61

3.5K 236 52
                                    

WIE KAN OF WEET IEMAND DIE EEN MOOIE EN GOEDE COVERS MAAKT? LAAT ME HET WETEN

---
Hier rechtsaf." Mompel ik, en twee tellen later worden we door de bocht van Youssra helemaal tegen de linkerkant van de passagiersportier platgedrukt. "Rijd rustig a zwerver!" Schreeuwt Nesrine terwijl ze chips in haar mond propt.

"NEE NEE GA DOOR, IS KAULO VET!" Schreeuwt Khadija nu die helemaal op de maat van de muziek aan het dansen is. Uit een hoek van de auto horen we de zeekoeien lach van Dina die weer eens aan het snappen is.

"Niet mijn hoofd filmen idioot." Sis ik terwijl ik mijn gezicht in mijn jas verstop. "Mij mag je wel filmen HAHA." Roept Nesrine met volle mond terwijl ze de peace-teken gooit.

"Ga bij die linker stoplicht." Zeg ik met mijn gezicht nog steeds gedekt. "Wat?!" Schreeuwt Youssra zowat terwijl ze hard smakt op haar kauwgom. "Dat je bij de linker stoplicht moet stoppen, mongool." Zeg ik terwijl ik de rits van mijn jas weer omlaag doe. Meteen zie ik een flits van de camera weer in mijn gezicht.

"KOWED DINAAAA." Schreeuw ik jammerend en duw haar telefoon van mijn gezicht af. "Nou dan niet toch." Mompelt ze arrogant en ik doe haar lelijk na. "Zie je de Milkastraat op dat bordje? Ewa ga daar in." "OESEEHH, Milkastraat?!" Schreeuwt Khadija vol bewondering als ze zich naar me omdraait. "Jaa.."

Ik wijs Youssra nog het huis aan en snel parkeert ze. "Yallah, Nesrine pak die stokken uit de achterbak. Nora, jij blijft hier." Zegt Youssra terwijl ze uit de auto stapt. Een zucht verlaat mijn lippen en ik geef Khadija nog snel de huissleutel die ik nog heb.

Zwijgend kijk ik toe hoe ze als een stelletje badboy's lopen naar het huis. Ze steken de sleutel in het gat en sluipen daarna naar binnen. Bijtend op mijn lip ga ik met mijn hoofd tegen het raam aanleunen. Wassim krijgt zijn verdiende loon. Hij heeft er zelf om gevraagd.

Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en glimlach als ik een berichtje van Badr binnenkrijg.

Badr: Hey schatje van m'n hartje, hoe gaat het?
Nora: Ja hamdoullilah, lieverd. Met jou?
Badr: Ook alhamdoulilah. Ben je rond half 9 vrij?
Nora: Half 9 s'avonds?
Badr: Ja..

Ik frons naar mijn scherm en snuif mijn neus. Waarom vraagt hij om zo een late tijdstip?

Nora: Ja, dan ben ik vrij😳
Badr: Top, dan kom ik je ophalen.
Nora: Uhm.. Oké. Ik slaap wel bij Youssra hea?

We praten nog een beetje met elkaar en ik geef het adres door. Ik stop mijn telefoon weer in mijn zak en kijk uit het raam.

Ineens vliegt de voordeur open van het huis van Wassim en rent de hele groep naar de auto. Snel gaat Youssra achter het stuur zitten en start de auto. Je hoort de portieren gewoon echt kapot hard dichtknallen.

"Hé hé hé! Wat is er gebeurd?!" Vraag ik als ik de rode, bezwetende gezichten zie. "Wajo Nora, je wilt niet weten." Hijgt Dina nog na. "Vertel dan a sahbi's!" Roep ik ongeduldig. "Nou, we hebben hem KO geslagen en volgens mij heeft hij een gebroken kaak." Mompelt Khadija alsof het niks is.

"Wat?! Hebben jullie hem daar zo achter gelaten?!" Roep ik geschrokken. "Ja dus? Is toch zijn eigen schuld?" Zegt Youssra terwijl ze een slok water drinkt. "Nou, dat is geen reden om iemand zoiets aan te doen.." Zeg ik zacht en bijt in mijn wang.

"Het is dan wel de moordenaar van mijn kind, maar dat betekend niet dat je hem het ziekenhuis in moet slaan.." Fluister ik dan. "Pff Nora wat is jou probleem man? Tuurlijk slaan we hem het ziekenhuis in!" Zucht Khadija die met haar gezicht naar me omdraait.

"Hij heeft het verdiend. En ik zal nooit spijt krijgen met wat ik hem heb aangedaan." Zegt ze zuur terwijl ze me doordringend aankijkt. "Ja man, maar we hebben hem wel goed gepakt, ik zeg je eerlijk." Zegt Nesrine die me een handje m&m's aangeeft.

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu