2.12

2.7K 196 51
                                    

Ik sla wild om mij heen terwijl ik het uitgil. ''Faka met jou?!'' Hoor ik een stem bang zeggen. Langzaam open ik mijn ogen en zie Badr en de taxichauffeur mij angstig aankijken. ''Ben jij niet dood?'' Vraag ik fronsend. 

''Waar de fuck praat jij over? Je was aan het slapen, waarschijnlijk heb je maar gedroomd.'' Zegt Badr zuchtend.

Dan was het wel een hele rare droom..

Badr betaald de taxi snel en we stappen uit met onze koffers. ''Morocco, I have missed you..'' Ik snuif de heerlijke zomerse geur op en loop achter Badr aan. ''Ben je er klaar voor, lieverd?'' Ik knik lachend en volg de handelingen die hij doet. Langzaam gaat de deur van het huis open die hij had gehuurd en ik stap naar binnen.

''Wat..'' Mijn adem stokt als ik Youssra met Ilias op de bank zie liggen. ''Wat doen jullie hier?!'' Gil ik hysterisch. ''Suprise.'' Grijnst Youssra terwijl ze opstaat en naar me toe rent om mij te knuffelen.

Ik laat haar gaan en houd haar stevig vast. Het voelt als een enorme opluchting. Geen idee waarom.. ''Raad eens van wie dit huis nu is.'' Grijnst Ilias nu, die mij een boks geeft. ''Nou?'' Vraag ik verveeld en kijk Badr aan die warm naar me lacht.

''Van ons.'' Hij wijst naar ons. ''Wij vieren.'' Ik frons en schud mijn hoofd. ''Hoe dan? Je had dit toch gehuurd?'' ''Nope, Ilias en ik hadden geld bij elkaar gezet en er hard voor gewerkt om zo een kant en klare huis te kopen voor jullie.''

Ik kijk Youssra aan met open mond en doe mijn best om niet te janken. ''Wist jij hiervan?'' Ze schud meteen hard haar hoofd terwijl ze Ilias met grote ogen aankijkt. ''OH MY ALLAH!'' Roep ik gillend en spring in Badrs armen. Lachend knuffelt hij mij en drukt vervolgens een lange kus op mijn kruin.

''Ik neem aan dat jullie honger hebben na deze reis..'' Glimlacht Youssra als ze Ilias eenmaal geknuffeld heeft. ''Ja duhh.'' Zeg ik zuchtend terwijl ik op de bank neerplof. ''Heel mooi, dat betekend dus dat jullie snel gaan douchen, vervolgens kunnen we uiteten gaan.'' Vermoeiend wrijf ik over mijn gezicht.

''Eerst wil ik uitleg, sinds wanneer zijn jullie hier?'' ''Gisteravond, en nu wegwezen!'' Ze trekt aan mijn arm en ik pak duffig mijn koffer die ik mee naar boven sleep. Als ik Badr achter me aan hoor lopen steek ik ineens mijn been naar achter die tegen zijn been aankomt, waardoor hij zijn evenwicht verliest en keihard op de trap valt.

En helaas voor mij neemt hij mij met zich mee, door aan mijn been te trekken. Waarna mijn koffer op mijn hoofd beland. So.. It is true what people say. What goes around comes back around.

''Auw..'' Piep ik terwijl ik de koffer van me af probeer te duwen. ''Ben jij nou zwaar, of die koffer? Ik ga hier dood man.'' Hoor ik Badr van onder me bijna jankend zeggen. ''Allebei denk ik..'' Mompelend duw ik met alle kracht de koffer van mij af, maar dat gaat al gauw fout als hij zich eruit wurmt en mij de trap af laat rollen.

''Oeps..'' Fluistert hij en ik gil het uit. ''Blijf van me af!'' Gil ik als hij me wilt helpen. ''Maar het was niet expres..'' Zegt hij onzeker en pakt mijn koffer die inmiddels op mijn rug ligt. ''Kan mij niet schelen! Eerste dag in Marokko en meteen onder de blauwe plekken, godverdomme!'' Woedend probeer ik mezelf op te hijsen en veeg al het stof van mijn kleren af.

''Don't fucking touch me!'' Sis ik kwaad als hij me weer wilt helpen, en wankel als een pinguïn de trappen op.  

''Dat is de kamer van jou en Youssra.'' Ik negeer Badr, pak mijn koffer af en slenter de kamer binnen waarna ik de deur achter me dichtsla. Ik snuif de geur op van Youssra's Chanel parfum en laat me vallen op het grote bed.

Een nieuwe start. Een nieuw begin. Als verloofde, in Marokko. Met prachtige blauwe plekken over mijn hele lichaam.

---

Pfff toetsenweek begint maandag al.. Ben ik de enige? Let me know!

Succes toppers!

Xx Meryam



Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu