62

3.2K 267 72
                                    

Lachend stappen we uit. "Waar de fuck zijn we beland?" Vraag ik verbaasd terwijl hij mijn hand vast pakt. "Ongeduldige dame." Grinnikt Badr en trekt me mee de lange trap op.

"Nee ik praat kapot serieus!" "Ben je kapot?" Ik vergroot mijn neusgaten en kijk hem droog aan. "Okey, grapje. Maar loop gewoon door, dan zul je het zelf wel zien." Ik rol met mijn ogen en stap stevig door.

Na een paar minuutjes zijn we eindelijk helemaal boven. Met grote ogen kijk ik om me heen. "Wauw.." We staan op een hoge heuvel en alles is helemaal verlicht met schattige lampjes. In de verte zien we de horizon, waardoor de kleur een beetje oranje-roze is.

"Badr dit is prachtig!" Roep ik met mijn handen op mijn mond. "Alles voor mijn prinsesje." Zegt hij zacht en trekt me naar zich toe. Hij legt zijn handen in mijn heupen en kijkt me verliefd aan.

"Ik hou zoveel van je, Nora. Je maakt me gek." Fluistert hij terwijl hij dichterbij komt met zijn lippen. Ik slik en push mezelf om wat terug te zeggen. "Je wilt niet weten wat jij met me doet." Fluister ik terug. Een bom vol vlinders explodeert in mijn onderbuik en snel sluit ik mijn ogen als ik zijn zachte lippen tegen de mijne voel.

Hij trekt zich weer terug en kijkt me stralend aan. "Jij wordt mijn vrouw, of je nou wilt of niet." Zegt hij hees en drukt zijn lippen weer op de mijne.

Het gevoel wat deze jongen mij geeft is zo.. Onbeschrijfelijk. "Badr, ik wil je echt nooit meer kwijt. Nooit." Fluister ik met tranen in mijn ogen. Hij kijkt me bezorgt aan en drukt me tegen zich aan. Hij zet zijn hand onder mijn kin en doorboort mijn ogen met de zijne.

"Je gaat me nu vertellen wat er allemaal gebeurd was." Ik knik langzaam en hij veegt een paar verloren traantjes weg.

"Laten we maar beginnen bij het begin." Zeg ik zacht, en neem plaats op een grote steen. "We gingen naar Marokko. De helft van mijn familie deed schijnheilig tegen me, maar ik liet het maar gaan. Op een dag bood mijn vader me aan om een paar daagjes bij mijn overgroot moeder te slapen. Ik ging natuurlijk mee en toen begon de hel." Ik stop even want er vormt al een grote brok in mijn keel.

"Ga verder." Zegt Badr langzaam terwijl hij een arm om me heen slaat. "Nou, uhm. We gingen ineens naar een heel ander huis en wat bleek? Mijn beste vriendin had me bedrogen. Ik werd uitgehuwelijkt aan haar broer, Wassim. Het was zo vreselijk Badr.." Ik kijk hem aan en zie dat hij even in een trans zit.

"Ik woonde dus ineens in Breda, en hij mishandelde me. Ik kwam erachter dat hij iets met allerlei andere vrouwen deed en vroeg hem waarom. Vervolgens h-heeft.." Ik laat een harde snik horen en verstop mijn gezicht in mijn handen.

"Hij heeft mijn kind vermoord, Badr. Mijn bloedeigen kind." Zeg ik huilend terwijl ik Badr hopeloos aankijk. Hij zit in shock, weet even niet wat hij moet zeggen, maar tegelijk weet ik ook dat hij heel boos is.

"En de oorzaak van dit alles is door mijn eigen bloedverwanten. Mijn oma en tante hebben mij zwart gemaakt bij de familie. De nacht toen mijn k-kind werd vermoord ben ik gevlucht uit het huis en heb meteen een trein gepakt naar Rotterdam. Daar vond ik alleen maar mijn oude huis, die totaal verlaten was." Ik slik en kijk naar de horizon.

"Ik ging naar Youssra's huis, en Mo kwam mij smekend om vergiffenis vragen voor alles. Ik vroeg hem waarom, en hij antwoordde.." Mijn lip begint te trillen en ik haal diep adem.

"Hij vertelde me dat mijn vader ervandoor gegaan is met een andere vrouw, en dat mijn m-moeder is gestorven." Fluister ik gebroken terwijl ik mijn blik nog vast houd op de zon die onder gaat.

Een tel later voel ik de warme armen mijn lichaam omringen. Ik sluit mijn ogen en laat mijn tranen in vrije loop terwijl ik me nestel in Badr's sterke armen.

"Het komt goed. Alles komt goed, Nora. Ik hou van je, en ik zal je leven laten veranderen. Ik beloof het je." Fluistert hij in mij oor, waarna hij me een kus op mijn wang geeft.

"Bedankt, Nora." Ik kijk hem verwarrend aan en hij droogt mijn tranen af met zijn duimen.

"Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen."

---

Ik moet toegeven, heb wel een paar traantjes laten vallen..

Oowwhh damn, Badr is goals. Ik wil later ook zo een man als hem. SAY INSHA ALLAH! Amine.

Maar goed, laten jullie een stem achter? En een comment? En misschien een follow?

Love you all!
Xx Mery

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu