2.3

3K 238 98
                                    

Hij stopt voor z'n huis en stapt uit. De hele reis hier naar toe heeft hij geen één woord uitgesproken.

Is hij boos? Nee, dat kan niet. Ik ben juist boos op hem!

Kwaad stap ik uit en loop achter hem aan. "Waarom kijk je zo?" Mompelt hij terwijl hij z'n sleutels in het gat stopt. "Doe nou maar open." Z'n wenkbrauw schiet omhoog en hij gooit de deur open.

In een snelle beweging trekt hij me naar binnen en duwt hij me tegen de muur aan. "Hewa zina." Zegt hij grijnzend en ik rol met mijn ogen. "Zeg wollah dat was allemaal nep net?" Hij knikt geamuseerd en drukt een kus op m'n neus.

"Ja hallo, ik kan er niet tegen als m'n wifey boos op me is. Dus dit was de enige manier." Ik schiet in de lach en sla hem op z'n borst. "Lelijkerd." "Jouw lelijkerd?" Ik sla mijn armen om z'n nek en breng m'n gezicht heel dicht bij die van hem.

"Maybe." Ik kus hem zacht op z'n lippen en al gauw zie ik een lustige blik in z'n ogen. "Kleintje." Hij duwt m'n billen naar boven, en ik sla mijn benen om z'n heupen.

"Je bent echt mooi." Zeg ik sip en hij kijkt me raar aan. "Net was ik nog lelijk?" "Ben je ook. Yallah, heb je komkommer? Damn wat heb ik daar zin in.." Hij neemt me mee naar de keuken en legt me neer op de keukentafel. "Sinds wanneer heb je zin in komkomm-" "Geef nou maar!"

In stilte opent hij de koelkast en rommelt er wat in. "Uhm, Nora.." "Je gaat me toch niet zeggen dat je geen komkommer in huis hebt!" Hij knikt peinzend van wel en ik bijt op m'n lip.

"GA NAAR DE BUREN!" Hij kijkt me geschrokken aan en doet de welbekende kifesh-hand. "Kifesh je hebt ineens zin in komkommer? Bijna jank je erom." Ik frons mijn wenkbrauwen en wijs naar de muur. "Ga, naar, de, buren, en haal komkommer voor me!" Gil ik kwaad.

"Wajoo.. Rustig, rustig. Ik ben zo terug." Hij pakt z'n sleutels en loopt weg. Zuchtend kijk ik naar de grond. Zouden dat de zwangerschapshormonen zijn? Is het al begonnen? Ik grijns en werp een blik op m'n buikje. ''Je gaat het moeilijk maken voor papa Badr.'' Grijns ik terwijl ik eroverheen wrijf. Alhoewel.. Het is niet eens je echte papa..

Mijn gedachtes vliegen naar Wassim en peinzend bijt ik in m'n lip. Hij moet het toch ooit te weten komen? Mijn gepeins wordt verstoord door de voordeur die open gaat en meteen steekt Badr's kop door de deur.

''Raad eens wat je schatje mee heeft gebracht? Ik had de buurvrouw het hele verhaal verteld en ze zei dat het de zwangerschapshormonen kunnen zijn.'' Ik knik droog en pak de komkommer van hem af, was het af en neem een grote hap ervan. ''Dat is beter.'' Grom ik goedkeurend. Badr glimlacht en leid me naar de woonkamer waar ik op de bank neerplof.

''Wil je morgen mee naar de controle?'' Vraag ik terwijl ik tegen hem aankruip en weer een hap neem. ''Ja hoor.'' Hij duwt m'n hand een beetje naar boven en neemt een hap van m'n komkommer. Boos trek ik m'n hand terug en sla hem in z'n buik. "Bitch," Mompel ik terwijl mijn telefoon uit m'n bh haal.

"Waar is Ibtissam eigenlijk?" Vraag ik verveeld terwijl hij me op m'n voorhoofd kust. "Ze was naar een vriendin ofzo, ze komt zo." Ik knik en op dat moment ontvang ik een appje.

"Wie is dat?" Vraagt hij nieuwsgierig. "Gaat je geen bal aan." Brom ik terwijl ik het open.

Onbekend: Hewaa Nora, weet je nog wie ik ben? Ben die boy van de AH, was je helemaal vergeten te appen haha
Nora: Owh jij bent natuurlijk Amine, hoe gaat het?

Ik sla hem snel op en kijk naar Badr die me zuur aanstaart. "Wie was dat?" Ik rol met mijn ogen en zucht. "Het was Dina, nou je zin?" Lieg ik.

"Saffi, ik vertrouw je." Glimlacht hij en drukt een kus op m'n lippen. Het doet me pijn om tegen hem te liegen, maar waar ik mee zit is waarom ik m'n nummer aan Amine heb gegeven?

Vreemd genoeg leek het alsof m'n lichaam meer controle over me had dan m'n hersens. "EEEEEY ZINAAA!" Verbaasd kijk ik Badr aan als ik de voordeur dicht hoor vallen.

"FAKA ZWERVERS!" En ja hoor, daar heb je Ibtissam. "Go bestfriend, that's ma bestfriend." Grijnst ze wijzend naar mij en knipoogt als Badr me weer een kus op m'n hoofd geeft.

"Maar ja, heeft er iemand eten? Die bitch had geen voedsel thuis." Zucht ze terwijl ze op de bank springt. "Mag ik op je snap? Ja, bedankt." Zonder dat ik antwoord heb gegeven, rukt ze m'n telefoon uit m'n hand.

Fronsend kijkt ze naar m'n scherm als er een berichtje binnenkomt.

"Amine?" Vraagt ze me zonder geluid te maken en meteen zak ik door de grond.

Ik.

Ben.

Dood.

---

Halloooo,

Gun me minimaal 100 stemmen? Come on guys, zo moeilijk is het toch niet om op het sterretje te drukken?😭

Heb bijna 100k lezers, en maybe komt er dan een 100k special?😳😏🤘🏼

Dit woordje is voor iamyoussra : CHALLAASS

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu