60

3.7K 239 88
                                    

Bijlage: Yahya Badass. Eerlijk, mijn broertje is wel model? Ik ben ook zo een goeie fotograaf..

HAHAHA OKE DOEI

---

"Wat doe je hier?" Sis ik vol woede en walging. Al gauw hoor ik haar irritante lach. "Vraag dat maar aan jezelf. Moet je niet bij je man zijn?" Ik bijt mijn kiezen op elkaar en knijp mijn ogen dicht.

"Wassim is mijn man niet meer." Pers ik eruit en kijk haar vies aan. "Ga gewoon weg Hajar, niemand moet je." Zegt Youssra geïrriteerd. "Niemand moet jóu, asociale bitch!" Gilt ze terwijl ze Youssra naar achter duwt.

"HELAAA!" We kijken geschrokken achterom en zien hoe een meisje op Hajar springt. Ik kijk vlug naar haar uiterlijk. Een korte, maar mooie lengte, lang donkerbruin haar, grote bruine ogen en een schattige gezichtje. Ze is prachtig..

"Ga weg a kehba!" Schreeuwt Hajar me uit mijn gedachtes. "Wie noem jij hier kehba? Jij bent hier de grootste van heel Roffa!" Roept het meisje kwaad terwijl ze harder aan het haar van Hajar. "EEEYYY BADR HARI OFZOOO!" Gilt Youssra lachend terwijl ze in haar handen klapt. Verbaasd kijk ik naar Youssra die grijnzend naar de vechtende meiden staart.

"Hoe weet ze dat Hajar uit Roffa komt?" Fluister ik in haar oor, waarna ze haar schouders ophaalt en lachend toejuicht. "Hé stop eens!" Hoor ik een bekende stem. Ilias komt met eten voor twee personen naar ons toe rennen en legt het snel neer op tafel.

"Ga weg man!" Sist hij tegen Hajar terwijl hij haar wegduwt. "En als je mijn vriendin nog één keer aanraakt, wollahta je gaat ze voelen!" Roept hij erachteraan. Met grote ogen kijk ik toe hoe hij een arm om het meisje heen slaat.

"Nora, dit is Oumaima. Oumaima, dit is Nora." Stelt hij ons voor. "En ik dan?!" Roept Youssra verontwaardigd. "Oh ja, jij bestaat ook.." Mompelt hij. "Dit is Youssra." Ik geef Oumaima glimlachend een hand en ze knipoogt.

"Dus jij bent de lover van onze Ilias?" Zeg ik grijnzend. Ze knikt en krijgt een blos op haar wangetjes. "Aaii, je hebt wel goeie man." Mompelt Youssra terwijl ze haar lippen opnieuw stift. "Vanaf nu noem ik je, Badr Hari Oumaima." Lacht ze dan terwijl ze haar Mac lippenstift weer in haar tas gooit.

"Oké, oké!" We praatten nog wat en we zetten onze nummers in haar telefoon. "Nou, beslama! En bedankt voor het temmen van die chimmie." Ik geef haar vier zoenen op haar wang en geef een box aan Ilias. Als Youssra ook afscheid heef genomen lopen we de Macdonalds weer uit.

"Wat is nu de planning?" Vraag ik als we naar de auto lopen. "We gaan naar Nasr de osso. Daar is iedereen, ook Zaka." Ik knik dan en zet een plukje haar achter mijn oor. Ik hoop dat iedereen daar normaal tegen me kan doen..

Snel stappen we in de auto en racen we naar het ouderlijke huis van Nasr. "JA WIE DACHT ER AAN MIJ, TOEN IK STOND IN DE KOU?" "Stop die izan muziek." Mompel ik geïrriteerd terwijl ik diep zucht.

"Wat is er met mijn meiske dan." Zegt ze met een Antilliaanse accent. "Niks." Fluister ik bijna onverstaanbaar. "Er is wel iets schat, en dat weet ik." Ik kijk haar aan en bijt op mijn lip. "Kun je eerst beginnen rustiger te rijden?" Vraag ik met gespleten ogen. "Sure." Ik kijk naar het kilometerbordje en zie dan dat het weer daalt naar 70 km/uur.

"Hallo? Nog langzamer a zebbi?" Ze rolt met haar ogen en geeft harder gas. "We zijn hier op een snelweg a mattie. Geen stoplicht niks. We zijn Marokkanen weet je nog?!" Roept ze nu met een Marokkaans accent.

"Het zal wel." Zeg ik geërgerd en kijk uit het raam. Als wij ooit een ongeluk krijgen hea.. Snel doe ik mijn gordel goed. "Politie mongool!" Geschrokken schakelt ze naar nummer 3 en rijdt rustig verder.

"Fucking le7nesh dat is waar we moe van worden!" Zingt ze dan. "Maareh Noor, watser met jou?" Ik speel met mijn tong en kijk naar mijn handen. "Ik ben bang dat ze nog boos op mij zijn." Fluister ik zacht.

"Wie moet waarom boos op jou zijn?" Vraagt ze niet-begrijpend. "Nou, de terrorsquad enzo." Ze snuift haar neus en schud haar hoofd.

"Luister, niemand wou je weghebben. We moesten meespelen van je pa, vraag het iedereen! We hadden geen keus, je pa werd echt gehypnotiseerd door ze." "Welke pa." Zeg ik kortaf met mijn blik strak op mijn handen gericht.

Bam. Youss weet niks meer te zeggen. En dat is maar goed ook. Want het moet me even tot me doordringen wat er net gebeurd was.

Ik kwam Hajar tegen. De bitch die me bedrogen heeft. De bitch die deed alsof ze mijn beste vriendin was. De bitch die klappen gekregen had van de vriendin van fucking Ilias.

Ilias waar ik flow mee had..

Ik ga met mijn hand over mijn gezicht en denk weer aan mijn kindje. Zo snel is het gegaan. Ik heb een miskraam gekregen door de vader.

Ik vermijd tranen en zet een gemaakt glimlachje op als we zijn aangekomen. Hier gaat hij dan. Blijf glimlachen, Nora. Laat ze niet zien hoe kapot jij gaat. Het maakt niks uit, alles staat voorgeschreven. Het maakt echt niks uit..

Youssra parkeert voor het huis en samen stappen we uit. We lopen snelletjes naar de voordeur en als ik aanbel knijpt Youssra in mijn hand. "Je kan dit, schat." Ik kijk haar aan en glimlach. Ze heeft gelijk, ik kan dit.

De deur vliegt open en zie Rida (broertje van Nasr) en Zakaria staan. "N-Nora?" Fluistert Zakaria. Ik knik met tranen in mijn ogen en hij rent op me af. Huilend knuffelen we elkaar dood. "Ik heb je gemist." Zegt hij snikkend en kijkt me doordringend aan. "Ik weet het, lieverd." Zeg ik zuchtend en druk een kus op zijn wang.

Snel veeg ik onze tranen weg en groet Rida. Vervolgens lopen we de woonkamer in en zie daar letterlijk iedereen zitten. Behalve mijn tante en oma, gelukkig. Die zijn zeker in Marokko gebleven.

"Nora!" Gilt Khadija terwijl ze op me afrent en meteen komen ook Nesrine en Dina. "Sorry voor alles wollah. Echt waar!" Gillen ze door elkaar. Glimlachend wurm ik me los en veeg een traantje weg. "Het maakt niks uit.. Echt." Ik groet nog Nasr, mijn tantes en ooms en ga vervolgens zitten.

"Was je man nog een beetje aardig tegen je?" Vraagt Khadija voorzichtig en voel meteen alle vragende blikken op me branden. "Nou.. Niet bepaald." Zeg ik zacht terwijl ik mijn blik neer sla.

"Wat heeft die zemmer gedaan?" Vraagt Nesrine met een tikkeltje woede. "H-Hij heeft mijn kind eruit geslagen." Fluister ik met tranen in mijn ogen.

"WAATTT?!" Meteen staat Khadija kwaad op. "We gaan nu meteen naar hem toe, sta op!"

---

Het is hayeck warm en ja.. School is weer begonnen? Wie gaat samen met mij zelfmoord plegen? Owh nee wacht, is haram.😔

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu