2.30

2.8K 183 94
                                    

Bijlage: so naar m'n pa😍 I miss Morocco😭😭

Ik bekijk mezelf lang in de spiegel en glimlach even. "Oh my gosh.. Nora I swear, deze moet je nemen." Ik draai mezelf om naar Youssra en bijt losjes op mijn lip.

"Weet je het zeker?" Ze trekt een droog gezicht en slaat haar armen over elkaar heen. "En of ik het zeker weet, Nora. Je lijkt net een prinses, of niet Nilab?" Ik kijk Nilab onzeker aan en begin zachtjes te lachen als ze een croissant naar binnen werkt.

"Hmm? Oh jaa! Noor neem die, wollah Badr gaat niet weten wat hem overkomt!" Roept ze met volle mond. Ik haal mijn schouders op en kijk de styliste aan.

"Deze neem ik.." Zeg ik zacht terwijl ik haar aankijk. "JOEJOEJOEJ!" Gilt Khadija uit een dode hoek. Ik grinnik en schud mijn hoofd.

"Ik vind helemaal mooi," Zegt Ibtissam met een illie-accent. "Bruidsjurk, check. Zaal, check. Uitnodigingen, check. Eten, oncheck. Ik heb honger, yallah stand up!" Ze staat op terwijl ze hard in haar handen klapt.

"Je hebt gelijk G, gaan we shi kip nemen nigh?" Ik kijk Khadija droog aan en werp mijn blik dan op Nilab die ineens hard kucht. "We doen sushi." Zegt ze bot terwijl ze haar haar naar achter slaat.

"Nooohh kill! We nemen die kaulo pizza!" Roept Ibtissam nu boos. "Teh ga ga? We gaan rustig shi wok nemen." Antwoord Youssra afwezig terwijl ze der nagels bestudeerd. Ik krab even aan mijn wang en kuch op mijn beurt extra hard. "Gaan we het nu nou over mijn jurk hebben of over eten?" Ze kijken elkaar even aan en werpen me dan een vieze blik.

"Eten, duhh?" Ik sla mezelf op mijn voorhoofd en kijk de styliste aan. "Kan ik hem meteen afrekenen?" Ze knikt en helpt me omkleden. Ik pak mijn tasje en vis er mijn portemonnee uit.

"Dat wordt dan 2500 euro dus." Ik knik en kijk achterom als ik ineens gegil hoor. "WESH WIL JE BADR SKEER MAKEN?!" Gilt Ibtissam geschrokken. "2500 sikterlana.. Wesh ben je yusu?!" Ik trek een wenkbrauw op en knik even. "Ik heb het met hem over gehad." Zeg ik terwijl ik mijn bankpas tevoorschijn haal.

"Ma3lish, Ippie. Ze wilt wonen in een doos dus laat haar maar." Ik rol met mijn ogen en reken snel af. Wat is het probleem nou als alles al gepland is en Badr het goedkeurt? Ik pak afwezig het zware tasje aan en bedank de styliste.

"Wat is er, Noor?" Vraagt Nilab terwijl ze het tasje van me overneemt en me vragend aankijkt. "Niks.. Ik vind het alleen echt irritant als ze zo moeilijk doen wanneer ik iets duurs organiseer voor mijn bruiloft. Ik bedoel, hallo? Ik heb hier mijn hele leven voor gespaard en ze doen bhel Badr betaald alles."

Ik ga zuchtend met een hand door mijn haren en glimlach naar Nilab als ze me een schouderklopje geeft. "Yallah waar wachten jullie op?!" Roept Nilab geïrriteerd naar de meiden terwijl ze de deur vastpakt.

Ik grinnik en ga als eerste naar buiten. De wind ruist door mijn haren wat me doet bibberen. We zitten ook in hartje winter..

"Ewa beslis dan? Waar gaan we essen?" Zegt Khadija gapend terwijl ze haar jas verder dicht ritst. "Kom we pakken gewoon steakhouse dan." Zucht ik als iedereen elkaar vijandig aankijkt.

"Gesproken a matsco." Youssra klapt in haar handen en samen beginnen we te lopen. "Nora?" Begint Nilab. Ik kijk haar vragend aan en frons als ze het wegwuift.

"Nee zeg dan gewoon?" Ze kucht en kijkt me aan. "Weet je zeker?" Ik knik en struikel bijna over een steentje. "Wajoo m'n hart.. ZIED PRAAT DAN?" Ze pakt m'n hand vast en kijkt me terwijl we lopen doordringend aan.

"Ik wou zeggen dat je lelijk bent, maar dan zou je gaan janken.." Geïrriteerd laat ik haar los en kijk ik boos de andere kant op. "Ik huil helemaal niet zo snel."

"Jawel!" Roepen ze allemaal in koor. Ik kijk ze aan met een bruh-face en stop even om mijn veters te strikken.

Een paar tellen later voel ik warme handen mijn heupen omringen. "Hello honey.." Het is de prachtige stem van Badr. Ik draai me glimlachend om en knuffel hem stevig.

"Hoe wist je dat we hier waren?" Vraag ik terwijl ik aan z'n jas pulk. "Ik was hier gewoon toevallig, maar toen zag ik het meisje van m'n dromen en greep ik meteen in.

"Het zal wel," Ik kijk hem lachend aan. "Maareh.. Ik heb dat bruidsjurk gehaald hea?" Hij kijkt me glimlachend met opgetrokken wenkbrauwen aan en knijpt zachtjes in mijn wang.

"Hoeveel heeft het gekost?" Ik kijk de meiden even aan die inmiddels snel zijn weggelopen en ik kuch even. "Vijfentwintighonderd." Hij knikt en lijkt onder de inruk te zijn.

"Tweehonderdvijftig? Dat is best goedkoop.. Ik dacht je gaat daar shi doezoe (duizend euro) voor uitgeven?" Ik kijk hem aan als een boer met kiespijn. "Ja.. Ja haha." Ik bijt hard op mijn lip en sluit mijn ogen. Gelukkig heeft hij het niet goed gehoord..

"Wollahma! Ze heeft 2 doezoe en een 5 barkies (honderd euro) betaald!" Schreeuwt Ibtissam ineens.

Begin allemaal maar een graf te graven voor mij...

Badr vond het niet erg als ik er veel geld voor zou uitgeven; tenminste dat zei hij. Ik durf te wedden dat zijn gedachtes iets heel anders zeiden.

But..

Snitchers get stiches.

Onthoud dat ;)

---

Hallooooooooooo!
Sorry voor late update schatjes, had het van de week best druk met bruiloft etc.

Mohiem.. Nora gaat dus al bijna trouwen met ONZE Badr. Leuk hea

Wat voor kleuren willen jullie als thema doen op jullie bruiloft (in sha Allah)?😜

Ben best wel benieuwd..

Kusjess Meryam

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu