21

4.8K 273 86
                                    

'HAHAHAHA NEE!' Roep ik terwijl ik mijn snapchat open. 'Nora, kutwijf! Doe normaal!' Schreeuwt Hind lachend. Ik schud mijn hoofd en kijk haar met een lelijk gezicht aan. 'Say cheese!' Ze schiet in de lach en ze doet alsof ze boos is, waardoor ze haar bruidsjurk naar boven gooit en op dat moment maak ik een foto. (Zie hieronder)

'Saffi niet janken, zet hem alleen maar op insta en snapchat hoor?' Ik gooi hem meteen op social media en ga weer los met de muziek

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Saffi niet janken, zet hem alleen maar op insta en snapchat hoor?' Ik gooi hem meteen op social media en ga weer los met de muziek. We maken nog een paar foto's met de fam en samen met Youssra pikken we stiekem snoepjes van de bruidsmeisjes aka onze kleine nichtjes.

Ineens wordt er hard op de deur geklopt en Daka Afrah komt binnen met de bruidegom en zijn familie. Waaronder ook Badr.
Oh gosh.
Oh gosh.

Ik vang een glimp van hem op en Youssra kijkt me met grote ogen aan. 'Hodeee, hij ziet er lekker uit?' Ik zet mijn scheefste blik op en ga verder dansen met mezelf.

Hhhhhhhhhhhhhhh..

Na de typische Marokkaanse bruiloftroutine, gaan we eindelijk naar het park met zn alle.

Dus ook Badr.

Ik zit in de auto met Youssra, Mo, Nasr en Khadija, mijn nicht uit Utrecht.
(SO NAAR KHADIJA AKA SchrijfsterK_ HAHAHAHAHA)

Mo zet de muziek hard aan en Youssra, Khadija en ik doen het dak open. Vervolgens schreeuwen we mee met onze mooie neven, die in mooie ingehuurde auto's rond rijden. 'Doe die ****** dak dicht a zeekoe!' Roept Nasr boos terwijl hij op mijn been slaat. Ik doe mijn hoofd naar beneden en kijk hem scheef aan. Ik hijs mijn been omhoog, en daar komt het hoor..

Ik dauw mijn hakken zowat in zijn gezicht.

'HAHAHAHAH faka Nora!' Roept Khadija. We geven elkaar een high-5 en kijken tevreden naar hoe Nasr over zijn gezicht wrijft. 'Ik zeg jullie één ding,' Begint Mo ineens die zijn blik nog op de weg houdt. 'Wollah als jullie gek doen of iets met een jongen, ik breek één voor één jullie nekken. Begrepen? Vooral jij Khadija, vieze playgirl.' 
'HAHAHAHHAHAA.' Is het eerste wat we horen. Ik draai mijn gezicht driekwart om en zie hoe Khadija lelijk lacht met koek in haar handen. (Zie foto hieronder)

JAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHA IK GA STUK

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

JAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHA IK GA STUK. Nee hoor, grapje. Khadija ziet er in het echt nóg lelijker uit. Dus maak je maar geen zorgen.

Als we zijn aangekomen bij het park stappen we uit en ik loop achter de hele stoet aan. Opeens voel ik dat er aan mijn hand wordt getrokken. Ik draai me om en kijk recht in grote blije bruine ogen. Veelste blij..

'Badr?' Ik kreun overdreven en sla met mijn hand op zijn borst. 'Faka Nora,' Zegt hij met een grijns. 'Is het een beetje leuk tot nu toe?' Ik knik langzaam en hij schud lachend zijn hoofd. 'Kom we maken foto.'
'Nee dat wil ik niet..' 
'YAHYAAAA!' 

Ik kijk hem droog aan wanneer er een dikke jongen onze kant op komt lopen. 'Ewaaa!' Zegt hij met een laaaaaaaaaage stem. Ik kijk hem nu nog droger aan als hij zijn iPhone 6 plus zilver in zijn dikke handen stopt. 'Zied, maak snel foto en kowed.' Ik zet mijn mooiste lach op en kijk in de camera. (Zie foto hieronder)

'Saff ik moet gaan, doei!' Roep ik, snel hijs ik mijn jurk op en ren ik als een gek naar mijn familie

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Saff ik moet gaan, doei!' Roep ik, snel hijs ik mijn jurk op en ren ik als een gek naar mijn familie. Ik voel een paar blikken van lelijke tantes op mij branden, maar negeer het. Ik maak foto's met het bruidspaar en ook een paar met heel de familie. Als we klaar zijn gaan we een beetje lopen. 

Maar wat moet Nora weer hebben? Ik struikel over mijn eigen voeten en val vol op mijn bek. 'HAHAAHAHA karma is a bitch.' Hoor ik Khadija fluisteren in mijn oor. 'Karma voor wat?' Ze haalt haar schouders op en loopt verder. Snel sta ik op en ik veeg alle vieze grassprietjes van mijn jurk. 'Tfoeee, mijn jurk is helemaal naar de klote. 

Izan park, kuthind, kaulo Badr.

---

HSHSHSHHAHAHAHAHAHAHAHA SORRY MAAR IK HAD ECHT GEEN ZIN OM DOOR TE SCHRIJVEN. Stem en reageer ofzo? Dan ben je echt héél lief.

WELKOM IN THE SQUAD OF VERLOREN LIEFDE KHADIJAAAA!!

Joeeee

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu