2.5 - 100K SPECIAL!

3.1K 234 154
                                    

''Ik tel tot drie, dan ren je naar binnen, schop je je schoenen uit en ren je meteen naar boven. Goed?'' Ik slik en knik. ''Oké Ibi, we can do this! Wacht, laat me even mijn borstel pakken voor het geval dat Badr ons gaat slaan ofzo.'' Ik graai meteen in mijn weekendtas en Ibtissam trekt ook meteen haar badslipper van haar voet. ''You will never know.'' Zegt ze mij gelijkgevend en doet haar sleutel in het gat.

''Drie, tw-'' Voor dat ze nog verder kan aftellen, gooi ik de deur open en ren ik gillend naar binnen. ''FUCK DIE CHIMBOYS A MATTIE!'' Schreeuw ik dreigend met mijn borstel naar Badr die me verbaasd aankijkt. ''MIJN ZOON MOET VROUW WORDEN!'' Schreeuwt Ibtissam nu, en trekt me snel de trap op. Als een stel losgelaten stieren rennen we naar haar kamer en laten we ons meteen vallen op haar bed.

''Wij zijn bae." Grinnikt Ibtissam terwijl ze opstaat en op het bed springt. "Jeetje man, we lijken net shi kleuters." Lach ik en doe m'n kokerrok uit om me om te kleden. Abrupt stop ik en bedenkelijk staar ik Ibtissam aan. "Watser?" Droog doet ze haar BH uit en vol walging kijk ik haar aan.

"WAT DOE JIJ?" Schreeuw ik geschrokken. "Hallo? Je bent m'n schoonzus bijna, dus nou en? Oh ja en by the way, bij huwelijksnacht mag Badr jouw hele fucking lichaam zien dus wat boeit het." Zegt ze alsof het de normaalste zaak van de wereld is en ik geef mezelf een facepalm. "Waar jij aan denkt ya Allah.." Kreun ik jankend en knijp mijn ogen meteen dicht als ze met een dreigende blik ook haar onderbroek bijna wilt uittrekken.

"Jij bent gewoon gestoord.." Fluister ik in shock terwijl ik me snel omdraai en in mijn tas graai naar een Marokkaanse huisjurk. "Ewa we zijn gewoon zusjes, die bh zat hayeck strak.. Wollah weet je hoe lekker dat gevoel is als je geen bh aan hebt?"

En ja hoor.. Ze tettert gewoon verder. Ik dacht dat bij ons Marokkanen iets bestond wat 'schaamte' heet?

"Maar luister dan, gaan we shi kookmoves gooien nigh? Mijn ouders zijn heel toevallig niet thuis en komen pas s'avonds terug." "Saff, maareh.. Trek je nog wel een shirt aan? Of wil je dat Badr je nog aan de eenden voert?" Zeg ik fronsend terwijl ik met m'n wijsvinger naar haar blote bovenlichaam wijs. "Eerlijk, je vind wel sexy?" Grijnzend trekt ze een pyjama shirt aan en vol walging loop ik langs haar naar beneden.

"Heyy!" Ik loop de woonkamer vrolijk in alsof het mijn eigen huis is en kijk dan meteen droog naar 2 Badr's die op de bank zitten. "Uhm.. Welke van jullie is de echte Badr?" Peinzend bijt ik op m'n lip als ze opkijken van hun Fifa. "Ik ben Badr." Zeggen ze tegelijk. Meteen vormt mijn lippen een streep en ik snuif m'n neus als ze keihard in de lach schieten.

"Vertel nou maar wie Badr is." Mompel ik een beetje boos. "Oké, oké. Dat is de echte Badr." Mompelt de dubbelganger van m'n schatje die Saber blijkt te zijn. "Ooowh, ja wist ik wel hoor. Ik merk m'n schatje meteen op." Grijnzend huppel ik naar Badr toe en ga zitten op z'n schoot.

"SIKEE HAHAHAHA!" Ik word keihard van hem afgeduwd, waardoor ik op de grond beland en geïrriteerd kijk ik de echte Badr aan. "Wollahma je bent grappig, tering homo." Boos sta ik op en klop wat stof van m'n jurk af.

"Aaawh is mijn vrouwtje nu boos?" Hij loopt een beetje dichterbij en zenuwachtig kijk ik Saber aan die Badr vreemd genoeg een boze blik werpt. "Habibi, I love you, I need you.." Zingend komt hij steeds dichterlijker en ik blijf fronsend staan.

"Badr what the fuck are you doing?" "I will kiss you, princess." Ik voel mijn hoe mijn wangen langzaam rood beginnen te worden en ik kijk lachend weg. "HEWA LADIES!" We draaien ons om en Ibtissam loopt luidruchtig langs ons, waarna ze op de bank neerploft.

"Nora kifesh je staat daar met Saber?" Ik kijk haar met open mond aan en draai m'n gezicht dan om naar Saber. "Fucking homo!" Roep ik geschrokken terwijl ik hem een duwtje geef en Badr een boze blik toewerp. "HHAAHAHA payback." Ik rol met mijn ogen en stop een paar chipjes in m'n mond die ik af heb gepakt van Ibtissam.

"Ohja Ibi, jij krijgt je payback later terug a woeshoem."

20 minuut láter

"Wayoralayboyaaaaaaaa!" Zingt Badr vals terwijl hij met allerlei pannen op de keukentafel slaat. "BABY I'M WORTH IT, AHA I'M WORTH IT." Schreeuwt Saber nu die half twerkt en met potjes schud waar droge bonen in zitten.

"Wayemma ik dacht dat wij erg waren man.." Fluister ik naar Ibtissam die helemaal in haar space zit door haar oortjes. Niemand hier geeft mij een beetje aandacht? "Oké weten jullie wat?! Ik geef het op. Als iemand me zoekt, ik zit op de wc.." Zucht ik terwijl ik het mes neerleg. Ik loop stampvoetend weg, maar niemand lijkt me op te merken. Ik voel wel die hartpijn man..

Sip loop ik naar het toilet waar ik mezelf opsluit en neerplof. Vrijwel meteen grijp ik naar mijn telefoon die zich in mijn bh bevind en open mijn whatsapp als ik zie dat Amine me weer een berichtje heeft gestuurd.

Amine: Zin om af te spreken? Ik wil je namelijk heel graag leren kennen man..😳

Ik weet niet wat ik op dat moment had, maar ik had gewoon schijt aan alles en iedereen. Dus ik beantwoorde z'n berichtje dat het goed was en dat ik een vriendin zou meenemen. Hij ging er meteen mee akkoord en sindsdien had hij me niet meer geappt die dag.

Maar als ik het zo bekijk was dat wel logisch dat hij me daarna niet berichtte.. Want deze jongen, heeft letterlijk mijn hele leven ondersteboven gezet. Al meer dan dat het al was.

En weet je hoe dat komt? Door die fucking jaloezie die mensen altijd hebben! Mensen gunnen niemand geluk, als ze zien dat iemand gelukkig is, haten ze je meteen. En waarom?

Omdat ze ook gelukkig willen zijn. Dat geluk die andere mensen hebben, kunnen ze zelf niet krijgen. Daarom mag niemand geluk hebben, althans.. Zo denken hun.

Maar hun karma komt terug hoor.. Wacht maar.

---

Haaaaaay,

Yes yes yesss!! Eindelijk 100.000 lezers🎉 Daarom ook deze 100K special, ik heb geprobeerd om alles grappig en vrolijk te houden. Misschien is het niet zo goed, mohiem heb m'n best gedaan🙃

Vergeet niet te stemmen en een reactie achter te laten!

Kusjesss Mery

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu