44

3.1K 227 67
                                    

Bij de A/N staan er een paar boeken die je kunt lezen als je nog een plekje over hebt in je bibliotheek/leeslijst!

Ik wens jullie heel veel leesplezier! X

-

-

-


Wat vooraf ging..

Ik stap met shakende benen uit en pak mijn koffer uit de kofferbak. Mijn vader begeleid mij naar de voordeur en doet alsof er niks aan de hand is. De tranen prikken in mijn ogen. Verdien ik dan geen liefde in mijn leven?

Ik bel aan en na een tel of vijf gaat de voordeur open. Met open mond kijk ik ernaar. "Hallo Nora, welkom." Zegt ze grijnzend. "Hajar?!" Ik wou nog wat zeggen, maar meteen daarna werd het zwart voor mijn ogen..

Ik open mijn ogen door felle licht en knipper een paar keer. Waar ben ik? Ik ga kreunend recht op zitten en kijk om me heen. ''Je bent wakker.'' Ik draai mijn gezicht om naar rechts en kijk recht in de ogen van mijn vader. Ineens herinner ik me alles weer.

''Waarom?'' Fluister ik met een steek in mijn hart. ''Ik ben jullie enigste dochter en kijk wat jullie me aandoen!'' Hij kijkt me nijdig aan en schud zijn hoofd. ''Het is je eigen schuld. Jij gaat hier teveel met jongens om en hebt zelfs een vriendje.'' ''Wat?! Kifesh, ik heb geen vriendje. Doe normaal zeg!" Roep ik geschrokken.

"Ik moet normaal doen? Jij moet normaal doen!" Hij graait zijn telefoon uit zijn broekzak en tikt een paar keer op het scherm. Daarna draait hij het om naar mij en in shock staar ik naar het schermpje.

Het is een foto van mij en Ilias toen we aan het knuffelen waren.. Die dag van toen ik mijn tante tegenkwam!

Flashback

Ik wil haar net bespringen totdat er hard aan mijn arm getrokken wordt. Een pijnscheut gaat door mijn lichaam en ik word meegetrokken naar een hoekje. Als dat onbekende mens mij eindelijk loslaat draai ik me om en kijk hem aan in zijn gezicht. ''Nora, beheers jezelf..''

Het is Ilias..

Tranen stromen over mijn wangen en automatisch knuffel ik hem. Dit had ik echt even nodig.. Zijn sterke armen laat mij warm worden. Ik begraaf mijn gezicht in zijn nek en probeer zo zacht mogelijk te snikken. Tegelijkertijd probeer ik nog te snuiven aan zijn heerlijke Armani geurtje..

Die bitch had gewoon een foto van ons gemaakt zonder dat ik ervan wist! Dat had ze dus laten zien aan mijn vader..

Flashback

Als ik in de woonkamer kom zie ik dat mijn tante naast mijn vader zit. Ze liet net iets zien aan hem op haar telefoon die ze meteen heeft weggelegd. Ik zet een gemaakt lachje op en ga naast mijn vader zitten.

Wat heeft die kutwijf aan hem laten zien?

Ik leun met mijn hoofd tegen mijn vader's schouder aan en ineens voel ik een harde klap tegen mijn wang aan. Ineens valt het stil in de woonkamer en vol ongeloof staar ik mijn vader aan...

"En wat heb je te zeggen?" Ik word uit mijn gedachtes gehaald en kijk hem nog steeds met open mond aan. "P-papa, je gelooft toch niet wat je z-" En daar volgt een klap.

"Luister, jij zal boeten voor wat je gedaan hebt. Je hebt onze familie voor schande gezet!"

"WHAT THE FUCK PRAAT JIJ? WOLLAH JE DOET ALSOF IK SHI HOER BEN OFZO?!" Schreeuw ik ineens. Nu gaat hij echt te ver. Dit is gewoon de druppel.

"NIET ZO EEN TOON AANSLAAN TEGEN MIJ! Jij gaat trouwen met Wassim, of je het wil of niet. Doei." En met die woorden loopt hij de slaapkamer uit.

Ik laat mezelf vallen op bed en begraaf mijn gezicht in mijn kussen. Ik begin keihard te huilen en bijt hard in mijn wangen.

Ik word uitgehuwelijkt met Wassim. De broer van Hajar. Ze wist het al die tijd, en heeft niks gezegd.

Flashback

Hajar gooit de portier open en wacht totdat ik naar haar toe kom. Ik schiet in de lach en knuffel haar terwijl ze blijft zitten.

Vervolgens geef ik Wassim een hand.. En.. Hij kijkt me diep in de ogen aan zonder mij los te laten. Ik begin het warm te krijgen en wend mijn blik van hem af.

'Ga instappen a hond' zegt Hajar. Ik merk nu pas dat ik helemaal over haar heen ben gebogen om een hand aan Wassim te geven. Ik schraap mijn keel en doe snel de achterportier open van de auto. Ik ga zitten en meteen rijd Wassim aan. Nog steeds heeft hij geen een woord gezegd...

Omijngod.. Nog meer tranen stromen over mijn wangen en ik leg mijn handen op mijn hoofd. Dit kan niet waar zijn. Dit kan niet waar zijn. Ik slik een paar keer en begin onregelmatig adem te halen. "Ya Allah, alstublieft vertel me dat dit niet waar is!'' Mijn ogen prikken gewoon van de tranen die naar beneden rollen.

Ik ben gebroken. Fysiek en mentaal. Mijn familie heeft me verraden, mijn beste vriendin heeft me verraden.. Mijn bloedverwanten gewoon! Mijn leven is gewoon een leugen..

De deur gaat langzaam open en ik duw mijn gezicht nog dieper mijn kussen in.

''Uhm, Nora..'' Ik duw mijn hoofd met tegenzin op en kijk recht in de chocolade bruine kijkers van..

Wassim.

---

Hey, hallo, hola.

Eerst even een korte mededeling: Zoals velen van jullie gemerkt hebben, heb ik Painfull en Failed offline gehaald. Dat komt niet omdat ik er geen tijd voor heb, of omdat ik er geen zin in heb. Het komt omdat ik me volledig wil focussen op dit boek, Verloren Liefde.

Als dit boek ten einde komt, ga ik weer verder met Failed, en daarna met Painfull! Dom van mij eigenlijk, ik had er eerst goed over na moeten denken, maar ik was té enthousiast.

Maar goed. Hier volgen de boeken die je kunt lezen als je geen boeken meer hebt! Wees niet getreurd als jouw boek er niet bij staat, binnenkort doe ik weer zoiets en dan zijn degene die nog niet aan de beurt zijn geweest, wél aan de beurt!

-Best Mistake. (Dit is een grote aanrader, ik speel er zelf in en het is van mijn bestie iamyoussra)

-Sisters Before Misters.

-Het 'Perfecte' Marokkaans leventje.

-Woorden zijn daden.

-Taken Away From Me (Dikke So naar jou geakeemogeltjuuh)

-Elinoor

Bij de 64 stemmen ga ik pas verder, dus druk op het sterretje! (En laat een comment achter :))

Dikke kus, Mery ♥♥

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu