28

3.9K 238 117
                                    

Foto bijlage: Hoe Abdel er ongeveer uit ziet. Daaamn boy?

---


Met lood in mijn schoenen rijd ik naar school. Mijn bloedeigen vader heeft me gisteren gewoon geslagen.. Uit het niets.. Iedereen zag het, en iedereen schrok ook. Behalve twee mensjes. Mijn oma en mijn tante. Ugh wat haat ik mijn tante.

Ik weet niet wat ze aan mijn vader heeft laten zien, maar het is zeker niet iets goeds.. Toch was mijn avond gemaakt, want we gaan in de kerstvakantie naar Marokko!

Ik zet een klein glimlachje op, een heftige voorgevoel overheerst me. Het belooft niet veel goeds.. Dat weet ik nu al.

Ik zet mijn scooter in de stalling en zie niemand op het schoolplein. Shit ik ben toch niet te laat?! Geschrokken ren ik snel de school binnen en er heerst een gekke stilte.

Tfoe, dit moet ik altijd weer hebben..

Snel dump ik mijn jas in mijn kluisje en als een gek ren ik de trap op. Door alle stress heb ik niet door waar ik ren en ineens kom ik tegen een brede lichaam aan. Met een klap val ik op de trap. Een pijnscheut gaat door mijn gezicht en vermoeiend kijk ik op. Ik krijg meteen de schrik van mijn leven..

Abdel Hasib..

Ik grijp naar mijn neus als ik doorheb dat het bloed. Hij kijkt me scheef aan en loopt zomaar weg. Met pijn in mijn hart pak ik mijn spullen en loop ik de gang uit. Ondertussen zoek ik naar een zakdoekje en snel houd ik hem op mijn neus.

Waarom mocht ik gewoon niet met Mo rijden.. Soms is hij zo gemeen..

Ik bijt in mijn wang en doe de deur van de trappenhuis open. Ineens zie ik iets wat ik nooit had verwacht..

''Mo? Youssra?!'' Roep ik geschrokken. 

Die twee zitten elkaar gewoon letterlijk af te lebberen voor mij neus.. En ze kijken niet ééns op? 

Ik bijt op mijn lip en probeer niet in tranen uit te barsten. ''WAAR ZIJN JULLIE MEE BEZIG?!''Schreeuw ik gebroken en gooi mijn papiertje vol bloed hun kant op. ''Wat doe je?!'' Schreeuwt Mo nu en loopt dreigend op mij af. Kwaad duwt hij me tegen de muur aan en tranen schieten in mijn ogen.

''Laat ook maar..'' Fluister ik zacht, pak mijn spullen en ren het trappenhuis uit. Onderweg kom ik Hajar tegen die me met een grote lach aankijkt, ik negeer haar blik en pak mijn jas uit mijn kluisje. Even twijfel ik.. Zal ik school weer skippen? Ik doe het wel vaak de laatste tijd..

Resoluut loop ik naar de receptie en meld me ziek. Als ik het heb gedaan snelloop ik naar mijn scooter. ''Noor waar ga je heen?!'' Ik kijk achterom en zie Ilias naar me toe rennen. Als een speer spring ik op mijn scooter en rijd weg. 

Mo en Youssra.. Hoe durven ze? Youssra, 17 jaar lang zijn we al beste vriendinnen en ze is de beste nicht die je maar kan wensen. Ineens zoent ze met mijn bloedeigen broer. Mo, beste broer die je maar kunt wensen. Hij sloeg me bijna en Youssra deed er niks aan? 

Met een brok in mijn keel stop ik bij de stoplicht. Ineens hoor ik gelach en langzaam draai ik me om. Meteen sluit ik mijn ogen en bijt ik op mijn lip.

Badr en een ander meisje..

Zoenend..



---

Bonjour mes coupines,

Stem en reageer? Dat is heel erg lief hahaha..

Ik heb 2 hele leuke boeken in gedachtes, andere boeken dan normaal. Books de spéciale. Ja helemaal mooie zin. Lmohiem willen jullie er meer over weten? Dan moeten jullie wachten :)

Heeel veel kusjess,
Meryam

DIT BOEK STAAT TROUWENS #8 IN TIENERFICTIE! THANK YOU ALL










Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu