mijn rug voel.

En het laatste wat ik voelde was een harde klap tegen mijn gezicht aan..

---

Dit hoofdstuk was echt moeilijk om te schrijven? Maar ik hoop dat jullie ervan hebben genoten..

Volgend hoofdstuk is de q&a. Maar ik heb ook een paar vragen aan jullie!

-Wat is jullie afkomst?
-Hoe oud zijn jullie?
-Hoe kwamen jullie aan dit boek?

Ik hoop dat jullie het voor me zullen beantwoorden!

Love you all and sleepwell my honeys❤️

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu