2.21

2.8K 207 98
                                    

Terwijl ik mijn hoofd aanleun tegen mijn hand, staar ik Badr aan die droog tegenover me zit aan tafel.

"Eet, Badr." Zeg ik zacht, waarna een zucht over mijn lippen rolt. "Eet zelf." Mompelt hij terug als verdediging. "Nee, want ik eet niet als jij niet eet."

"En ik voed geen kind op als de moeder zelf zegt dat het kind niet van mij is." Komt er vel uit z'n mond, waarna hij geërgerd opstaat en de eetkamer uitloopt.

"Accepteer die punchline.." Fluistert Youssra terwijl ze aan het prikken is in die salade. "Houd je smoel jij." Chagrijnig sta ik op en loop ik naar de deur waar Badr zojuist doorheen was gegaan.

-

"Badr?" Fluister ik zacht als ik op de deur van zijn slaapkamer klop. Als ik geen antwoord krijg doe ik langzaam de deur open. Ik voel hoe mijn hart begint te kloppen als ik hem vredig zie bidden.

Langzaam voel ik de tranen omhoog komen. Terwijl ik tegen de muur aanleun kijk ik toe hoe hij geconcentreerd naar het gebedskleedje kijkt en hardop een surah opzegt.

Met trillende handen pak ik mijn telefoon uit m'n handen en staar ik naar het achtergrond. Een foto van Badr, mij en Amir.

"Wat kom je doen?" Ik kijk verschrikt op en zie dat hij rode ogen heeft van het huilen. "Badr.." Ik slik even en knijp mezelf. "Je moet weten dat ik het echt niet zo bedoelde wollah. Ik v-vind dit allemaal gewoon zo moeilijk en het floepte er allemaal gewoon uit." Ik sla mijn blik neer als ik schaamte omhoog voel komen.

"Kom hier.." Twijfelend loop ik naar hem toe en voel me warm worden als hij m'n gezicht vastpakt. "Zeg nooit meer zoiets, begrepen?" Ik knik en omhels hem stevig.

"Wie is dus de vader van Amir?" "Jij.." Fluister ik terwijl ik m'n gezicht tegen z'n borst aandruk. "Wat? Ik hoorde je niet." Hoor ik hem grappend zeggen.

"Jij!" "Nog harder." Ik laat hen los en haal m'n neus op. "Wassim." Zeg ik dan droog. Meteen zie ik z'n blik veranderen en even kijken we elkaar aan, waarna we in de lach schieten.

"Dikke." Mompelt hij terwijl hij me zachtjes naar achter duwt. "Dunne." Antwoord ik kort terug terwijl ik op z'n bed neerplof.

"Wat zeg jij? Ik ben kast, jij weet niet." Ik trek m'n wenkbrauw op en grinnik even. "Leugenaar." "Ben ik een leugenaar? We zullen nog wel zien. Kleed je om, we gaan naar het strand. En geen bikini aantrekken!" Ik begin te lachen en spring op.

"Prima." En met die woorden huppel ik z'n slaapkamer uit. "Youssra! Kom je omkleden en sleur Ilias en Saber mee, want we gaan strannie pakken zo!" Gil ik naar beneden, en wacht ongeduldig op antwoord.

"YOUSSR-" "JAHAAAA OKÉ!" Gilt ze geïrriteerd met een -duidelijk- overvolle mond terug. Tevreden wandel ik mijn slaapkamer in en sta dan stil als ik Ibtissam op de grond zie liggen.

"Ibtissam what the fuck are you doing lahn?" Ze kijkt op en haalt haar schouders op. "Het is te warm en die kou van de grond is veel beter dan dat izanmatras van jou." Ze gaapt even terwijl ze droog naar het plafond staart.

"Sta op, we gaan naar het strand en daarna direct door naar Amir. Yallah!" Roep ik terwijl ik der been aantik met mijn voet.

"Wajooooo! Ik kan ook nooit normaal leven. Nooit!" Gefrustreerd krabbelt ze overeind en opent ze haar koffer waarna ze helemaal begint te graaien. Hoofdschuddend open ik mijn kast en grijp ik grijnzend naar mijn donkerblauwe bikini.

Als Badr stoer wilt doen, kan ik dat ook. Ik trek hem aan en ga voor de spiegel staan. "Wat vind je er van, Ippie?"

 "Wat vind je er van, Ippie?"

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"God damn.." Met grote ogen bekijkt ze me van top tot teen. "Ik zweer Badr gaat je slaan.." Fluistert ze er nog meteen achteraan.

Ik begin te lachen en schud mijn hoofd. "Ik doe er een jurkje overheen, maar als hij stoer gaat doen, trek ik het weer uit." Ik geef haar een boks en snel laat ik een wit strandjurkje over mijn hoofd glijden.

"Ben je al klaar of niet?!" Hoor ik Badr ongeduldig roepen terwijl hij op de deur klopt. "Nee, wacht effe." Ik gooi allemaal spulletjes in mijn grote strandtas en pak een extra handdoek. Mijn haar doe ik in een strakke staart en mijn gezicht laat ik voor zo als het is.

"Ibtissam waar is die blauwe Victoria Secret?" Ik kijk haar dreigend aan en ze bijt even in haar lip. "Tfoe man, ik had gedacht dat je het niet zou opmerken. Daar in mijn toilettas." Mompelt ze terwijl ze terwijl der haar besmeert.

"Yeh zeekoe.." Ik grijp er snel naar en spuit me helemaal onder. Als laatst schuif ik nog in mijn witte Birkenstocks en doe ik nog een klein dansje.

"Yallah leggo." Ik pak snel mijn tas en doe de deur open waar ik Badr ongeduldig zie staan. "Heheh.." Ik rol met m'n ogen en duw hem aan de kant. "Is de rest al klaar?" Vraag ik terwijl ik z'n kamer inloop en nieuw ondergoed, een handdoek en nog wat spulletjes voor hem in mijn tas doe.

"Nee.. Ilias en Youssra staan de hele tijd te ruziën man." Ik begin te lachen en kijk hem aan. "Hoezo?" Hij haalt z'n schouders op en steekt z'n handen in zijn zakken. "Hij verbiedt haar om een bikini aan te trekken ofzo." Grinnikend scan ik Badr z'n outfit en knik dan.

Donkerblauwe le3baya die goed matcht met z'n getinte huid, haartjes gedaan, RayBand zonnebril op z'n kop en natuurlijk Adidas slippers.

"Je ziet er on fleek uit, prinses." Zeg ik tegen hem terwijl ik op z'n bed ga zitten. Even trekt hij z'n wenkbrauw op en schud hij z'n hoofd.

"Zie ik eruit alsof ik een homo ben? Jij bent mijn prinses, jij bent van mij. En Amir is onze prinsje, van ons allebei.."

---

All right, Nora en Badr zijn al twee dagen verder. Ze gaan lekker gezellig naar het strand. Maar wat zal daar gebeuren?..

75 stemmen vandaag, is morgen vervolgje!!!!!

Fijne vakantie voor alle dames uit Zuid-Holland, Utrecht etc, en veel plezier op school voor de meiden uit Noord😝

Dikke kus,
Meryam

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu