25

3.9K 234 54
                                    

"KOM TERUG A SUKKEL!" Ik draai me om en kijk hem met een lelijke grijns aan. "Why habibi?" Ik loop met grote passen weer terug naar Ilias.

"Beceause I will you good leren kennen." Zegt hij terwijl hij overdreven zijn lippen likt. "But I will not you leren kennen?" Vraag ik hem met een pruillip.

"Believe me zina, you will it very erg." "No zine dyellie." Ik gooi een luchtkusje en doe een raar dansje.

"Mag ik mee dansen?" Vraagt hij terwijl hij intens zijn wenkbrauwen ophaalt. "Ga poepen ofzo?" Kaats ik droog terug. "Dan moet je wel mee?"
"HAHAHAHA." "HAHAHAHA." "Fuck you?"

Ik loop weer weg en bedenk me dat ik met Mo naar school ben gegaan. Langzaam strompel ik terug naar Ilias en hij kijkt me grijnzend aan.

"Got you Bitch." "Houd je bek en breng me naar huis?" ''Eerst kusje?'' Ik klap hem in zijn gezicht en tuit dan mijn lippen. ''Wil je nog eentje?'' ''Faya..''

Trots loop ik voorop naar zijn auto en stap in als hij ook is ingestapt. ''Nora.'' ''Ja hobbie?'' ''Je bent lekker?'' Ik negeer hem en doe een beetje lipgloss op. ''Ineens ruikt het naar framboos?'' ''HAHAHA FRAM-BOOS. SNAP JE HEM?'' Hij kijkt me droog aan en schud zijn hoofd. ''Gare gap?'' 

''Nora, mag ik je nemen?'' ''Ieuw, gadver, doe normaal?!'' Schreeuw ik hysterisch. Hij kijkt me met een lelijke grijns aan en doet ineens de dab. ''Maar even serieus, je hebt echt een mooie ass?'' Hij stopt bij de stoplicht en als een gek gooi ik de deur open.

''ADIOS PEDO!'' Ik knal de deur weer dicht en ren als een gek weg. Gelukkig moet ik alleen nog maar een parkje door en dan ben ik bijna thuis. Ik zet het op het lopen en als ik zeker weet dat Ilias weggereden is, wandel ik zorgeloos het parkje in.

''We zijn écht kleuters..'' Grinnik ik in mezelf. Ik kijk om mij heen en zie een meisje steppen, helaas voor haar ziet ze het steentje niet en valt ze op haar bek. ''HAHAHAHA!'' Gil ik terwijl ik naar haar wijs.

En wat moet Nora weer hebben?

Ineens zijn mijn veters los en struikel ik over mijn eigen voeten. ''HAHAHAHA YOU BITCH!'' Verbaasd sta ik op en kijk waar de stem vandaan komt. Ineens zie ik een kei lelijke gezicht voor me. ''FAKA NORA HAHA!'' Ik geef mezelf een facepalm en kreunend doe ik een paar stappen naar achter.

''Dafack doe jij hier idioot?'' Ik zoek in mijn jaszak naar een zakdoek en snuit hard mijn neus. ''Heb je het dan niet gehoord van Khadija?'' ''Wat?''

''Door mij ga je je leven haten..''


---

Heyhooooiii! 

Wieeee is Nora tegen gekomen?
Als jullie trouwens vragen hebben over dit boek, kunnen jullie me altijd een privé-berichtje sturen! 

Stem en reageer xx

Dit boek staat #14 in Tienerfictie! En suuper bedankt voor de 10K lezerss!!

Thalaaaasss 

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu