43

3K 227 56
                                    

"Uhm beba, gaan we niet de verkeerde kant op?" Als hij niet reageert begin ik het ineens benauwd te krijgen.

Waarom heb ik zo erg het gevoel dat Hajar hier mee te maken heeft? Toevallig woont zij ook in Hoceima.. Nee Nora, het is je vriendin. Gedraag je.

Ik trek wit weg en zak meer naar beneden. Ya Allah laat mijn vader hem alstublieft doordringen dat hij verkeer rijdt, en laat hem omdraaien naar mijn veilige stadje Nador.

Maar nee, integendeel. Hij rijdt gewoon alsof zijn leven er van af hangt. Ik slik hoorbaar en proef een zoute traan.

Het gaat allemaal zo gebeuren. De hel gaat zo beginnen. Ik weet niet eens wat er komen gaat, maar toch.. Ik weet dat het alles behalve goed is, en dat mijn 'tante' en oma de oorzaak hiervan zijn. Ineens moet ik denken aan die dag dat ik voor het eerst een berichtje kreeg van 'w'. Zal dat ermee te maken hebben? Weet je wat, we gaan terug in een flashback..

Back in the time, 2 weeks ago..

Ik ga liggen op mijn bed en pak mijn iPad erbij. Ik open Instagram en scrol een beetje, totdat ik een dm binnenkrijg. Het is een privé-account met 0 volgers, en 0 foto's.

Wtf?

Ik open het en kijk dan met een kloppend hart naar wat er staat.

Onbekendje58: Over 2 minuten zie ik je bij het speeltuintje achter je huis. Kom je niet, heb je een probleem. -W.

Geschrokken slik ik een brok weg. Droom ik of is dit een realiteit? Dit is gek? Gestoord? Krankzinnig? Moet ik gaan of niet? Wat gaat er gebeuren als ik niet ga?

Zoveel vragen, maar geen antwoorden.

Ik kijk naar de klok. Nog 1 minuut..

Nee, klaar. Ik ga. Yolo? Iedereen haat me toch al. Ik stap in mijn Adidas-slippers en sluip mijn kamer uit naar beneden. Rustig open ik de voordeur en als een gek ren ik naar het speeltuintje achter het huis. Het is koud, en de wind ruist langs mijn oren. Een kippenvel doet mij doen bibberen.

Als ik tuur naar het speeltuintje, zie ik een zwarte gedaante op een bankje zitten. Ik slik, verricht snel een schietgebed en loop op de gedaante af.

''Uh hoi? Ben jij uhm, W?'' De gedaante draait zich naar me om en ik slik als ik zie dat hij een bivakmuts op heeft. ''Ja, dat ben ik.'' Ik doe snel een stap naar achter als hij opstaat.

Kom op Nora, wees een beetje zelfverzekerder..

''Wat wil je van me?'' Floep ik er iets te bitchy uit. ''Ik wil niks.. Nou, eigenlijk wel. Maar dat ga je in Marokko wel ontdekken. Thala.'' Ineens draait hij zich om en loopt hij weg. Verbluft blijf ik achter. Wat bedoeld hij daarmee?

''Maar dat ga je in Marokko wel ontdekken.''

Wat gaat er gebeuren? Zonder dat ik het merk, glijden de tranen al over mijn wangen. Ben ik dan zo slecht voor de wereld.. Als een bezetene spring ik op en neer. ''Tering leven!'' Schreeuw ik en laat me vallen op de grond. ''Ya Allah..'' Smeek ik huilend. ''Help me uit deze nachtmerrie..''

Back to the reality

Nog meer tranen schieten mijn ogen binnen en ineens zie ik alles draaierig voor me. Gaat het zo gebeuren wat die 'W' bedoeld? En wie de fuck is 'W' überhaupt? Ik voel dat ik knalrood begin te worden en mijn maag maakt salto's.

"Beba i-" Ik kan mijn zin niet afmaken of ik geef alles over. "Tfoe ezelin!" Een tel later voel ik een harde klap op mijn achterhoofd waardoor ik met mijn gebogen hoofd tegen het dashboard aankom.

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu