2.9

2.8K 220 99
                                    

Ik zucht en kijk hem twijfelend aan. "Amine.. Zie je niet dat ik zwanger ben?" Z'n blik glijdt naar beneden en z'n gezicht verstrakt. "O-Owh.. Sorry." Ik haal opgelucht adem, en wil net omdraaien tot hij weer z'n bek opentrekt.

"Maar we kunnen toch ook gewoon vrienden zijn?" Deze jongen geeft me attention joh. "Prima, wat jij wilt. Kan ik nu gaan?" "Nee! Ik wil nog wat vragen." Ik zucht en kijk hem dan vragend aan.

"Ga je dit jaar naar Marokko?" Ik knik en haal een hand door m'n haar. "Over een weekje insha Allah." Hij kijkt me bedenkelijk aan en knikt dan. "Saff is goed, hou je taai en let goed op dat buikje van je hea!" Hij schenkt me nog een knipoog en loopt weer naar het café toe.

Oké dit moet Youssra weten. Ik grijp als een gek naar mijn telefoon en toets haar nummer in, waarna hij na een paar keer eindelijk over gaat.

"Ewa gurl, sinds wanneer bel jij mij?" Ik rol met m'n ogen en loop weer door. "Sinds ik jou nodig heb. Youssra, is het slecht om een gewone vriend te hebben terwijl je verloofd bent?"

"Heb je dat dan?" Hoor ik haar vragen, en ik zucht diep. "Nee, nou jawel, uhm net gemaakt.." "Oké, is hij knap?" Langzaam haal ik een hand door m'n haar.

"Hij is tering knap, Youss." "Oké dan mag het. Hoe heet hij?" Terwijl ik naar een vrouw met een kinderwagen aangaap, vliegen m'n gedachtes naar mijn kindje. "Amine." Mompel ik afwezig, en schud m'n hoofd even.

"Amine?" Haar stem klinkt verbaasd. "Wat is z'n achternaam?" Even toon ik een domme gezichtsuitdrukking. "Hoe de fuck moet ik dat nou weten?" Ze bromt wat en een beetje geïrriteerd loop ik Nilab's straat in.

"Ey dikke, ik spreek je wel weer. Chállas." Met die woorden hang ik op en dump ik m'n telefoon in m'n kontzak.

Wat was haar adres ook al weer? Tajinestraat nummer.. M'n ogen glijden langs de huizen en al gauw zie ik een huis die er apart uitziet. Meteen stap ik er op af en bel ik aan.

Ik zie een schim achter het raam staan, waardoor ik frons en nog een paar keer op de bel druk. Meteen daarna vliegt de deur open. "Jij kaulo mapangpang! Ik was die kaulo baby aan het verschonen, wat moet je?!" Gilt een Antiliaanse vrouw waardoor ik naar achter deins.

"S-sorry mevrouw.. Het was niet de bedoeling om u lastig te vallen, maar ik ben op zoek naar iemand." Probeer ik kalm mogelijk te zeggen.

"Naar wat?! Een dief? M'n zoon is niet thuis!" Jeetje, waarom al die agressie? "Nee mevrouw, naar Nilab. Ze woont hier in de straat."

"Ooooowh, die rare Afgaan?" Mompelt ze. "Die woont hier naast." En meteen nadat ze dat heeft gezegd, slaat ze de deur met een harde klap dicht.

Zucht. Een beetje geïrriteerd loop ik naar het huis van Nilab en bel ik aan. Ya rabbi laat het dit keer niet zo een eng iemand zijn ofzo..

"Hey Nora!" Zegt Nilab vrolijk als ze eenmaal de deur heeft open gedaan. Ik slaak een zucht van opluchting en groet haar terug met een paar gebruikelijke kusjes, waarna ik haar lang aankijk.

"Wat kijk je zo eng?" Grinnikt ze, en even snuif ik m'n neus. "Sinds wanneer zijn jullie een trio?" Meteen sperden haar ogen wijd open.

"Where the fuck are you talking about?" Oh.. "Nou, uhm. Wie is Yassira?" Haar gezicht vormt nog een raardere blik. "Who the fuck is Yassira?!"

Bitchfight is comming.

"Mo had het erover, maar hij ging niet verder. But aangezien je niet weet wie het is, kan ik maar beter gaan." Ik glimlach even, en wil me net omdraaien tot ze ineens hard in m'n arm trekt.

"WAT ZEI JE?!" Een kreun verlaat m'n lippen als ze me hard aan mijn arm trekt. "Broer, ik heb ook zenuwen.. Wat heeft mijn arm jou aangedaan?" Ik kijk haar pijnlijk aan, maar m'n blik verandert meteen als ze me ziedend aankijkt.

"Bel Mo. Nu." Sist ze kwaad terwijl ze m'n arm nog steeds vasthoud. "Hij gaat niet opnemen, we hebben ruzie," Zeg ik droog. "Bel hem zelf op, en vraag waar hij is." Ze laat me los en knikt dan.

"Smartass." Ze haalt haar telefoon uit haar bh en even grinnik ik. Twinn..

"Heeeeeeeeeeeeeeeeeey schat!" Roept ze schijnheilig, en gooit hem op luidspreker. Oh gosh, I love this girl.

"Uhh.. Ewa." Hoor ik hem schor zeggen. Even kijk ik Nilab bedenkelijk aan, maar ook zij kijkt me raar aan en gooit hem op gesprek dempen.

"Kifesh ewa? Normaal spreekt hij me altijd aan met zina! ALTIJD!" Roept ze half schreeuwend en drukt weer op het knopje. "Waar ben je?" Vraagt ze hem ineens serieus.

"Hoezo?" Kaatst hij verbaasd terug. "Omdat ik dat wil weten?" Kaatst Nilab harder terug. "En ik heb het recht om te weten waarom jij dat wilt weten?" Kaatst Mo harderder terug. "En ik heb het recht om te weten waarom jij wilt weten waarom ik het wil weten!" Gilt ze ineens woedend.

En wow.. Die meid kan hard gillen. Nog even en de ramen gingen kapot. Oké kapot droog.

"Wowowowowow! Rustig zin-ik bedoel uhm.. Broer." Perst hij er zenuwachtig uit.  "Wesh denk je ik ben dom?! Met welke fucking chimmie ben jij?" Ik zie de teleurstelling duidelijk van haar gezicht spatten.

"Ik ben niet met een meisje, Nilab." Zegt hij na een tijdje. "En dat weet je zeker?" Antwoord ze spottend. "Ja, heeeeeel zeker."

"Tering leugenaar. Mo, als je me niet kwijt wil moet je me NU vertellen waar je bent!" Boos stampt ze ineens op de grond waardoor m'n wenkbrauw omhoog schiet. "Uhm," Hij zucht diep en mompelt dan wat.

"Oké, kom naar bestilliastraat nummer 89." Hij is hayeck zenuwachtig, je hoort het gewoon aan z'n stem. "Is goed, ben on my way." Geïrriteerd hangt ze op en kijkt ze mij aan.

"Yallah leggo. We vermoorden die bitch." Sist ze terwijl ze haar telefoon in haar bh doet.

---

Omg. Ik heb jullie hayeck erg gemist.. Het voelde echt goed om na een tijdje weer te schrijven. Ik bedoel, hoe lang is het geleden dat ik een vervolgje heb gepubliceerd?

Mohieeeem, ik kon maar niet schrijven door omstandigheden bla bla. Excuses ervoor🙄

Nou doeeeeeeei,

X your girl Mery

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu